Darbības ar dokumentu

Darbības ar dokumentu
Tiesību akts: spēkā esošs

Saeima ir pieņēmusi un
Valsts prezidents izsludina šādu likumu:

 

Par grozījumiem Konvencijā par zvejniecību un dzīvo resursu saglabāšanu Baltijas jūrā un Beltos

1.pants. Grozījums, kas izdarīts 1973.gada 13.septembra Gdaņskas Konvencijas par zvejniecību un dzīvo resursu saglabāšanu Baltijas jūrā un Beltos (turpmāk - Konvencija), ar šo likumu tiek pieņemts un apstiprināts.

2.pants. Likums stājas spēkā tā izsludināšanas dienā. Līdz ar likumu izsludināms Konvencijas grozījums angļu valodā un tā tulkojums latviešu valodā.

3.pants. Latvijas Republikas Ārlietu ministrija uz šā likuma pamata un saskaņā ar Konvencijas XVI pantu sagatavo un nosūta paziņojumu par grozījuma akceptēšanu Polijas Republikas valdībai, kas ir Konvencijas depozitāre.

4.pants. Konvencijas grozījums stājas spēkā Konvencijas XVI pantā paredzētajā laikā un kārtībā.

Likums Saeimā pieņemts 1996.gada 6.jūnijā.

Valsts prezidents G.Ulmanis

Rīgā 1996.gada 20. jūnijā

 

Izteikt "Konvencijas par zvejniecību un dzīvo resursu saglabāšanu Baltijas jūrā un Beltos" 7.panta 3.daļu šādā redakcijā:

"3. Kopējo budžeta apjomu, tai skaitā jebkuru papildbudžetu veido dalībvalstu iemaksas saskaņā ar šādu formulu:

a) viena trešdaļa budžeta tiek vienlīdzīgi sadalīta starp valstīm;

b) divas trešdaļas budžeta tiek sadalītas proporcionāli pieļaujamam zivju nozvejas (TAC's), kāds katrai līgumslēdzējai valstij iedalīts saskaņā ar komisijas finansu noteikumiem."

Izteikt "Konvencijas par zvejniecību un dzīvo resursu saglabāšanu Baltijas jūrā un Beltos" 7.panta 3.daļu angļu tekstā šādā redakcijā:

"3. The total amount of the budget including any supplementary budget shall be contributed by the Contracting Parties acoording to the following formula:

a) one-third of the budget shall be divided equally among the Contracting Parties;

b) two-third of the budgetshall be divided in proportion to the TAC's available to the Contracting Parties in accordance with the financial regulations for the Commision."

 

20.06.1996