Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.11

(prot.Nr.21, 6.§) Liepājā 2002.gada 14.novembrī

Par nodevu Liepājas pilsētas simbolikas izmantošanai

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām" 21.pantu un likuma "Par nodokļiem un nodevām" 12.pantu

1. Šie saistošie noteikumi nosaka nodevas likmi, kas jāiemaksā Liepājas pilsētas pamatbudžetā par Liepājas pilsētas simbolikas izmantošanu uzņēmējdarbībā.

2. Nozīmes, vimpeļus, plakātus, atklātnes un citu atribūtiku, kā arī dažādus suvenīrus un sadzīves priekšmetus ar Liepājas karoga vai Liepājas ģerboņa attēliem vai to elementiem fiziskas un juridiskas personas uzņēmējdarbības ceļā var izgatavot tikai ar LIEPĀJAS PILSĒTAS DOMES LICENCĒŠANAS KOMISIJAS (turpmāk - LICENCĒŠANAS KOMISIJA) atļauju (pielikumā), iemaksājot Liepājas pilsētas pamatbudžetā nodevu par katru izstrādājuma veidu - Ls 1.

3. Tirdzniecības uzņēmumiem, pieņemot realizācijā izstrādājumus ar Liepājas pilsētas simboliku, jāpieprasa no ražotāja izgatavošanas atļaujas noraksts, kam jāatrodas glabāšanā tirdzniecības uzņēmumā.

4. LICENCĒŠANAS KOMISIJA savu piekrišanu izstrādājumu izgatavošanai dod pēc Liepājas pilsētas galvenā mākslinieka rakstveida atzinuma par kvalitātes standartu atbilstību priekšmetam, uz kura plānota Liepājas pilsētas simbolikas izmantošana.

5. Nodeva iemaksājama Liepājas pilsētas pamatbudžetā piecpadsmit dienu laikā pēc atļaujas izsniegšanas dienas.

6. Par Liepājas karoga un Liepājas ģerboņa attēla vai to elementu izmantošanu, izgatavošanu un tirdzniecību bez atļaujas noteikts administratīvais sods saskaņā ar Liepājas pilsētas administratīvās atbildības noteikumiem.

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs U.Sesks

Pielikums

ATLAUJA COPY.GIF (52541 bytes)

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs U.Sesks

19.12.2002