Darbības ar dokumentu

Darbības ar dokumentu
Tiesību akts: spēkā esošs

 

Ministru kabineta rīkojums Nr.902

Rīgā 2004.gada 17.novembrī (prot. Nr.66 73.§)

Par finanšu līdzekļu piešķiršanu Bērnu un ģimenes lietu ministrijai ģimenes atbalsta centra būvniecībai Daugavpilī, Šaurajā ielā 26

 

1. Pamatojoties uz likuma "Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu p1rivatizāciju" 6.panta trešo daļu un 8.panta pirmās daļas 17.punktu, atļaut Privatizācijas aģentūrai 2004.gadā no valsts īpašuma objektu privatizācijā gūto ienākumu atskaitījumiem piešķirt Bērnu un ģimenes lietu ministrijai finanšu līdzekļus 90000 latu apmērā ģimenes atbalsta centra būvniecībai Daugavpilī, Šaurajā ielā 26.

2. Bērnu un ģimenes lietu ministram apstiprināt maksājumu grafiku un izdevumu tāmi šī rīkojuma 1.punktā minēto finanšu līdzekļu izlietojumam.

3. Privatizācijas aģentūrai rezervēt šī rīkojuma 1.punktā minētos finanšu līdzekļus un nodrošināt šī rīkojuma 1.punktā minētā uzdevuma izpildi atbilstoši saskaņotajam maksājumu grafikam, norēķiniem izmantojot Bērnu un ģimenes lietu ministrijas norēķinu kontu Valsts kasē.

4. Bērnu un ģimenes lietu ministrijai veikt maksājumus atbilstoši bērnu un ģimenes lietu ministra apstiprinātajai izdevumu tāmei.

Ministru prezidents I.Emsis

Bērnu un ģimenes lietu ministrs A.Baštiks

17.11.2004