UZMANĪBU!
Jūs lietojat neatjaunotu interneta pārlūkprogrammu,
tāpēc Likumi.lv pilnās versijas funkcionalitāte darbosies nepilnīgi.
Atvērt pilno versiju
Turpināt lietot vienkāršoto versiju
Satura rādītājs
I. Vispārīgie jautājumi
1. punkts
2. punkts
3. punkts
4. punkts
5. punkts
6. punkts
II. Paraugu ņemšanas vispārīgie principi
7. punkts
8. punkts
9. punkts
10. punkts
11. punkts
12. punkts
13. punkts
14. punkts
15. punkts
16. punkts
III. Gaļas paraugu ņemšanas kārtība
17. punkts
18. punkts
19. punkts
IV. Olu un piena produktu paraugu ņemšanas kārtība
20. punkts
21. punkts
22. punkts
V. Paraugu ņemšanas protokolēšana
23. punkts
24. punkts
VI. Laboratorijas parauga apstrāde
25. punkts
26. punkts
27. punkts
VII. Analizējamā parauga sagatavošana
28. punkts
29. punkts
30. punkts
31. punkts
32. punkts
33. punkts
34. punkts
35. punkts
36. punkts
37. punkts
38. punkts
39. punkts
VIII. Analīžu rezultātu novērtēšana
40. punkts
41. punkts
IX. Noslēguma jautājumi
42. punkts
43. punkts
44. punkts
45. punkts
46. punkts
47. punkts
48. punkts
49. punkts
50. punkts
Informatīva atsauce uz Eiropas Savienības direktīvām
1. pielikums.
Dzīvnieku izcelsmes produkti, kuros nosaka pesticīdu atliekas
2. pielikums.
Maksimāli pieļaujamais pesticīdu atlieku daudzums
3. pielikums.
Laboratorijas parauga minimālais lielums gaļai
4. pielikums.
Laboratorijas parauga minimālais lielums olām un piena produktiem
5. pielikums.
Sākumparaugu minimālais skaits