Darbības ar dokumentu

Tiesību akts ir zaudējis spēku.

 LATVIJAS REPUBLIKAS MINISTRU PADOMES LĒMUMS Nr. 175

Par Latvijas Republikas Ministru Padomes 1990. gada 25. maija lēmuma Nr. 3 «Par Latvijas Republikas valsts ģerboņa ieviešanas un lietošanas kārtību» papildināšanu un grozīšanu

Latvijas Republikas Ministru Padome nolemj:

1. Papildināt Latvijas Republikas Ministru Padomes 1990. gada 25. maija lēmuma Nr. 3 «Par Latvijas Republikas valsts ģerboņa ieviešanas un lietošanas kārtību» (Ziņotājs, 1990, Nr. 28) 3.1. apakšpunktu pēc vārdiem «tautas tiesas» ar vārdiem «kā arī Latvijas Republikas prokuratūras iestādes, Valsts arbitrāža un valsts notariāta kantori».

2. Izteikt Instrukcijas par kārtību, kādā izgatavojami, lietojami, glabājami un iznīcināmi zīmogi ar Latvijas Republikas valsts ģerboņa attēlu (apstiprināta ar Latvijas Republikas Ministru Padomes 1990. gada 25. maija lēmumu Nr. 3) 3. punkta otrās rindkopas pēdējo teikumu šādā redakcijā:

«Izņēmuma gadījumā Latvijas Republikas Iekšlietu ministrija var atļaut izgatavot arī papildu ģerboņzīmogu ar ciparu «2», bet pēc Latvijas Republikas Tieslietu ministrijas pieteikuma valsts notariātu kantoru vajadzībām - arī vairākus ģerboņzīmogus (ar cipariem «3», «4», utt. atkarībā no valsts notāru skaita attiecīgajā valsts notariāta kantorī).»

Latvijas Republikas Ministru Padomes priekšsēdētājs I. GODMANIS

Latvijas Republikas valdības lietu ministrs K. LĪCIS

Rīgā 1990. gada 19. oktobrī

19.10.1990