Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.
Rīgas domes saistošie noteikumi Nr.92

Rīgā 2010.gada 7.septembrī (prot. Nr.39, 4.§)
Par kārtību, kādā Rīgas pilsētas pašvaldības izglītības iestādēs, kas īsteno pirmsskolas izglītības programmas, reģistrē, uzņem un atskaita pirmsskolas vecuma bērnus
Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām" 15.panta pirmās daļas 4.punktu
un 43.panta trešo daļu, Izglītības likuma 17.panta pirmo daļu
un Vispārējās izglītības likuma 26.panta pirmo daļu
I. Vispārīgie jautājumi

1. Saistošie noteikumi nosaka pirmsskolas vecuma bērnu (turpmāk – bērni) reģistrācijas, uzņemšanas un atskaitīšanas kārtību Rīgas pilsētas pašvaldības izglītības iestādēs, kas īsteno pirmsskolas izglītības programmas (turpmāk – iestādes). Šie saistošie noteikumi neattiecas uz bērnu ar speciālajām vajadzībām uzņemšanas un atskaitīšanas kārtību speciālajās izglītības iestādēs un grupās, kas īsteno pirmsskolas izglītības programmas. Bērnus ar speciālajām vajadzībām speciālajās izglītības iestādēs un grupās, kas īsteno pirmsskolas izglītības programmas, uzņem un no tām atskaita Ministru kabineta noteiktajā kārtībā.

2. Šajos saistošajos noteikumos lietotie termini:

2.1. administrators – Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta (turpmāk – Departaments) darbinieks, kuram Departamenta direktors piešķīris elektroniskās datu bāzes administratora tiesības;

2.2. elektroniskā datu bāze – Rīgas pilsētas pašvaldības elektroniskā datu bāze, kurā ir apkopoti pieteikumi;

2.3. komisija – ar Rīgas domes izpilddirektora rīkojumu izveidota komisija, kuras sastāvā ietilpst trīs Departamenta, viens Rīgas domes Labklājības departamenta un viens Rīgas bāriņtiesas pārstāvis un kura izskata iedzīvotāju iesniegumus un pieņem lēmumus par statusa "Komisijas lēmums" piešķiršanu vai atteikumu to piešķirt;

2.4. pieteikums – noteiktā formā izteikta bērna likumiskā pārstāvja griba bērnu reģistrēt konkrētas Iestādes rindā uz konkrētu programmu;

2.5. portāls – Rīgas pilsētas pašvaldības pakalpojumu portāls, kas pieejams tīmekļa vietnē www.eriga.lv;

2.6. programma – normatīvajos aktos noteiktā kārtībā licencēta vispārējās izglītības programma pirmsskolas izglītības pakāpei saskaņā ar Latvijas izglītības klasifikāciju;

2.7. reģistrācijas vietas – Departaments un Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centra (turpmāk – APC) teritoriālās atrašanās vietas, kurās administrators vai APC darbinieks reģistrē pieteikumus Iestādes rindā.

3. Programmu bērni var apgūt ne agrāk kā no pusotra gada vecuma.

4. Programmas apguvi bērnam nodrošina tikai vienā iestādē.

5. Programmas apguve iestādē sākas kārtējā gada 1.septembrī.

6. Bērniem programmas apguvi iestādē nodrošina atbilstoši apstiprinātajam Rīgas pilsētas pašvaldības budžetam.

II. Pieteikumu reģistrācijas kārtība

7. Pieteikumu reģistrācija iestādes rindā notiek visu gadu, vienam no vecākiem (turpmāk – vecāki) vai tā pilnvarotajai personai ierodoties reģistrācijas vietā vai aizpildot elektroniskās reģistrēšanās pieteikumu portālā. Reģistrējot pieteikumu reģistrācijas vietā, uzrādāma bērna dzimšanas apliecība vai bērna personu apliecinošs dokuments un vecāku personu apliecinošs dokuments, pilnvarotā persona uzrāda bērna dzimšanas apliecību vai bērna personu apliecinošu dokumentu, pilnvarotās personas personu apliecinošu dokumentu un notariāli apstiprinātu pilnvaru.

8. Pieteikumus par bērniem, kuriem nodrošināta ārpusģimenes aprūpe, reģistrē tikai administrators Departamentā, bērna likumiskajam pārstāvim uzrādot bērna dzimšanas apliecību vai bērna personu apliecinošu dokumentu, savu personu apliecinošu dokumentu un bāriņtiesas lēmumu par bērna ārpusģimenes aprūpi.

9. Ja vecāki pieteikumu iesniedz reģistrācijas vietā, APC darbinieks vai administrators pieteikumu (1.pielikums) aizpilda elektroniskajā datu bāzē saskaņā ar vecāku sniegto informāciju un izdrukā pieteikumu. APC darbinieks vai administrators pirms pieteikuma aizpildīšanas:

9.1. pārbauda, vai bērns jau apmeklē kādu iestādi;

9.2. informē vecākus par iestādē īstenojamajām Programmām un noskaidro, uz kuru programmu vecāki vēlas bērnu reģistrēt;

9.3. informē vecākus par to, no kāda vecuma bērnus uzņem iestādē.

10. Pieteikumu nereģistrē, ja bērns jau apmeklē kādu iestādi.

11. Vecāki pārbauda APC darbinieka vai administratora aizpildīto un izdrukāto pieteikumu un ar savu parakstu apliecina informācijas patiesumu. APC darbinieks vai administrators reģistrē pieteikumu elektroniskajā datu bāzē.

