Darbības ar dokumentu

Darbības ar dokumentu
Tiesību akts: spēkā esošs

 

Ministru kabineta rīkojums Nr.332

Rīgā 2003.gada 21.maijā (prot. Nr.29, 46.§)

Par atklāta konkursa izsludināšanu uz Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka amatu

1. Saskaņā ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja likuma 4.panta otro daļu pēc lēmuma par Gunta Rutka atbrīvošanu (pamatojoties uz Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja likuma 5.panta sestās daļas 1.punktu) no Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka amata pieņemšanas Saeimā izsludināt atklātu konkursu uz Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka amatu.

2. Lai veiktu Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka amata pretendentu atlasi, izveidot Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka amata pretendentu atlases komisiju (turpmāk - komisija). Komisijas personālsastāvu nosaka Ministru prezidents.

3. Valsts kancelejai izstrādāt konkursa nolikuma projektu, un komisijai apstiprināt konkursa nolikumu Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka amata pretendentu izvērtēšanai.

4. Komisijai regulāri sniegt plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem informāciju par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka amata pretendentiem.

Ministru prezidents E.Repše

Tieslietu ministrs A.Aksenoks

21.05.2003