Tiesību akts: spēkā esošs
Attēlotā redakcija: 04.04.2024. - ... / Spēkā esošā
Jelgavas pilsētas pašvaldības saistošie noteikumi Nr.19-2

Jelgavā 2019.gada 31.janvārī (prot. Nr.1, 5.p.)
Par Jelgavas valstspilsētas pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršanu dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai kanalizācijas sistēmai

(Saistošo noteikumu nosaukums grozīts ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošajiem noteikumiem Nr. 24-4)

Izdoti saskaņā ar Ūdenssaimniecības pakalpojumu likuma
6.panta sesto daļu
I. Vispārīgie jautājumi

1. Saistošie noteikumi (turpmāk – noteikumi) nosaka kārtību, kādā dzīvojamās mājas īpašnieks var pieteikties uz Jelgavas valstspilsētas pašvaldības (turpmāk – pašvaldība) līdzfinansējumu dzīvojamās mājas pieslēgšanai centralizētajai kanalizācijas sistēmai, līdzfinansējuma apmēru, piešķiršanas un saņemšanas kārtību.

(Grozīts ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošajiem noteikumiem Nr. 24-4)

2. Noteikumos lietotie termini:

2.1. iesniedzējs – dzīvojamās mājas īpašnieks vai dzīvojamās mājas dzīvokļu īpašnieku kopība, kopīpašnieki vai kopīpašuma īpašnieku pilnvarots pārstāvis. Ja iesniegumu paraksta pilnvarotā persona, iesniegumam pievieno notariālu pilnvaru vai citu dokumentu, kas apliecina tiesības pārstāvēt iesniedzēju;

2.2. pieslēgums – sadzīves ārējās kanalizācijas tīkla daļa no ūdenssaimniecības pakalpojumu sniedzēja centralizētās kanalizācijas sistēmas līdz pievienojuma vietai iesniedzēja īpašumā esošai ārējās kanalizācijas sistēmas daļai vai dzīvojamās mājas ārsienai;

2.3. būvdarbi – darbi, kurus veic sadzīves kanalizācijas izvada montāžai, ievietošanai vai novietošanai pamatnē (zemē), ietverot nepieciešamos materiālus izvada ierīkošanai;

2.4. daudzdzīvokļu dzīvojamā māja – divu, trīs un vairāku dzīvokļu dzīvojamā māja.

(Grozīts ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošajiem noteikumiem Nr. 24-4)

3. Noteikumu mērķis ir veicināt dzīvojamo māju pieslēgumu izbūvi centralizētajai kanalizācijas sistēmai.

4. Pašvaldības līdzfinansējumu piešķir pieslēgumu izbūvei kārtējā kalendārajā gadā pašvaldības budžetā paredzēto finanšu līdzekļu ietvaros.

5. Pašvaldības līdzfinansējumu nepiešķir, ja:

5.1. daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā juridiskai personai pieder vairāk par 25% no dzīvojamās mājas dzīvokļu īpašumiem un attiecīgā kopīpašuma domājamajām daļām;

5.2. viena dzīvokļa dzīvojamās mājas īpašnieks ir juridiska persona;

5.3. uz līdzfinansējuma pieteikuma iesniegšanas brīdi pieslēgums centralizētajai kanalizācijas sistēmai jau ir izbūvēts vai ir uzsākta tā būvniecība.

(Grozīts ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošajiem noteikumiem Nr. 24-4)

II. Pašvaldības līdzfinansējuma apmērs un paziņojuma publicēšana

6. Pašvaldības līdzfinansējums tiek piešķirts:

6.1. par daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām, ja pieslēguma izbūvi veic būvkomersants saskaņā ar izstrādāto Būvniecības ieceres dokumentāciju (turpmāk – Būvniecības iecere) – līdz 75 % no pieslēguma būvdarbu kopējām izmaksām, bet nepārsniedzot 5 000,00 euro par pieslēguma izbūvi;

6.2. par viena dzīvokļa dzīvojamām mājām, ja pieslēguma izbūvi pie ielas sadzīves kanalizācijas tīkliem veic būvkomersants saskaņā ar izstrādāto Būvniecības ieceri – līdz 50% no pieslēguma būvdarbu kopējām izmaksām, bet nepārsniedzot 2 000,00 euro par pieslēguma izbūvi;

6.3. par viena dzīvokļa dzīvojamām mājām, ja pieslēguma izbūvi pie ielas sadzīves kanalizācijas tīkla atzara zemes īpašuma robežās veic īpašnieks saskaņā ar Ministru kabineta 2017.gada 9.maija noteikumu Nr.253 "Atsevišķu inženierbūvju būvnoteikumi" 18.punktu – 35,00 euro par viena vesela kanalizācijas tīkla metra izbūvi (tai skaitā skatakas), bet nepārsniedzot 1 000,00 euro par pieslēguma izbūvi.

