Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Skatīt Ministru kabineta 2005. gada 26. aprīļa noteikumus Nr. 287 "Noteikumi par ministriju un citu centrālo valsts iestāžu programmu un apakšprogrammu rezultatīvajiem rādītājiem 2005.gadam".

 

Ministru kabineta noteikumi Nr.989

Rīgā 2004.gada 30.novembrī (prot. Nr.68 36.§)

Ministriju un citu centrālo valsts iestāžu programmu un apakšprogrammu rezultatīvie rādītāji 2004.gadam

Izdoti saskaņā ar likuma "Par valsts budžetu 2004.gadam" 8.pantu

 

1. Noteikumi nosaka ministriju un citu centrālo valsts iestāžu programmu un apakšprogrammu rezultatīvos rādītājus 2004.gadam (1. un 2.pielikums), kā arī kārtību, kādā nosaka rezultatīvos rādītājus un sniedz pārskatus par to izpildi.

2. Rezultatīvos rādītājus nosaka likuma "Par valsts budžetu 2004.gadam" 4. un 5.pielikumā minēto ministriju un citu centrālo valsts iestāžu budžeta programmām un apakšprogrammām. Rezultatīvie rādītāji paredz veicamā darba (pasākumu) apjomu un raksturo valsts budžeta līdzekļu izlietojuma efektivitāti un mērķtiecīgumu.

3. Ministriju un citu centrālo valsts iestāžu vadītāji (vai viņu pilnvarotas amatpersonas) apstiprina attiecīgās valsts budžeta finansētās institūcijas plānotos budžeta programmu un apakšprogrammu rezultatīvos rādītājus un ir tiesīgi minētajām institūcijām papildus noteikt arī citus budžeta programmu un apakšprogrammu rezultatīvos rādītājus.

4. Valsts budžeta finansētās institūcijas vadītājs ir atbildīgs par attiecīgo rezultatīvo rādītāju izpildi un ar to saistīto paskaidrojumu sniegšanu.

5. Ministrijas un citas centrālās valsts iestādes vienlaikus ar pusgada un gada grāmatvedības pārskatu iesniedz Finanšu ministrijā pārskatu par attiecīgās budžeta programmas un apakšprogrammas rezultatīvo rādītāju izpildi.

6. Informāciju par plānotajiem rezultatīvajiem rādītājiem un to faktisko izpildi ministrijas un citas centrālās valsts iestādes, kā arī to padotībā un pārziņā esošās valsts budžeta finansētās institūcijas sagatavo saskaņā ar Ministru kabineta 2002.gada 11.jūnija noteikumiem Nr.231 "Noteikumi par gada publisko pārskatu saturu un sagatavošanas kārtību".

Ministru prezidents I.Emsis

Finanšu ministrs O.Spurdziņš

Redakcijas piebilde: noteikumi stājas spēkā ar 2004.gada 4.decembri.

Pielikumi

ZIP 240kb
04.12.2004