Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Ministru kabineta noteikumi Nr. 112

Rīgā 1994. gada 7. jūnijā (prot. Nr. 30 3. §)

Par darba samaksu, kādu pašvaldību domes (padomes) deputāti saņem par deputāta pienākumu pildīšanu un piedalīšanos domes (padomes) un komiteju sēdēs

Izdoti saskaņā ar likumu «Par pašvaldībām»

1. Pilsētu, pagastu un rajonu pašvaldību domes (padomes) deputāti par piedalīšanos domes (padomes) un deputātu komiteju sēdēs, kā ari par citu deputāta pienākumu pildīšanu var saņemt samaksu, ja likums nenosaka citādi.

2. Deputāta darba samaksas maksimālā stundas likme ir nosakāma, dalot domes (padomes) priekšsēdētāja mēneša amatalgu ar darba stundu skaitu attiecīgajā mēnesī, par pamatu ņemot normālo darba laiku - 40 stundas nedēļā. Maksimālais stundu skaits, par kurām deputāts var saņemt atalgojumu, ir 10 stundas nedēļā.

3. Deputātu komitejas priekšsēdētāja darba samaksas maksimālā stundas likme ir nosakāma saskaņā ar šo noteikumu 2. punktu. Maksimālais stundu skaits, par kuram deputātu komitejas priekšsēdētājs var saņemt atalgojumu, ir 12 stundas nedēļā.

4. Domes (padomes) valžu (komiteju, darba grupu), kā arī revīzijas komisijas locekļiem, kas nav deputāti, dome (padome) var noteikt samaksu saskaņā ar šo noteikumu 2. punktu.

5. Domes (padomes) valžu (komiteju, darba grupu), kā arī revīzijas komisijas priekšsēdētājiem, kas nav deputāti, dome (padome) var noteikt samaksu saskaņā ar šo noteikumu 3. punktu.

Ministru prezidents V. BIRKAVS

Valsts reformu ministrs, Ministru prezidenta biedrs M. GAILIS

 

17.06.1994