(Grozīts ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošajiem noteikumiem Nr. 24-4)

7. Paziņojumu par pieteikumu pieslēgumu izbūvei iesniegšanu SIA "JELGAVAS ŪDENS" publicē laikrakstā "Jelgavas Vēstnesis", pašvaldības interneta mājaslapā www.jelgava.lv un SIA "JELGAVAS ŪDENS" interneta mājaslapā www.ju.lv.

8. Paziņojumā norāda:

8.1. pieteikumu iesniegšanas termiņu;

8.2. pašvaldības līdzfinansējuma apmēru kalendārajā gadā.

III. Pieteikuma iesniegšanas kārtība

9. Iesniedzējs, lai pieteiktos pašvaldības līdzfinansējuma saņemšanai, paziņojumā norādītajā termiņā iesniedz SIA "JELGAVAS ŪDENS" pieteikumu, kas sastāv no šādiem dokumentiem:

9.1. noteikumu 6.1. un 6.2.apakšpunktā minētajos gadījumos:

9.1.1. iesnieguma (1.pielikums), kurā iesniedzējs:

9.1.1.1. norāda kopējo izmaksu apmēru un vēlamo pašvaldības līdzfinansējuma apmēru euro un procentos (%) no kopējām pieslēguma būvdarbu izmaksām;

9.1.1.2. norāda izvēlēto būvkomersantu (nosaukums, vienotais reģistrācijas numurs, būvkomersanta reģistrācijas numurs, atbildīgā būvdarbu vadītāja vārds, uzvārds, sertifikāta vai lēmuma numurs);

9.1.1.3. norāda Būvniecības ieceres Būvniecības informācijas sistēmas (turpmāk – BIS) lietas numuru un nosaukumu, iesniegumam pievienojot Būvniecības ieceres ģenerālplāna, būvdarbu apjomu un Jelgavas valstspilsētas pašvaldības Būvvaldes (turpmāk – Būvvalde) lēmuma izdruku no BIS.

9.1.2. (svītrots ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošajiem noteikumiem Nr. 24-4);

9.1.3. vismaz trīs saņemtajiem būvkomersantu piedāvājumiem – būvdarbu izmaksu tāmēm (turpmāk – tāme) pieslēguma izbūvei, vai gadījumos, kad tiek rīkots iepirkums (noteikumu 6.1. apakšpunktā noteiktajā gadījumā), tā pretendenta, kurš noslēdzis līgumu ar iesniedzēju, iesniegtā finanšu piedāvājuma. Piedāvājuma termiņš ir vismaz divi mēneši no pieteikumu iesniegšanas beigu termiņa. Tāmē ir jābūt iekļautām visām izmaksām, kas ir nepieciešamas izbūvētā pieslēguma nodošanai ekspluatācijā saskaņā ar normatīvo aktu prasībām;

9.1.4. (svītrots ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošajiem noteikumiem Nr. 24-4);

9.2. noteikumu 6.3.apakšpunktā minētajā gadījumā:

9.2.1. iesnieguma (2.pielikums), kurā iesniedzējs norāda plānoto pieslēguma garumu, prognozējamās pieslēguma būvdarbu izmaksas euro, un vēlamo pašvaldības līdzfinansējuma apmēru euro, kas tiek aprēķināts saskaņā ar šo noteikumu 6.3.apakšpunkta nosacījumiem;

9.2.2. spēkā esošā atbilstošā būvspeciālista (sertificēta ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas projektētāja) izstrādātā, saskaņota inženiertīkla pievada novietojuma plāna pieslēguma izbūvei kopijas.

