Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

 

Ministru kabineta noteikumi Nr.296

Rīgā 2004.gada 13.aprīlī (prot. Nr.21, 15.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2003.gada 7.janvāra noteikumos Nr.1 "Noteikumi par Ministru kabineta locekļu, valsts ministru un parlamentāro sekretāru atalgojumu, reprezentācijas un braukšanas naudu"

Izdoti saskaņā ar Ministru kabineta iekārtas likuma 28.pantu

 

Izdarīt Ministru kabineta 2003.gada 7.janvāra noteikumos Nr.1 "Noteikumi par Ministru kabineta locekļu, valsts ministru un parlamentāro sekretāru atalgojumu, reprezentācijas un braukšanas naudu" (Latvijas Vēstnesis, 2003, 4.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 2.punktu šādā redakcijā:

"2. Ministru kabineta locekļu, valsts ministru un parlamentāro sekretāru mēneša atalgojums piesaistāms Centrālās statistikas pārvaldes oficiālajā statistikas paziņojumā publicētajam valstī sabiedriskajā sektorā strādājošo iepriekšējā gada vidējās darba algas apmēram, kas noapaļots pilnos latos. Nosakot Ministru kabineta locekļu, valsts ministru un parlamentāro sekretāru mēneša atalgojumu, piemēro šādus koeficientus:

2.1. Ministru prezidents - 8,9;

2.2. Ministru prezidenta biedrs - 8,5;

2.3. ministrs, īpašu uzdevumu ministrs - 8,0;

2.4. valsts ministrs - 6,3;

2.5. parlamentārais sekretārs - 3,4."

2. Papildināt noteikumus ar 4. un 5.punktu šādā redakcijā:

"4. Ministru kabineta locekļu, valsts ministru un parlamentāro sekretāru mēneša atalgojumu pārrēķina katru gadu pēc valstī sabiedriskajā sektorā strādājošo iepriekšējā gada vidējās darba algas apmēra publicēšanas Centrālās statistikas pārvaldes oficiālajā statistikas paziņojumā. Pārrēķināto mēneša atalgojumu sāk izmaksāt ar kārtējā gada 1.aprīli.

5. Pārrēķināto Ministru kabineta locekļu, valsts ministru un parlamentāro sekretāru mēneša atalgojumu 2004.gadā sāk izmaksāt ar 1.maiju."

Ministru prezidents I.Emsis

Finanšu ministrs O.Spurdziņš

01.05.2004