Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Ministru kabineta noteikumi Nr.39

Rīgā 2004.gada 20.janvārī (prot. Nr.3, 18.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2002.gada 9.jūlija noteikumos Nr.293 "Nelaimes gadījumu darbā izmeklēšanas un uzskaites kārtība"

Izdoti saskaņā ar Darba aizsardzības likuma 13.pantu

Izdarīt Ministru kabineta 2002.gada 9.jūlija noteikumos Nr.293 "Nelaimes gadījumu darbā izmeklēšanas un uzskaites kārtība" (Latvijas Vēstnesis, 2002, 110.nr.) šādus grozījumus:

1. Aizstāt 16.punktā vārdus "Iekšlietu ministrijas sistēmas iestādēs" ar vārdiem "Ja cietušais ir Iekšlietu ministrijas sistēmas darbinieks ar speciālo dienesta pakāpi".

2. Aizstāt 28.2.apakšpunktā vārdus "Iekšlietu ministrijas darbinieks" ar vārdiem "Iekšlietu ministrijas sistēmas darbinieks".

3. Aizstāt 31.punktā vārdus "Iekšlietu ministrijas sistēmas iestādes darbinieks" ar vārdiem "Iekšlietu ministrijas sistēmas darbinieks".

4. Aizstāt 37.punktā vārdus "vai - Iekšlietu ministrijas sistēmas iestādēs - arī augstākam priekšniekam pakļautības kārtībā" ar vārdiem "vai, ja cietušais ir Iekšlietu ministrijas sistēmas darbinieks ar speciālo dienesta pakāpi, - arī augstākam priekšniekam pakļautības kārtībā".

5. Aizstāt 40.punktā vārdus "Iekšlietu ministrijas sistēmas iestādēs" ar vārdiem "Ja cietušais ir Iekšlietu ministrijas sistēmas darbinieks ar speciālo dienesta pakāpi".

6. Aizstāt 41.punktā vārdus "(Iekšlietu ministrijas sistēmas iestādēs - ar Iekšlietu ministrijas) rīkojumu" ar vārdiem "vai, ja cietušais ir Iekšlietu ministrijas sistēmas darbinieks ar speciālo dienesta pakāpi, - ar Iekšlietu ministrijas valsts sekretāra vai viņa īpaši pilnvarotas amatpersonas rīkojumu".

Ministru prezidents E.Repše

Labklājības ministre D.Staķe

Redakcijas piebilde: noteikumi stājas spēkā ar 2004.gada 24.janvāri.

24.01.2004