(Grozīts ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošajiem noteikumiem Nr. 24-4)

10. Ja iesniedzējs ir daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas dzīvokļu īpašnieku kopība, iesniegumam jāpievieno dzīvokļu īpašnieku kopības lēmuma (protokola) kopija, uzrādot oriģinālu, kurā:

10.1. atbilstoši Dzīvokļa īpašuma likuma prasībām pieņemts lēmums par pieslēguma izbūvi un būvdarbu finansēšanu;

10.2. norādīta pilnvarotā persona, kura ir tiesīga iesniegt pieteikumu, slēgt līgumu par pašvaldības līdzfinansējuma saņemšanu un slēgt līgumu par ūdenssaimniecības pakalpojumu saņemšanu.

11. Pieteikumu iesniedz SIA "JELGAVAS ŪDENS" personīgi Ūdensvada ielā 4, Jelgavā, vai nosūta pa pastu uz adresi: Ūdensvada iela 4, Jelgava, LV-3001, vai nosūta elektroniski, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu, uz e-pasta adresi: jelgavas.udens@ju.lv.

(Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošo noteikumu Nr. 24-4 redakcijā)

IV. Pieteikumu vērtēšana un pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršana

12. SIA "JELGAVAS ŪDENS" izveidotā komisija, kuras sastāvā ir pašvaldības pārstāvis, izvērtē:

12.1. pieteikumu atbilstību noteikumos noteiktajām prasībām;

12.2. būvdarbu izmaksu pamatotību noteikumu 6.1. un 6.2.apakšpunktā noteiktajos gadījumos, ņemot vērā vidējās būvdarbu izmaksas, kas iegūtas SIA "JELGAVAS ŪDENS" tirgus izpētes rezultātā, kas veikta ne ātrāk kā trīs mēnešus līdz pieteikumu iesniegšanas dienai.

13. Komisijai ir tiesības:

13.1. nepieciešamības gadījumā pieprasīt iesniedzējam papildus informāciju;

13.2. noraidīt pieteikumu, ja būvdarbu izmaksas vairāk par 30% pārsniedz tirgus izpētē iegūtās būvdarbu vidējās izmaksas.

14. Komisija, uzsākot pieteikumu vērtēšanu, sagatavo pieteikumu sarakstu šādā prioritārā secībā:

14.1. daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas;

14.2. viena dzīvokļa dzīvojamās mājas saskaņā ar noteikumu 6.2. apakšpunktu;

14.3. viena dzīvokļa dzīvojamās mājas saskaņā ar noteikumu 6.3. apakšpunktu.

(Grozīts ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošajiem noteikumiem Nr. 24-4)

15. Ja iesniedzēju pieprasītais kopējais pašvaldības līdzfinansējuma apmērs pārsniedz attiecīgajā kalendārajā gadā pašvaldības budžetā paredzētos līdzekļus, pieteikumi, ņemot vērā to prioritāti atbilstoši noteikumu 14.punktā norādītajai secībai, tiek vērtēti pēc šādiem kritērijiem:

15.1. vismazākais pašvaldības līdzfinansējuma apmērs pieslēguma izbūvei;

15.2. pieteikums, kurš iesniegts agrāk, ir prioritārs, ja vairākos pieteikumos uz pieslēguma izbūvi pieprasīts vienāds pašvaldības līdzfinansējuma apmērs.

16. Komisija pieņem lēmumu par pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršanu un paziņo par to katram iesniedzējam, nosūtot lēmumu uz iesniegumos norādītajām korespondences adresēm.

17. Iesniedzējs vai viņa pilnvarotā persona ne vēlāk kā 10 (desmit) darba dienu laikā no lēmuma paziņošanas dienas noslēdz līdzfinansējuma līgumu ar SIA "JELGAVAS ŪDENS". Ja līdzfinansējuma līgumu paraksta vairāki iesniedzēji, iesniedzēji vienojas un līdzfinansējuma līgumā norāda vienu kredītiestādes vai pasta norēķinu sistēmas (PNS) kontu, uz kuru veicams līdzfinansējuma pārskaitījums.

(Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošo noteikumu Nr. 24-4 redakcijā)

18. Komisija prioritārā kārtībā izvēlas nākamo iesniedzēju pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršanai, ja:

18.1. iesniedzējs rakstveidā atsakās no pieteikuma realizācijas;

18.2. iesniedzējs norādītajā termiņā nav noslēdzis līdzfinansējuma līgumu.