12. Vecāku parakstītais pieteikums tiek atdots APC darbiniekam vai administratoram.

13. APC darbinieks vai administrators pēc vecāku pieprasījuma izdrukā otru pieteikuma eksemplāru, paraksta to un atdod vecākiem.

14. Ja pieteikums ir reģistrēts elektroniski, izmantojot portālu, vecākiem vai viņu pilnvarotajai personai ir tiesības, ierodoties personīgi reģistrācijas vietā un uzrādot personu apliecinošu dokumentu un nepieciešamības gadījumā notariāli apliecinātu pilnvaru, lūgt APC darbiniekam vai Administratoram pieteikumu izdrukāt un parakstīt.

15. Ja tehnisku iemeslu dēļ elektroniskajā datu bāzē nav iespējams aizpildīt pieteikuma veidlapu un nevar pārbaudīt, vai bērns jau apmeklē kādu iestādi, vecākiem ir tiesības pieteikumu aizpildīt ar roku un iesniegt Departamenta administratoram. Administrators triju darba dienu laikā pēc tehnisko problēmu novēršanas pieteikumu ievada elektroniskajā datu bāzē.

16. Ja pēc tehnisko problēmu novēršanas administrators konstatē, ka bērns jau apmeklē kādu iestādi, viņš, izmantojot vecāku pieteikumā norādīto kontaktinformāciju, precizē sniegto informāciju. Ja saskaņā ar precizēto informāciju bērns jau apmeklē kādu iestādi, Departaments ierakstītā pasta sūtījumā informē vecākus, ka reģistrētais pieteikums tiek anulēts.

17. Pieteikumus elektroniskajā datu bāzē sistematizē pēc Iestādēm pieteikumu reģistrācijas secībā, norādot datumu, mēnesi, gadu, kad nepieciešama vieta iestādē. Ja iestāde īsteno vairākas programmas, tad sistematizē arī pēc programmas pieteikumu reģistrācijas secībā.

18. Vecākiem ir tiesības mainīt pieteikumā norādīto vēlamo iestādes apmeklēšanas sākuma laiku, elektroniski veicot izmaiņas pieteikumā portālā vai ierodoties reģistrācijas vietā. APC darbinieks vai administrators saskaņā ar vecāku norādījumiem veic izmaiņas elektroniskajā datu bāzē esošajā pieteikumā un izdrukā laboto pieteikumu. Vecāki saskaņo veiktās izmaiņas, parakstoties uz labotā pieteikuma. APC darbinieks vai administrators reģistrē izmaiņas elektroniskajā datu bāzē, nemainot sākotnējo pieteikuma reģistrācijas datumu.

19. Vecākiem ir tiesības mainīt pieteikumā sākotnēji norādīto informāciju par elektroniskajiem saziņas līdzekļiem, elektroniski veicot izmaiņas portālā vai ierodoties reģistrācijas vietā.

20. Vecākiem ir tiesības pieteikumu atsaukt, elektroniski veicot izmaiņas portālā vai ierodoties reģistrācijas vietā.

21. Dibinot jaunu iestādi vai uzsākot īstenot jaunu programmu iestādē, Departaments publicē informāciju portālā, tīmekļa vietnē www.e-skola.lv un laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" par iesniegumu pieņemšanu programmas apguves uzsākšanai, kā arī nodrošina šādas informācijas izvietošanu redzamā vietā reģistrācijas vietās un nosūtīšanu uz vecāku pieteikumos norādītajiem elektroniskajiem saziņas līdzekļiem. Iesniegumu vecāki iesniedz Departamenta publicētajā informācijā norādītajā termiņā un kārtībā.

22. Administrators 21.punktā minētos iesniegumus sistematizē pēc agrākā pieteikuma reģistrācijas datuma citu iestāžu rindās. Bērnu uzņemšana 21.punktā minētajās iestādēs vai programmās notiek saskaņā ar šo saistošo noteikumu IV nodaļu. Pēc bērnu uzņemšanas un grupu nokomplektēšanas pieteikumus iestādes rindā reģistrē saskaņā ar šajos saistošajos noteikumos noteikto kārtību.

III. Ārpuskārtas statusu piešķiršanas kārtība

23. Bērnam ir tiesības tikt uzņemtam iestādē ārpus kārtas, ja viņam iestādes rindā ir piešķirts statuss "Komisijas lēmums" vai "brālis/māsa".

24. Lai bērnam piešķirtu statusu "Komisijas lēmums", vecāki Departamentā iesniedz komisijai adresētu iesniegumu ar lūgumu nodrošināt bērnam vietu iestādē ārpus kārtas un pamatojuma dokumentus.

