UZMANĪBU!
Jūs lietojat neatjaunotu interneta pārlūkprogrammu,
tāpēc Likumi.lv pilnās versijas funkcionalitāte darbosies nepilnīgi.
Atvērt pilno versiju
Turpināt lietot vienkāršoto versiju
Satura rādītājs
Punkti
1. punkts
2. punkts
3. punkts
4. punkts
5. punkts
6. punkts
7. punkts
7.
1
punkts
7.
2
punkts
8. punkts
9. punkts
10. punkts
11. punkts
12. punkts
13. punkts
14. punkts
15. punkts
16. punkts
17. punkts
18. punkts
19. punkts
20. punkts
21. punkts
Informatīva atsauce uz Eiropas Savienības direktīvām
1. pielikums.
Maksimāli pieļaujamie smago metālu un alvas līmeņi pārtikas produktos
2. pielikums.
Maksimāli pieļaujamie mikotoksīnu līmeņi pārtikas produktos
3. pielikums.
Maksimāli pieļaujamie nitrātu līmeņi svaigos dārzeņos
4. pielikums.
Maksimāli pieļaujamais dioksīna (polihlorēto dibenzo-para-dioksīnu (PHDDs) un dibenzofurānu (PHDFs) summa) līmenis pārtikas produktos
5. pielikums.
Maksimāli pieļaujamais 3-monohlorpropāna-1,2 diola (3-MHPD) līmenis pārtikas produktos
6. pielikums.
Testēšanas metode erukskābes satura noteikšanai eļļās un taukos, kuri paredzēti lietošanai pārtikā, un pārtikas produktos, kuri satur pievienotas eļļas vai taukus