V. Pieslēguma izbūve un pašvaldības līdzfinansējuma saņemšana

19. Pieslēguma izbūve jāveic ne vēlāk kā 3 mēnešu laikā no līdzfinansējuma līguma noslēgšanas dienas.

20. Ja iesniedzējam uz pieteikuma iesniegšanas brīdi nav izbūvēta attiecīgās dzīvojamās mājas iekšējā sadzīves kanalizācijas sistēma, tad līdz pieslēguma nodošanai ekspluatācijā tā ir jāizbūvē un jāuzrāda SIA "JELGAVAS ŪDENS" pārstāvim.

21. Iesniedzējam pēc pieslēguma izbūves pabeigšanas, bet ne vēlāk kā līdz attiecīgā kalendārā gada 1.novembrim, SIA "JELGAVAS ŪDENS" jāiesniedz:

21.1. noteikumu 6.1. un 6.2.apakšpunktā minētajos gadījumos:

21.1.1. Būvvaldes lēmuma ar atzīmi par būvdarbu pabeigšanu izdruka;

21.1.2. izpildmērījuma plāna kopija;

21.1.3. iesniedzēja un būvkomersanta abpusēji parakstīta, izpildīto būvdarbu pieņemšanas-nodošanas akta, kurā norādīta informācija par paveikto būvdarbu apjomu un kopējām izmaksām, kopija, uzrādot oriģinālu;

21.1.3.1 būvkomersanta izrakstītā rēķina kopija;

21.1.4. kredītiestādes vai pasta norēķinu sistēmas (PNS) maksājuma dokuments, kas apliecina būvkomersanta izrakstītā rēķina apmaksu vismaz līdzfinansējuma līgumā norādītajā iesniedzēja apmaksājamās summas apmērā, un kurā norādīts, ka apmaksu veicis iesniedzējs;

21.2. noteikumu 6.3.apakšpunktā minētajā gadījumā:

21.2.1. dokuments, kas apliecina pieslēguma izbūvi un nodošanu ekspluatācijā (atzīme uz inženiertīkla pievada novietojuma plāna par izbūvēto tīklu uzmērīšanu vai izpilduzmērījums);

21.2.2. apliecinājums par pieslēguma izbūvi (3.pielikums).

(Grozīts ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošajiem noteikumiem Nr. 24-4)

22. Gadījumā, ja pieslēguma izbūves izmaksas ir zemākas par līdzfinansējuma līgumā norādītajām, SIA "JELGAVAS ŪDENS" veic pašvaldības līdzfinansējuma pārrēķinu, par ko tiek noslēgta vienošanās pie līdzfinansējuma līguma.

23. Gadījumā, ja pieslēguma izbūves izmaksas ir augstākas par līdzfinansējuma līgumā norādītajām, iesniedzējs sedz pieslēguma izbūves sadārdzinājuma starpību, un pašvaldības līdzfinansējuma apmērs netiek palielināts.

24. SIA "JELGAVAS ŪDENS" pēc noteikumu 21.punktā noteikto dokumentu saņemšanas un pēc tam, kad iesniedzējs noslēdzis līgumu ar SIA "JELGAVAS ŪDENS" par kanalizācijas pakalpojumiem, ieskaita līdzfinansējuma līgumā norādītajā iesniedzēja kontā pašvaldības līdzfinansējumu ne vēlāk kā līdz attiecīgā kalendārā gada 1.decembrim. Līdzfinansējumu izmaksā ar pārskaitījumu uz līdzfinansējuma līgumā norādītajam iesniedzējam piederošo kontu kredītiestādē vai pasta norēķinu sistēmā (PNS).

(Grozīts ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošajiem noteikumiem Nr. 24-4)

25. Ja saistošo noteikumu 6.1. un 6.2.apakšpunktā minētajos gadījumos pieslēgums nav izbūvēts saskaņā ar izstrādāto, saskaņoto un spēkā esošo Būvniecības ieceri, Komisija ir tiesīga pieņemt lēmumu neizmaksāt pašvaldības līdzfinansējumu.