25. Komisija pieņem lēmumu par statusa "Komisijas lēmums" piešķiršanu iestādes rindā vai nodrošināšanu ar vietu iestādē ārpus kārtas, ja bērna deklarētā dzīvesvieta ir Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā un:

25.1. bērns ir sasniedzis obligāto izglītības vecumu un līdz šim brīdim ar vietu iestādē nav nodrošināts;

25.2. bērnam vai viņa vecākiem citos Latvijas Republikas normatīvajos aktos noteiktas sociālās garantijas vai tiesības bērnu pirmsskolas izglītības iestādē iekārtot ārpus kārtas;

25.3. kāds no bērna vecākiem ir iestādes darbinieks;

25.4. bērna vecākiem valsts vai pašvaldības pedagoģiski medicīniskā komisija ir izsniegusi atzinumu par nepieciešamību nomainīt bērnam speciālo programmu uz vispārējo programmu;

25.5. bērns palicis bez vecāku gādības;

25.6. bērns ir adoptēts (izņemot gadījumus, kad viens laulātais adoptē otra laulātā bērnus) un adopcijas fakts noticis vēlāk nekā bērnam apritējis pusgads;

25.7. bērns ir reģistrēts tikai vienā iestādē un tā tiek likvidēta vai tiek pārtraukta kāda iestādē īstenota programma, kā rezultātā vairs nav iespējams nodrošināt pirmsskolas izglītības apguvi vecāku izvēlētajā iestādē;

25.8. notikuši citi ārkārtas šo saistošo noteikumu 25.1.–25.7.apakšpunktā neminēti apstākļi, kas var apdraudēt bērna drošību un veselību.

26. Ja vecāku iesniegtajos dokumentos nav pietiekamu ziņu, lai pieņemtu lēmumu par statusa "Komisijas lēmums" piešķiršanu, komisija ir tiesīga pieprasīt papildu informāciju un dokumentus. Piecu darba dienu laikā pēc komisijas sēdes vecākiem vai atbilstošajām institūcijām komisija nosūta paziņojumu, kurā pieprasīta nepieciešamā informācija vai dokumenti.

27. Lēmumu par statusa "Komisijas lēmums" piešķiršanu vai atteikumu to piešķirt komisija pieņem mēneša laikā pēc vecāku iesnieguma saņemšanas. Ja jautājuma izskatīšanai nepieciešama šo saistošo noteikumu 26.punktā minētā papildu informācija vai dokumenti, komisija lēmumu pieņem mēneša laikā pēc papildu informācijas vai dokumentu saņemšanas.

28. Ja bērns iestādes rindā reģistrēts triju mēnešu laikā pēc dzimšanas un vecākais brālis vai māsa ir vai kļūst par iestādes audzēkni, tad elektroniskajā datu bāzē jaunākajam brālim vai māsai piešķir statusu "brālis/māsa". Ja ir nepieciešams precizēt bērnu radniecību šī statusa piešķiršanai, vecākiem jebkurā laikā ir tiesības informēt Administratoru par pieteikumā norādītā bērna brāļiem/māsām, kas jau apmeklē konkrēto iestādi. Administrators pārbauda šo informāciju un elektroniskajā datu bāzē izdara atzīmi par statusa "brālis/māsa" piešķiršanu.

29. Statusu "brālis/māsa" atceļ, kad vecāko brāli vai māsu no iestādes atskaita. Statusa "brālis/māsa" aktualitāti administrators pārbauda pirms bērna ar statusu "brālis/māsa" iekļaušanas pretendentu sarakstā. Ja administrators konstatē, ka laikā, kad bērnam jāuzsāk programmas apguve iestādē, neviens no brāļiem/māsām vairs nav konkrētās iestādes audzēknis, statusu "brālis/māsa" atceļ.

IV. Bērnu uzņemšanas kārtība

30. Iestādes vadītājs (turpmāk – vadītājs) informē administratoru par brīvajām vietām iestādē ne vēlāk kā triju darba dienu laikā pēc vietas atbrīvošanās iestādē.

31. Administrators, saņemot informāciju no vadītāja par brīvajām vietām, triju darba dienu laikā izveido pretendentu sarakstu, pārbauda pretendentu sarakstā esošā statusa "brālis/māsa" aktualitāti un atbilstoši šo saistošo noteikumu 34.punktam nosūta vadītājam pretendentu sarakstu, kurā norādīti uzņemamo bērnu vārdi, uzvārdi un vecāku deklarētās dzīvesvietas adrese.

32. Administrators pretendentu sarakstā iekļauj tikai tos bērnus, kuriem:

32.1. līdz attiecīgā gada 1.septembrim vai informācijas pieprasīšanas dienai ir apritējis pusotrs gads, ja iestādē uzņemšanas vecums ir viens gads un seši mēneši saskaņā ar šo saistošo noteikumu 4.pielikumu;

32.2. attiecīgajā kalendārajā gadā aprit pilni trīs gadi, ja iestādē uzņemšanas vecums ir trīs gadi saskaņā ar šo saistošo noteikumu 4.pielikumu;

32.3. attiecīgajā kalendārajā gadā aprit pilni pieci gadi, ja iestādē uzņemšanas vecums ir pieci gadi saskaņā ar šo saistošo noteikumu 4.pielikumu.

33. Ja vadītājs informējis administratoru par brīvajām vietām, bet iestādes rindā nav pietiekams bērnu skaits, Departaments nodrošina informācijas par brīvajām vietām iestādē publicēšanu tīmekļa vietnē www.e-skola.lv, portālā un izvietošanu redzamā vietā reģistrācijas vietās.

34. Pretendentu sarakstu veido, ievērojot šādu secību:

34.1. bērni, kuriem piešķirts statuss "Komisijas lēmums" – pieteikumu reģistrācijas kārtībā;

34.2. Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā deklarētie bērni, kuriem piešķirts statuss "brālis/māsa" un kuru vecāku deklarētā dzīvesvieta ir Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā, – pieteikumu reģistrācijas kārtībā;

34.3. Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā deklarētie bērni, kuru vecāku deklarētā dzīvesvieta ir Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā, – pieteikumu reģistrācijas kārtībā;

34.4. Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā deklarētie bērni, kuru vecāku deklarētā dzīvesvieta nav Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā, – pieteikumu reģistrācijas kārtībā;

34.5. bērni, kuru deklarētā dzīvesvieta nav Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā, – pieteikumu reģistrācijas kārtībā.

