Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

 

Daugavpils pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.2

2004.gada 11.martā (prot.Nr.5, 38.§)

Par grozījumu Daugavpils pilsētas domes 2002.gada 28.marta saistošajos noteikumos Nr.3 "Par kārtību, kādā reģistrējamas personas pašvaldības palīdzības saņemšanai dzīvojamo telpu jautājumu risināšanā un šīs palīdzības sniegšanas kārtību"

Izdoti saskaņā ar likumiem "Par pašvaldībām", "Par dzīvojamo telpu īri", "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" un "Par pašvaldību palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā"

1. Izdarīt Daugavpils pilsētas domes 2002.gada 28.marta saistošajos noteikumos Nr.3 "Par kārtību, kādā reģistrējamas personas pašvaldības palīdzības saņemšanai dzīvojamo telpu jautājumu risināšanā un šīs palīdzības sniegšanas kārtību" grozījumu - papildināt noteikumu 7.punktu ar 7.10.apakšpunktu šādā redakcijā:

"7.10. Personas, kuras dzīvo denacionalizētā vai likumīgajam īpašniekam atdotā mājā, kā arī tādās mājās, kuras pēc atgriešanas bijušajiem īpašniekiem vai viņu mantiniekiem atsavinātas vai citādi pārgājušas citas fiziskas vai juridiskas personas īpašumā, un lietojušas dzīvokli līdz īpašuma tiesību atjaunošanai, ja tām nav citas dzīvojamās telpas, kas pieder uz īpašuma tiesību pamata".

2. Grozījumi saistošajos noteikumos publicējami laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc publicēšanas.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja R.Strode

20.03.2004