Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes saistošie noteikumi Nr. 2022/45

2022. gada 29. decembrī

Par detālplānojuma nekustamajam īpašumam "Atvari" Rucavas pagastā, Dienvidkurzemes novadā atzīšanu par spēku zaudējušu

Apstiprināti ar Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes
29.12.2022. sēdes lēmumu Nr. 1283 prot. Nr. 18 77. §)

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām"
43. panta pirmās daļas 13. punktu un
Teritorijas attīstības plānošanas likuma 29. pantu

""Par nekustamā īpašuma "Atvari", Rucavas pagastā, Rucavas novadā detālplānojuma grafiskās daļas un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu" atzīšanu par spēku zaudējušiem".

1. Atzīt par spēku zaudējušiem Rucavas novada pašvaldības 2011. gada 24. marta saistošos noteikumus Nr. 10 "Par nekustamā īpašuma "Atvari", Rucavas pagastā, Rucavas novadā detālplānojuma grafiskās daļas un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu izdošanu kā Rucavas novada pašvaldības saistošos noteikumus".

2. Šie saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc tam, kad lēmums par šo saistošo noteikumu izdošanu publicēts Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs A. Priedols

 

Paskaidrojuma raksts

Paskaidrojuma raksta sadaļas Norādāmā informācija
1. Projekta nepieciešamības pamatojums Detālplānojumā nekustamajam īpašumam "Atvari" paredzētā apbūve ir īstenota kā arī, lai novērstu situāciju, ka atsevišķi detālplānojuma nosacījumi ir pretrunā spēkā esošajam Teritorijas plānojumam.
2. Īss projekta satura izklāsts Detālplānojums nekustamajam īpašumam "Atvari", Rucavas pagastā, Rucavas novadā apstiprināts 2011. gada 24. martā kā Rucavas novada pašvaldības saistošie noteikumi Nr. 10.

Šobrīd spēkā esošais "Rucavas novada teritorijas plānojums 2013.-2025. gadam", pieņemts 2013. gada 30. maijā. Detālplānojums uz 2022. gadu ir īstenots, jo detālplānojumā paredzētā apbūve ir veikta.

3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Nav plānota ietekme uz pašvaldības budžetu.
4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Saistošo noteikumu projekts tiešā veidā neietekmēs sabiedrību un uzņēmējdarbību.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām Saistošie noteikumi tiks publicēti oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", informatīvajā izdevumā "Dienvidkurzeme" un Dienvidkurzemes novada pašvaldības mājaslapā: www.dkn.lv, kā arī Teritorijas attīstības plānošanas informatīvajā sistēmā (TAPIS).
6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām Nav paredzēta.

Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs A. Priedols

11.01.2023