Darbības ar dokumentu

Darbības ar dokumentu
Tiesību akts: spēkā esošs

 

Ministru kabineta rīkojums Nr.482

Rīgā 2004.gada 14.jūlijā (prot. Nr.42, 25.§)

Par tiešās pārvaldes iestādes "Sociālās aprūpes centrs "Saulstari"" izveidi

 

1. Uzsākt bezpeļņas organizācijas valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Specializētais sociālās aprūpes centrs "Saulstari"" (turpmāk - sabiedrība) reorganizāciju un saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 15.panta pirmo daļu izveidot ar 2004.gada 2.augustu tiešās pārvaldes iestādi "Sociālās aprūpes centrs "Saulstari"" (turpmāk - centrs).

2. Centrs ir sabiedrības saistību, mantas un finanšu līdzekļu pārņēmējs.

3. Centrs ir Labklājības ministrijas pakļautībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kura īsteno valsts politiku ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas jomā, nodrošinot personām ar smagiem garīga rakstura traucējumiem mājokli, sociālo aprūpi un sociālo rehabilitāciju.

4. Labklājības ministrijai:

4.1. līdz 2004.gada 30.jūlijam veikt šī rīkojuma 1.punktā minēto sabiedrības reorganizāciju;

4.2. sagatavot priekšlikumus par grozījumiem likumā "Par valsts budžetu 2004.gadam", budžeta pieprasījumā iekļaujot centra izdevumus atbilstoši budžeta izdevumu ekonomiskajai klasifikācijai.

5. Līdz nepieciešamo grozījumu izdarīšanai likumā "Par valsts budžetu 2004.gadam" centra darbību finansēt no līdzekļiem, kas ieskaitīti Valsts kasē atvērtajā valsts budžeta izdevumu kontā un sabiedrības ieņēmumiem no maksas pakalpojumiem un citiem pašu ieņēmumiem atvērtajā norēķinu kontā.

6. Pēc nepieciešamo grozījumu izdarīšanas likumā "Par valsts budžetu 2004.gadam" centra darbību finansēt no līdzekļiem, kas ieskaitīti Valsts kasē atvērtajā valsts budžeta izdevumu kontā.

Ministru prezidents I.Emsis

Labklājības ministre D.Staķe

14.07.2004