35. Vadītājs ir atbildīgs par grupu komplektēšanu iestādē.

36. Vadītājs grupas komplektē līdz 31.augustam. No 1.maija vadītājs rakstiski informē pretendējošā bērna vecākus par iespēju uzņemt bērnu iestādē ar 1.septembri, kā arī par nepieciešamo dokumentu iesniegšanu saskaņā ar šo saistošo noteikumu 37.punktu.

37. Lai bērnu uzņemtu iestādē, vecākiem 30 dienu laikā no 36.punktā minētās informācijas saņemšanas brīža jāiesniedz šādi dokumenti:

37.1. iesniegums par bērna uzņemšanu iestādē (2.pielikums);

37.2. bērna medicīniskā karte (veidlapa 026/u);

37.3. vecāku parakstīts līgums par bērnam sniedzamajiem pakalpojumiem.

38. Ja vecāki 30 dienu laikā no rakstiskās informācijas saņemšanas nav iesnieguši šo saistošo noteikumu 37.punktā minētos dokumentus, vadītājs rakstiski informē administratoru par nepieciešamību anulēt reģistrācijas pieteikumu konkrētajā iestādē. Administrators anulē norādīto reģistrācijas pieteikumu un rīkojas saskaņā ar šo saistošo noteikumu 31.punktu.

39. Bērna uzņemšanai iestādē nepieciešami šo saistošo noteikumu 37.punktā minētie dokumenti. Līguma saturu apstiprina Departaments. Līguma par bērnam sniedzamajiem pakalpojumiem paraugs pieejams tīmekļa vietnē www.e-skola.lv. Ja līgums tiek slēgts uz noteiktu laiku, līgumā obligāti jānorāda, ka pēc līguma izbeigšanas bērnam vieta iestādē netiek saglabāta, bet bērns rindā tiek atjaunots ar sākotnējo pieteikuma reģistrācijas datumu.

40. Vadītājs pieņem lēmumu par bērna uzņemšanu iestādē, norādot programmu, kuru bērns apgūs, un triju darba dienu laikā pēc lēmuma pieņemšanas elektroniskajā datu bāzē iestādē uzņemtajiem bērniem statusu "pretendents" nomaina pret statusu "izglītojamais".

41. Ja bērns iestādē uzņemts, bet vecāki vēlas iestādi mainīt, ir iespējama iestādes maiņa, savstarpēji vienojoties ar tiem vecākiem, kuriem šāda iestāžu maiņa ir nepieciešama. Vecāki iesniedz iesniegumus abu iestāžu vadītājiem.

42. Pēc 41.punktā minēto iesniegumu saņemšanas vadītāji izdod rīkojumu par viena bērna atskaitīšanu un otra bērna uzņemšanu, un triju darba dienu laikā veic attiecīgas izmaiņas elektroniskajā datu bāzē.

43. Pamatojoties uz vecāku iesniegumu, bērnam ir tiesības neapmeklēt iestādi ne ilgāk par vienu kalendāro gadu, saglabājot vietu. Šajā gadījumā vadītājs rīkojas saskaņā ar šo saistošo noteikumu 30.punktu.

44. Vispārējās izglītības likumā noteiktajos gadījumos programmas apguvi var pagarināt vai saīsināt par vienu gadu. Lai saīsinātu vai pagarinātu programmas apguvi bērnam par vienu gadu, vecākiem līdz 30.aprīlim jāiesniedz vadītājam iesniegums un ģimenes ārsta vai psihologa atzinums.

45. Iestādei ir tiesības vasaras mēnešos pedagoģisko darbinieku atvaļinājuma laikā pārtraukt pedagoģisko procesu no četrām līdz astoņām nedēļām, trīs mēnešus iepriekš rakstveidā aptaujājot vecākus par bērna aprūpes nepieciešamību iestādes pedagoģiskā procesa pārtraukuma laikā. Iestādes pedagoģiskā procesa pārtraukšanu vadītājs saskaņo ar Departamentu.

V. Bērnu atskaitīšanas kārtība

46. Bērnu no iestādes atskaita, pamatojoties uz vecāku iesniegumu, kas adresēts iestādes vadītājam, vai iestājoties kādam no šo saistošo noteikumu 47. vai 48.punktā minētajiem gadījumiem.

47. Ja bērns (izņemot obligātā izglītības vecuma bērnu) iestādi bez attaisnojoša iemesla nav apmeklējis divus mēnešus pēc kārtas vai trīs mēnešu periodā apmeklēto dienu skaits ir mazāks par 30 dienām, vadītājs nosūta vecākiem brīdinājumu par to, ka bērns var tikt atskaitīts. Ja vecāki uz brīdinājumu nereaģē, pirms lēmuma par bērna atskaitīšanu pieņemšanas vadītājs rakstiski lūdz Rīgas sociālo dienestu pārbaudīt bērna dzīves apstākļus. Par attaisnojošu iemeslu uzskatāma bērna prombūtne veselības stāvokļa pasliktināšanās dēļ, ko apliecina ģimenes ārsta izsniegta izziņa, vai citi gadījumi, par kuriem vecāki iestādi rakstiski informējuši pirms plānotās prombūtnes.