(Grozīts ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošajiem noteikumiem Nr. 24-4)

26. Ja saistošo noteikumu 6.3.apakšpunktā minētajā gadījumā pieslēgums nav izbūvēts saskaņā ar izstrādāto un saskaņoto inženiertīkla pievada novietojuma plānu pieslēguma izbūvei, Komisija ir tiesīga pieņemt lēmumu neizmaksāt pašvaldības līdzfinansējumu.

VI. Noslēguma jautājums

27. Atzīt par spēku zaudējušiem Jelgavas pilsētas pašvaldības 2018.gada 22.februāra saistošos noteikumus Nr.18-7 "Par Jelgavas pilsētas pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršanu dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai kanalizācijas sistēmai" (Latvijas Vēstnesis, 2018, 63.nr.).

Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs A.Rāviņš
1. pielikums
Jelgavas pilsētas pašvaldības 2019.gada 31.janvāra
saistošajiem noteikumiem Nr.19-2

(Pielikums Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošo noteikumu Nr. 24-4 redakcijā)

IESNIEGUMS
Informācija par dzīvojamo māju
Iesniegumu iesniedz dzīvojamās mājas
__________________________________,Jelgavā, LV-_________,dzīvokļu īpašnieku kopība/īpašnieks (-i)

(adrese)

 

(atbilstošo pasvītrot)

Dzīvojamās mājas dzīvokļu īpašumu skaits 
Juridiskai/-ām personai/-ām piederošo dzīvojamās mājas dzīvokļu īpašumu skaits 
  
Informācija par iesniedzēju un/vai pilnvaroto personu (gadījumā, ja ir vairāki iesniedzēji, norāda informāciju par katru iesniedzēju, šo sadaļu kopējot)
Iesniedzēja vai pilnvarotās personas vārds, uzvārds (fiziskai personaivai nosaukums (juridiskai personai) 
Personas kods (fiziskai personaivai vienotais reģistrācijas numurs (juridiskai personai) 
Deklarētā dzīvesvietas adrese (fiziskai personaivai juridiskā adrese (juridiskai personai) 
Korespondences adrese, e-pasta adrese 
Kontaktpersonas vārds, uzvārds, tālruņa numurs, elektroniskā pasta adrese 
  
Informācija par Būvniecības ieceres dokumentāciju
BIS lietas numurs 
BIS lietas nosaukums 
  
Izvēlētais būvkomersants, būvdarbu izmaksas un apjoms
Izvēlētais būvkomersants (nosaukums, vienotais reģistrācijas numurs, juridiskā adrese, būvkomersanta reģistrācijas numurs, atbildīgā būvdarbu vadītāja vārds, uzvārds, sertifikāta numurs, kontaktpersona) 
 
Izmaksu aprēķins:

Iesniedzēja finansējums

Vēlamais pašvaldības līdzfinansējums

Kopā

Summa, EUR

   

Procenti no izmaksām kopā, %

   
 
Informācija par būvdarbu apjomu
Izbūvējamais sadzīves kanalizācijas tīkls

Diametrs, mm

būvdarbu apjomi, m

   
   
   

Kopā izbūvējamais sadzīves kanalizācijas tīkls

 
  
Apliecinājums
Apliecinu/-ām, ka aptaujājot ______ (jānorāda skaits) būvkomersantus, saņemti ______ (jānorāda skaits) būvkomersantu piedāvājumi, no kuriem būvdarbu veikšanai ir izvēlēts lētākais piedāvājums.

Apliecinu/-ām, ka tika veikts iepirkums un līgums noslēgts ar _____________________________________________________ (vārds uzvārds vai nosaukums), _______________________________(personas kods vai reģistrācijas numurs).

Apliecinu/-ām, ka uz līdzfinansējuma pieteikuma iesniegšanas brīdi objektam , Jelgavā,
 

(adrese)

 

pieslēgums centralizētai kanalizācijas sistēmai nav izbūvēts, kā arī nav uzsākta tā būvniecība. Esmu/esam informēts/-a/-i, ka SIA "JELGAVAS ŪDENS" darbinieks/-i var veikt objekta apsekošanu dabā.

Apliecinu/-ām, ka manis/mūsu sniegtās ziņas ir patiesas un es/mēs esmu/esam iesniedzis/iesniegusi/-uši visu līguma noslēgšanai nepieciešamo dokumentu kopijas (pielikumā). Objekta īpašnieka/-u, pilnvarojumu vai citu izmaiņu gadījumā apņemos/apņemamies paziņot par to SIA "JELGAVAS ŪDENS" vienas nedēļas laikā.

