Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

LATVIJAS REPUBLIKAS LIKUMS

Par grozījumiem un papildinājumiem Latvijas Republikas, 1990.gada 20.decembra likumā «Par zemes nodokli»

Latvijas Republikas Augstāka Padome nolemj:

Izdarīt Latvijas Republikas 1990. gada 20. decembra likumā «Par zemes nodokli» (Latvijas Republikas Augstākās Padomes un Valdības Ziņotājs, 1991, 11/12) šādus grozījumus un papildinājumus:

1. Papildināt 4. panta I. apakšpunktu ar vārdiem «meža fonda lauksaimniecības zemes, kuras neizmanto lauksaimniecības produkcijas iegūšanai, kā arī purvus, ceļus, stigas, smiltājus, grāvjus, liedagus, ūdeņus un citas nemeža zemes».

2. Papildināt 5. pantu pēc piektās daļas ar jaunu daļu šādā redakcijā:

«Iestādēm un organizācijām, kuru vienīgais finansēšanas avots ir valsts budžeta līdzekļi, zemes nodokļa likmes par lietošanā piešķirto zemi nosaka ne lielākas par 1. pielikumā norādītajām vidējām likmēm.»

3. Papildināt 6. pantu (Latvijas Republikas 1991. gada 9. aprīļa likuma «Par grozījumiem un papildinājumiem Latvijas Republikas likumā «Par zemes nodokli»» (Latvijas Republikas Augstākās Padomes un Valdības Ziņotājs, 1991, 21/22) redakcijā) pēc pirmās daļas ar jaunu daļu šādā redakcijā:

«Iestādēm un organizācijām, kuru vienīgais finansēšanas avots ir valsts budžeta līdzekļi, zemes nodokļa likmes par lietošanā piešķirto zemi nosaka ne lielākas par 2. pielikumā norādītajām vidējām likmēm.»

Latvijas Republikas Augstākās Padomes priekšsēdētājs A. GORBUNOVS

Latvijas Republikas Augstākās Padomes sekretārs L DAUDIŠS

Rīgā 1992. gada 17. martā

01.04.1992