48. Iestāde, kurā bērns apmeklējis iestādē īstenoto programmu un ir sasniedzis pamatizglītības uzsākšanas vecumu (izņemot gadījumus, ja iestādē saņemts šo saistošo noteikumu 44.punktā minētais iesniegums un atzinums), vecākiem izsniedz izziņu (3.pielikums), un līdz 30.jūnijam vadītājs bērnu no iestādes atskaita. Vecāki šajā punktā minēto izziņu iesniedz izglītības iestādē, kurā bērns apgūs pamatizglītību.

49. Par bērna atskaitīšanu vadītājs pieņem lēmumu un triju darba dienu laikā pēc lēmuma spēkā stāšanās veic izmaiņas elektroniskajā datu bāzē.

VI. Lēmumu vai faktiskās rīcības apstrīdēšana un pārsūdzēšana

50. APC darbinieka faktisko rīcību var apstrīdēt Rīgas pilsētas izpilddirektoram mēneša laikā no faktiskās rīcības veikšanas.

51. Administratora, komisijas un vadītāja pieņemtos lēmumus vai faktisko rīcību var apstrīdēt Departamenta direktoram mēneša laikā no lēmuma spēkā stāšanās dienas vai faktiskās rīcības veikšanas.

52. Rīgas pilsētas izpilddirektora un Departamenta direktora lēmumu vai faktisko rīcību var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā likumā noteiktajā kārtībā.

VII. Noslēguma jautājumi

53. Departaments ir atbildīgs par saistošo noteikumu izpildes novērošanu.

54. Iepriekš reģistrētie pieteikumi no 2010.gada 1.decembra elektroniskajā datu bāzē tiek sakārtoti pieteikumu reģistrācijas kārtībā.

55. Vecākiem, kuru bērni jau ir uzņemti kādā iestādē līdz šo saistošo noteikumu spēkā stāšanās dienai, bet vecāki vēlas šo iestādi mainīt, turpmāk jāievēro šo saistošo noteikumu 41.punktā noteiktā kārtība.

56. Ja bērns līdz šo saistošo noteikumu spēkā stāšanās dienai iestādē ir uzņemts uz laiku, līdz atbrīvosies vieta iestādē ar vēlamo programmas apguves valodu, bērna reģistrācijas pieteikumu vecāku norādītajā iestādē neanulē, līdz bērnam tiek nodrošināta vieta iestādē ar vēlamo programmas apguves valodu.

57. Saistošie noteikumi publicējami laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" un stājas spēkā 2010.gada 1.decembrī.

58. Ar šo saistošo noteikumu spēkā stāšanos atzīt par spēku zaudējušiem Rīgas domes 2007.gada 19.jūnija saistošos noteikumus Nr.79 "Pirmsskolas vecuma bērnu reģistrācijas un uzņemšanas kārtība Rīgas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs un iestādēs, kas īsteno pirmsskolas izglītības programmas".

Rīgas domes priekšsēdētājs N.Ušakovs
1.pielikums
Rīgas domes 07.09.2010.
saistošajiem noteikumiem Nr.92

Rīgas domes priekšsēdētājs N.Ušakovs
2.pielikums
Rīgas domes 07.09.2010.
saistošajiem noteikumiem Nr.92

Rīgas domes priekšsēdētājs N.Ušakovs
3.pielikums
Rīgas domes 07.09.2010.
saistošajiem noteikumiem Nr.92

Rīgas domes priekšsēdētājs N.Ušakovs
4.pielikums
Rīgas domes 07.09.2010.
saistošajiem noteikumiem Nr.92
Rīgas pilsētas pašvaldības izglītības iestāžu, kas īsteno pirmsskolas izglītības programmas, saraksts

Nr.p.k.

Iestādes nosaukums, adrese

Rajons/priekšpilsēta

Īstenojamā izglītības programma

Izglītības programmas kods

Uzņemšanas vecums iestādē

1.

Rīgas pirmsskolas izglītības iestāde "Pūcīte", Ērgļu ielā 1

Centra rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

2.

Rīgas 23.pirmsskolas izglītības iestāde, Stabu ielā 22

Centra rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

3.

Rīgas 35.pirmsskolas izglītības iestāde, Pērnavas ielā 10

Centra rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

4.

Rīgas 88.pirmsskolas izglītības iestāde, Ģertrūdes ielā 28

Centra rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

5.

Rīgas 94.pirmsskolas izglītības iestāde, Krišjāņa Barona ielā 97B

Centra rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

6.

Rīgas 200.pirmsskolas izglītības iestāde, Akas ielā 1

Centra rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

7.

Rīgas pirmsskolas izglītības iestāde "Dzirnaviņas", Tālavas gatvē 7

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

8.

Rīgas pirmsskolas izglītības iestāde "Kadiķītis", Palangas ielā 1A

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

9.

Rīgas pirmsskolas izglītības iestāde "Madariņa", Dagmāras ielā 3

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

10.

Rīgas pirmsskolas izglītības iestāde "Margrietiņa", Slokas ielā 126

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

11.

Rīgas pirmsskolas izglītības iestāde "Priedīte", Valentīna ielā 10A

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

12.

Rīgas Bolderājas pirmsskolas izglītības iestāde, Platajā ielā 20

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

13.

Rīgas 11.pirmsskolas izglītības iestāde, Raņķa dambī 3

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

14.

Rīgas 14.pirmsskolas izglītības iestāde, Tapešu ielā 48

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

15.

Rīgas 16.pirmsskolas izglītības iestāde "Laismiņa", Slokas ielā 211

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

16.