Apliecinu/-ām, ka esmu/esam informēts/-i, ka personas datu apstrādes mērķis ir Jelgavas valstspilsētas pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršana par dzīvojamo māju pieslēgšanu centralizētajai kanalizācijas sistēmai. Personas datu apstrādes pārzinis ir SIA "JELGAVAS ŪDENS" un Jelgavas valstspilsētas pašvaldība (līdzfinansējuma devējs). Tiesiskais pamats personas datu apstrādei – pārzinim normatīvajos aktos noteiktā juridiskā pienākuma izpilde un līdzfinansējuma līguma, kura līgumslēdzēja puse ir datu subjekts, izpildei un pasākumu veikšanai pirms līguma noslēgšanas. Papildu informācija par personas datu apstrādi pieejama tīmekļa vietnēs: https://www.ju.lv/ (sadaļas "Par uzņēmumu" apakšsadaļā "Privātuma politika"), www.jelgava.lv (sadaļā "Personas datu apstrāde") vai saņemot informāciju klātienē.

Pieteikuma iesniedzējs vai pilnvarotā persona (gadījumā, ja ir vairāki iesniedzēji, paraksta katrs iesniedzējs, šo kopējot)

 

(Juridiskai personai – nosaukums un paraksttiesīgās personas amats, vārds un uzvārds, fiziskai personai – vārds, uzvārds)

Personas paraksts _____________________________

 
 
Pievienotie dokumentiLapu skaits
1. Pieslēguma izbūves darbu Būvniecības ieceres izdrukas (Būvniecības ieceres ģenerālplāns, būvdarbu apjoms un Būvvaldes lēmums). 
2. Būvkomersantu piedāvājumi – būvdarbu izmaksu tāmes pieslēguma izbūvei vai tā pretendenta, kurš noslēdzis līgumu ar iesniedzēju, iesniegtais finanšu piedāvājums, ja bija rīkots iepirkums. 
3. Daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas dzīvokļu īpašnieku kopības lēmuma (protokola) kopija. 
4. (citi dokumenti, norāda iesniedzējs) 

Pieteikuma iesniegšanas datums 20___. gada ___._____________

Pieteikuma iesniedzējs vai pilnvarotā persona (gadījumā, ja ir vairāki iesniedzēji, paraksta katrs iesniedzējs, šo kopējot)

 

(Juridiskai personai – nosaukums un paraksttiesīgās personas amats, vārds un uzvārds, fiziskai personai – vārds, uzvārds)

Personas paraksts _____________________________

2. pielikums
Jelgavas pilsētas pašvaldības 2019.gada 31.janvāra
saistošajiem noteikumiem Nr.19-2

(Pielikums Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošo noteikumu Nr. 24-4 redakcijā)

IESNIEGUMS
Informācija par dzīvojamo māju
Iesniegumu iesniedz dzīvojamās mājas
__________________________________,Jelgavā, LV-_________,īpašnieks/-i. 

(adrese)

   
 
Informācija par iesniedzēju un/vai pilnvaroto personu (gadījumā, ja ir vairāki iesniedzēji, norāda informāciju par katru iesniedzēju, šo sadaļu kopējot)
Iesniedzēja vai pilnvarotās personas vārds, uzvārds (fiziskai personai 
Personas kods (fiziskai personai 
Deklarētās dzīvesvietas adrese (fiziskai personai 
Korespondences adrese, e-pasta adrese 
Kontaktpersonas vārds, uzvārds, tālruņa numurs, e-pasta adrese 
  
Būvdarbu apjoms un izmaksas

Plānotais pieslēguma garums saskaņā ar inženiertīkla pievada novietojuma plānu

(norādīt veselus būvdarbu m)

Iesniedzēja prognozētās pieslēguma būvdarbu izmaksas

(norādīt summu euro)

Vēlamais pašvaldības līdzfinansējums pieslēguma būvdarbiem

(norādīt summu euro)

   
   
Apliecinājums
Apliecinu/-ām, ka uz līdzfinansējuma pieteikuma iesniegšanas brīdi objektam , Jelgavā
 

(adrese)

 

pieslēgums centralizētai kanalizācijas sistēmai nav izbūvēts, kā arī nav uzsākta tā būvniecība. Esmu/-esam informēts/-a/-i, ka SIA "JELGAVAS ŪDENS" darbinieks/-i var veikt objekta apsekošanu dabā.

