Darbības ar dokumentu

Darbības ar dokumentu
Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru kabineta rīkojums Nr.305

Rīgā 2000.gada 28.jūnijā (prot. Nr.29, 44.§)

Par vienkāršotu kārtību, kādā 2000.gada 2.jūlijā pasākuma pie Draudzības kurgāna dalībnieki šķērso Latvijas Republikas un Krievijas Federācijas robežlīniju un Latvijas Republikas un Baltkrievijas Republikas valsts robežu

1. Atļaut 2000.gada 2.jūlijā pasākuma pie Draudzības kurgāna dalībniekiem no Krievijas Federācijas un Baltkrievijas Republikas puses šķērsot Latvijas Republikas un Krievijas Federācijas robežlīniju un Latvijas Republikas un Baltkrievijas Republikas valsts robežu vienkāršotā kārtībā. Pasākuma dalībnieki šķērso Latvijas Republikas un Krievijas Federācijas robežlīniju un Latvijas Republikas un Baltkrievijas Republikas valsts robežu saskaņā ar šī rīkojuma 2.punktu, pamatojoties uz Krievijas Federācijas un Baltkrievijas Republikas pušu apstiprinātiem dalībnieku sarakstiem, uzrādot personu apliecinošus dokumentus (Krievijas Federācijas vai Baltkrievijas Republikas pilsoņa iekšzemes pases).

2. Latvijas Republikas pilnvarotajam robežas pārstāvim uz Latvijas Republikas un Krievijas Federācijas robežlīnijas G.Kitajevam un Latvijas Republikas pilnvarotajam robežas pārstāvim uz Latvijas Republikas un Baltkrievijas Republikas valsts robežas I.Zālītim saskaņot ar Krievijas Federācijas un Baltkrievijas Republikas pilnvarotajiem robežu pārstāvjiem vietas - tiltiņus pāri Zilupei -, kur pasākuma dalībnieki šķērsos Latvijas Republikas un Krievijas Federācijas robežlīniju un Latvijas Republikas un Baltkrievijas Republikas valsts robežu.

 

Ministru prezidents A.Bērziņš

Ārlietu ministra vietā - satiksmes ministrs A.Gorbunovs

28.06.2000