Rīgas 34.pirmsskolas izglītības iestāde, Stūrmaņu ielā 5/7

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

2 gadi

17.

Rīgas 46.pirmsskolas izglītības iestāde, Vecumnieku ielā 5A

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

18.

Rīgas 62.pirmsskolas izglītības iestāde, Alīses ielā 19

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

19.

Rīgas 65.pirmsskolas izglītības iestāde "Kamenīte", Slokas ielā 126A

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

20.

Rīgas 78.pirmsskolas izglītības iestāde, Gobas ielā 27

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

21.

Rīgas 80.pirmsskolas izglītības iestāde, Buļļu ielā 33

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

22.

Rīgas 81.pirmsskolas izglītības iestāde, Grīvas ielā 11

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

23.

Rīgas 104.pirmsskolas izglītības iestāde, Slokas ielā 207

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

24.

Rīgas 123.pirmsskolas izglītības iestāde, Kristapa ielā 39

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

25.

Rīgas 129.pirmsskolas izglītības iestāde "Cielaviņa", Dammes ielā 42

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

26.

Rīgas 139.pirmsskolas izglītības iestāde, Lidoņu ielā 8

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

27.

Rīgas 142.pirmsskolas izglītības iestāde, Motoru ielā 5

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

28.

Rīgas 157.pirmsskolas izglītības iestāde "Pasaciņa", Eiženijas ielā 8

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

29.

Rīgas 197.pirmsskolas izglītības iestāde, Birzes ielā 44

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

30.

Rīgas 199.pirmsskolas izglītības iestāde, Rododendru ielā 6

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

31.

Rīgas 210.pirmsskolas izglītības iestāde, Brūžu ielā 6

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

32.

Rīgas 215.pirmsskolas izglītības iestāde, Dārza ielā 19

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

33.

Rīgas 226.pirmsskolas izglītības iestāde, Iļģuciema ielā 4

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

34.

Rīgas 228.pirmsskolas izglītības iestāde "Annele", Anniņmuižas bulvārī 78

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

35.

Rīgas 234.pirmsskolas izglītības iestāde, Dammes ielā 44

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

36.

Rīgas pirmsskolas izglītības iestāde "Māra", Zebiekstes ielā 1

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

37.

Rīgas pirmsskolas izglītības iestāde "Mārdega", Tallinas ielā 64

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības programma

0001 11 11

5 gadi

38.

Rīgas 1.pirmsskolas izglītības iestāde, Matīsa ielā 75

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

39.

Rīgas 7.pirmsskolas izglītības iestāde, Ludzas ielā 30/32

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

40.

Rīgas 39.pirmsskolas izglītības iestāde "Pīlādzītis", Augšielā 8

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

41.

Rīgas 40.pirmsskolas izglītības iestāde, Zilupes ielā 2

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

42.

Rīgas 41.pirmsskolas izglītības iestāde, Ludzas ielā 74

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

43.

Rīgas 44.pirmsskolas izglītības iestāde, Sapieru ielā 5

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

44.

Rīgas 68.pirmsskolas izglītības iestāde, Ādmiņu ielā 9A

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

45.

Rīgas 91.pirmsskolas izglītības iestāde, Sparģeļu ielā 1

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

46.

Rīgas 97.pirmsskolas izglītības iestāde, Ikšķiles ielā 8

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0001 11 21

5 gadi

47.

Rīgas 113.pirmsskolas izglītības iestāde, Vietalvas ielā 10

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

48.

Rīgas 125.pirmsskolas izglītības iestāde, Salacas ielā 28

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

49.

Rīgas 165.pirmsskolas izglītības iestāde, Vārnu ielā 13A

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

50.

Rīgas 170.pirmsskolas izglītības iestāde, Firsa Sadovņikova ielā 20

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

51.

Rīgas 172.pirmsskolas izglītības iestāde, Maskavas ielā 252

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

52.

Rīgas 173.pirmsskolas izglītības iestāde, Maskavas ielā 254

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

53.

Rīgas 193.pirmsskolas izglītības iestāde, Maskavas ielā 266

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

54.

Rīgas 194.pirmsskolas izglītības iestāde, Zvaigžņu ielā 6

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

55.

Rīgas 196.pirmsskolas izglītības iestāde, Maskavas ielā 268

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

56.

Rīgas 208.pirmsskolas izglītības iestāde, Salaspils ielā 18/5

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

57.

Rīgas 216.pirmsskolas izglītības iestāde, Salaspils ielā 10

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

58.

Rīgas 220.pirmsskolas izglītības iestāde, Aglonas ielā 4A

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

59.

Rīgas 224.pirmsskolas izglītības iestāde, Prūšu ielā 82

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

60.

Rīgas 225.pirmsskolas izglītības iestāde, Ikšķiles ielā 10

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

61.

Rīgas 229.pirmsskolas izglītības iestāde, Ogres ielā 8

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

62.

Rīgas 239.pirmsskolas izglītības iestāde, Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielā 32

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

63.

Rīgas 253.pirmsskolas izglītības iestāde, Ilūkstes ielā 2

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

64.

Rīgas 254.pirmsskolas izglītības iestāde, Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielā 4

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

65.

Rīgas 255.pirmsskolas izglītības iestāde, Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielā 5

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

66.

Rīgas 256.pirmsskolas izglītības iestāde, Ilūkstes ielā 28

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

67.

Rīgas 258.pirmsskolas izglītības iestāde, Tīnūžu ielā 1

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

68.