Apliecinu/-ām, ka manis/mūsu sniegtās ziņas ir patiesas un es/mēs esmu/esam iesniedzis/iesniegusi/-uši visu līguma noslēgšanai nepieciešamo dokumentu kopijas (pielikumā). Objekta īpašnieka/-ku, pilnvarojumu vai citu izmaiņu gadījumā apņemos/apņemamies paziņot par to SIA "JELGAVAS ŪDENS" vienas nedēļas laikā.

Apliecinu/-ām, ka esmu/esam informēts/-i, ka personas datu apstrādes mērķis ir Jelgavas valstspilsētas pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršana par dzīvojamo māju pieslēgšanu centralizētajai kanalizācijas sistēmai. Personas datu apstrādes pārzinis ir SIA "JELGAVAS ŪDENS" un Jelgavas valstspilsētas pašvaldība (līdzfinansējuma devējs). Tiesiskais pamats personas datu apstrādei – pārzinim normatīvajos aktos noteiktā juridiskā pienākuma izpilde un līdzfinansējuma līguma, kura līgumslēdzēja puse ir datu subjekts, izpildei un pasākumu veikšanai pirms līguma noslēgšanas. Papildu informācija par personas datu apstrādi pieejama tīmekļa vietnēs: https://www.ju.lv/ (sadaļas "Par uzņēmumu" apakšsadaļā "Privātuma politika"), www.jelgava.lv (sadaļā "Personas datu apstrāde") vai saņemot informāciju klātienē.

Pieteikuma iesniedzējs vai pilnvarotā persona (gadījumā, ja ir vairāki iesniedzēji, paraksta katrs iesniedzējs, šo kopējot)

 

(vārds, uzvārds)

Personas paraksts _____________________________

 
Pievienotie dokumentiLapu skaits
1. Inženiertīkla pievada novietojuma plāna kopija 
2. (citi dokumenti, norāda iesniedzējs) 

Pieteikuma iesniegšanas datums 20___. gada ___._____________

Pieteikuma iesniedzējs vai pilnvarotā persona (gadījumā, ja ir vairāki iesniedzēji, paraksta katrs iesniedzējs, šo kopējot)

 

(vārds, uzvārds)

Personas paraksts _____________________________

3. pielikums
Jelgavas pilsētas pašvaldības 2019.gada 31.janvāra
saistošajiem noteikumiem Nr.19-2

(Pielikums grozīts ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 21.03.2024. saistošajiem noteikumiem Nr. 24-4)

APLIECINĀJUMS PAR PIESLĒGUMA IZBŪVI

(Saskaņā ar Jelgavas pilsētas pašvaldības 2019.gada 31.janvāra saistošo noteikumu Nr.19-2 "Par Jelgavas valstspilsētas pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršanu dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai kanalizācijas sistēmai" (turpmāk – Noteikumu) 21.2.2.punktu).

Es/mēs ,

Personas kods ____________________________________

APLIECINU,

ka saskaņā ar 20____.gada ___________________________ noslēgto līgumu Nr._____________ Par līdzfinansējuma piešķiršanu dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai kanalizācijas sistēmai objektam ______________________________________________________, pieslēgums ir izbūvēts un nodots ekspluatācijā.

Kopā izbūvēti _____________ (norādot veselus būvdarbu m) kanalizācijas tīkla metri, tajā skaitā _________ skatakas. (Informācija jānorāda atbilstoši izpilduzmērījumam)

Jelgava,  
 (datums) 
  
(vārds, uzvārds, paraksts) 

AIZPILDA SIA "JELGAVAS ŪDENS" TEHNISKĀ DAĻA

Objekts nodots ekspluatācijā 20____.gada ___________________________.

AIZPILDA SIA "JELGAVAS ŪDENS" ABONENTU APKALPOŠNAS DIENESTS

Noslēgts ūdenssaimniecības pakalpojumu līgums 20____.gada ___________________________, abonenta Nr. _____________.

04.04.2024