Darbības ar dokumentu

Jelgavas pilsētas pašvaldības saistošie noteikumi Nr.16-25

Jelgavā 2016.gada 27.oktobrī (prot. Nr.13/14)

Jelgavas pilsētas pašvaldības 2011.gada 29.septembra saistošo noteikumu Nr.11-25 "Detālplānojuma zemesgabalam 3.līnijā 2a, Jelgavā grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi" atzīšana par spēku zaudējušiem

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām"
43.panta pirmās daļas 1.punktu

Atzīt par spēku zaudējušiem 2011.gada 29.septembra saistošos noteikumus Nr.11-25 "Detālplānojuma zemesgabalam 3.līnijā 2A, Jelgavā grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi".

Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāja vietniece R.Vectirāne

 

Paskaidrojuma raksts
Jelgavas pilsētas pašvaldības 2016.gada 27.oktobra saistošajiem noteikumiem Nr.16-25 "Jelgavas pilsētas pašvaldības 2011.gada 29.septembra saistošo noteikumu Nr.11-25 "Detālplānojuma zemesgabalam 3.līnijā 2a, Jelgavā grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi" atzīšana par spēku zaudējušiem"

Paskaidrojuma raksta sadaļas Norādāmā informācija
1. Projekta nepieciešamības pamatojums Ar šiem saistošiem noteikumiem tiek atzīti par spēku zaudējušiem Jelgavas pilsētas pašvaldības 2011.gada 29.septembra saistošie noteikumi Nr.11-25 "Detālplānojuma zemesgabalam 3.līnijā 2A, Jelgavā grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi", jo nekustamā īpašuma īpašniece lūdz atcelt minēto detālplānojumu, jo tas nav aktuāls un detālplānojuma realizācija līdz šim brīdim nav uzsākta.
2. Īss projekta satura izklāsts Ar šiem saistošiem noteikumiem tiek atzīti par spēku zaudējušiem Jelgavas pilsētas pašvaldības 2011.gada 29.septembra saistošie noteikumi Nr.11-25 "Detālplānojuma zemesgabalam 3.līnijā 2A, Jelgavā grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi", jo nekustamā īpašuma īpašnieks lūdz atcelt minēto detālplānojumu, jo tas nav aktuāls un detālplānojuma realizācija līdz šim brīdim nav uzsākta.
3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz budžetu Nav ietekmes.
4. Normatīvā akta ietekme uz sabiedrību Nav ietekmes.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām

Saistošie noteikumi stāsies spēkā nākamajā dienā pēc publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

6. Informācija par konsultācijām ar sabiedrības pārstāvjiem Konsultācijas netika veiktas.
7. Sabiedrības informēšana par normatīvo aktu Saistošie noteikumi tiks publicēti oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", Jelgavas pilsētas pašvaldības mājaslapā www.jelgava.lv, Teritorijas attīstības plānošanas informācijas sistēmā www.tapis.gov.lv

Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāja vietniece R.Vectirāne

10.11.2016