Rīgas 259.pirmsskolas izglītības iestāde, Jāņa Grestes ielā 3

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

69.

Rīgas 261.pirmsskolas izglītības iestāde, Jaunrozes ielā 12

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

70.

Rīgas 262.pirmsskolas izglītības iestāde, Lubānas ielā 127

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

71.

Rīgas 266.pirmsskolas izglītības iestāde, Pļavnieku ielā 4

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

72.

Rīgas 267.pirmsskolas izglītības iestāde, Dravnieku ielā 8

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

73.

Rīgas 270.pirmsskolas izglītības iestāde, Salnas ielā 18

Latgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

74.

Rīgas pirmsskolas izglītības iestāde "Dzilniņa", Dzilnas ielā 20

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

75.

Rīgas 49.pirmsskolas izglītības iestāde, Grostonas ielā 8

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

76.

Rīgas 57.pirmsskolas izglītības iestāde, Mazā Caunes ielā 3

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

77.

Rīgas 59.pirmsskolas izglītības iestāde, Grostonas ielā 3

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

78.

Rīgas 61.pirmsskolas izglītības iestāde, Vaidavas ielā 11

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

79.

Rīgas 63.pirmsskolas izglītības iestāde, Berģu ielā 4

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

80.

Rīgas 66.pirmsskolas izglītības iestāde, Vesetas ielā 13

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

81.

Rīgas 74.pirmsskolas izglītības iestāde, Krišjāņa Valdemāra ielā 145

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

82.

Rīgas 79.pirmsskolas izglītības iestāde, Klijānu ielā 17

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

83.

Rīgas 106.pirmsskolas izglītības iestāde, Ūnijas ielā 83

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

84.

Rīgas 112.pirmsskolas izglītības iestāde, Brīvības gatvē 363

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

85.

Rīgas 126.pirmsskolas izglītības iestāde, Zemgaļu ielā 23B

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

86.

Rīgas 148.pirmsskolas izglītības iestāde, Tomsona ielā 18

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

87.

Rīgas 152.pirmsskolas izglītības iestāde, Juglas ielā 1B

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

88.

Rīgas 154.pirmsskolas izglītības iestāde, Andromedas gatvē 3

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

89.

Rīgas 160.pirmsskolas izglītības iestāde, Vangažu ielā 40/42

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

90.

Rīgas 167.pirmsskolas izglītības iestāde, Raunas ielā 43B

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

91.

Rīgas 180.pirmsskolas izglītības iestāde, Tebras ielā 6A

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

92.

Rīgas 182.pirmsskolas izglītības iestāde, Dzelzavas ielā 17A

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

93.

Rīgas 213.pirmsskolas izglītības iestāde, Vesetas ielā 11

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

94.

Rīgas 221.pirmsskolas izglītības iestāde, Kazarmu ielā 1A

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

95.

Rīgas 231.pirmsskolas izglītības iestāde, Dzelzavas ielā 87

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

96.

Rīgas 233.pirmsskolas izglītības iestāde, Madonas ielā 32

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

97.

Rīgas 236.pirmsskolas izglītības iestāde "Eglīte", Biķernieku ielā 45A

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

98.

Rīgas 241.pirmsskolas izglītības iestāde, Hipokrāta ielā 25

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

99.

Rīgas 242.pirmsskolas izglītības iestāde, Hipokrāta ielā 25A

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

100.

Rīgas 243.pirmsskolas izglītības iestāde, Saktas ielā 7

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

101.

Rīgas 244.pirmsskolas izglītības iestāde, Marsa gatvē 8

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

102.

Rīgas 251.pirmsskolas izglītības iestāde "Mežciems", Mežciema ielā 49

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

103.

Rīgas 252.pirmsskolas izglītības iestāde, Purvciema ielā 32

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

104.

Rīgas 273.pirmsskolas izglītības iestāde, Ilūkstes ielā 101/4

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

105.

Rīgas pirmsskolas izglītības iestāde "Sprīdītis", Pārslas ielā 16

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

106.

Rīgas pirmsskolas izglītības iestāde "Zvaniņš", Zolitūdes ielā 44

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

107.

Rīgas Āgenskalna pirmsskola,

Cieceres ielā 3

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

108.

Rīgas Pārdaugavas pirmsskola,

Zvārdes ielā 17

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

109.

Rīgas Ziepniekkalna pirmsskola,

Svētes ielā 7

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

110.

Rīgas Zolitūdes pirmsskola,

Zolitūdes ielā 42

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

111.

Rīgas 4.pirmsskolas izglītības iestāde "Avotiņš", Vienības gatvē 186

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

112.

Rīgas 13.pirmsskolas izglītības iestāde "Ābecītis", Altonavas ielā 1

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības programma

0001 11 11

5 gadi

113.

Rīgas 27.pirmsskolas izglītības iestāde, Stendes ielā 2

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

114.

Rīgas 76.pirmsskolas izglītības iestāde, Vadakstes ielā 16

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

115.

Rīgas 124.pirmsskolas izglītības iestāde "Dzērvenīte", Bērzupes ielā 3

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

116.

Rīgas 132.pirmsskolas izglītības iestāde "Ieviņa", Ventspils ielā 13A

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

117.

Rīgas 141.pirmsskolas izglītības iestāde "Kastanītis", Stērstu ielā 19

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

118.

Rīgas 149.pirmsskolas izglītības iestāde "Saulīte", Biešu ielā 2A

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

119.

Rīgas 209.pirmsskolas izglītības iestāde "Bitīte", Bišu ielā 5

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

120.

Rīgas 222.pirmsskolas izglītības iestāde "Daugaviņa", Kukšu ielā 1

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

121.

Rīgas 264.pirmsskolas izglītības iestāde "Zelta atslēdziņa", Zolitūdes ielā 40

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

122.

Rīgas 272.pirmsskolas izglītības iestāde "Pērlīte", Jelgavas ielā 86

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

123.

Rīgas 275.pirmsskolas izglītības iestāde "Austriņa", Valdeķu ielā 58

Zemgales priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

124.

Rīgas pirmsskolas izglītības iestāde "Blāzmiņa", Skuju ielā 14

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

125.

Rīgas pirmsskolas izglītības iestāde "Viršu dārzs", Cimzes ielā 3

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

126.

Rīgas 5.pirmsskolas izglītības iestāde "Čiekuriņš", Gaujas ielā 32B

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

127.

Rīgas 15.pirmsskolas izglītības iestāde, Gaileņu ielā 5

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

128.

Rīgas 21.pirmsskolas izglītības iestāde "Laimiņa", Kalngales ielā 2

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

129.

Rīgas 36.pirmsskolas izglītības iestāde, Lugažu ielā 13

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

130.

Rīgas 42.pirmsskolas izglītības iestāde, Sofijas ielā 3

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

131.

Rīgas 43.pirmsskolas izglītības iestāde, Katrīnas dambī 22

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

132.

Rīgas 110.pirmsskolas izglītības iestāde, Baltāsbaznīcas ielā 29

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

133.

Rīgas 135.pirmsskolas izglītības iestāde "Liepziediņi", Čiekurkalna 1.līnijā 53A

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

134.

Rīgas 145.pirmsskolas izglītības iestāde, Mores ielā 8

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

135.

Rīgas 161.pirmsskolas izglītības iestāde, Augusta Dombrovska ielā 9C

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

136.

Rīgas 162.pirmsskolas izglītības iestāde "Saulīte", Lēdurgas ielā 18A

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

137.

Rīgas 169.pirmsskolas izglītības iestāde, Viestura prospektā 27

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

138.

Rīgas 175.pirmsskolas izglītības iestāde "Liepiņa", Viestura prospektā 29

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

139.

Rīgas 192.pirmsskolas izglītības iestāde, Kārļa Vatsona ielā 11A

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

140.

Rīgas 223.pirmsskolas izglītības iestāde, Aptiekas ielā 12

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

141.

Rīgas 232.pirmsskolas izglītības iestāde, Augusta Dombrovska ielā 87

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

1 gads un 6 mēneši

142.

Rīgas 247.pirmsskolas izglītības iestāde "Rūķītis", Vecmīlgrāvja 1.līnijā 41

Ziemeļu rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

143.

Pamatskola "Rīdze",

Krišjāņa Valdemāra ielā 2

Centra rajons

Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības programma

0001 11 11

5 gadi

144.

Rīgas 22.vidusskola,

Bruņinieku ielā 10

Centra rajons

Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0001 11 21

5 gadi

145.

Rīgas Ukraiņu vidusskola,

Visvalža ielā 4

Latgales priekšpilsēta

Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0001 11 21

5 gadi

146.

Rīgas Lietuviešu vidusskola,

Prūšu ielā 42A

Latgales priekšpilsēta

Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības programma

0001 11 11

5 gadi

147.

Rīgas Krievu vidusskola,

Lauku ielā 9

Latgales priekšpilsēta

Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0001 11 21

5 gadi

148.

Bērnu un jauniešu centrs "Daugmale",

Jēkabpils ielā 19A

Latgales priekšpilsēta

Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības programma

0001 11 11

5 gadi

149.

Andreja Pumpura Rīgas 11. pamatskola,

Maskavas ielā 197

Latgales priekšpilsēta

Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības programma

0001 11 11

5 gadi

150.

Rīgas Itas Kozakēvičas Poļu vidusskola, Nīcgales ielā 15

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0101 11 21

3 gadi

151.

Rīgas Ezerkrastu vidusskola,

Malienas ielā 69

Vidzemes priekšpilsēta

Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības programma

0001 11 11

5 gadi

152.

Bērnu un jauniešu centrs "IK Auseklis",

Mežciema ielā 41

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

153.

Rīgas 85. vidusskola,

Nīcgales ielā 22

Vidzemes priekšpilsēta

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

3 gadi

154.

Rīgas Juglas vidusskola,

Kvēles ielā 64

Vidzemes priekšpilsēta

Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības programma

0001 11 11

5 gadi

155.

Rīgas Valdorfskola,

Baltā ielā 10

Kurzemes rajons

Pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

1 gads un 6 mēneši

156.

Rīgas Ziepniekkalna sākumskola, Vienības gatvē 184

Zemgales priekšpilsēta

Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības programma

0001 11 11

5 gadi

157.

Rīgas Kultūru vidusskola,

Ganību dambī 7

Ziemeļu rajons

Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības programma

0001 11 11

5 gadi

158.

Rīgas 7.pamatskola,

Jaunciema 4.šķērslīnijā 4

Ziemeļu rajons

Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības programma

0101 11 11

5 gadi

159.

Rīgas Rīnūžu vidusskola,

Ziemeļblāzmas ielā 59

Ziemeļu rajons

Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma

0001 11 21

5 gadi

Rīgas domes priekšsēdētājs N.Ušakovs
01.12.2010