Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.
Ministru kabineta noteikumi Nr.309

Rīgā 1996.gada 6.augustā (prot. Nr.40 23.§)
Grozījumi Ministru kabineta 1995.gada 21 .novembra noteikumos nr.357 " Noteikumi par privatizācijas procesā uzņēmējsabiedrībās pārveidojamo valsts un pašvaldību uzņēmumu minimālo kapitāla daļu, kas nododama pensiju fondam"
Izdoti saskaņā ar Ministru kabineta iekārtas likuma 14.panta 3.punktu

Izdarīt Ministru kabineta 1995.gada 21.novembra noteikumos nr.357 "Noteikumi par privatizācijas procesā uzņēmējsabiedrībās pārveidojamo valsts un pašvaldību uzņēmumu minimālo kapitāla daļu, kas nododama pensiju fondam" (Latvijas Vēstnesis, 1995, 185.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt noteikumu nosaukumu šādā redakcijā:

"Noteikumi par pensiju fondam nododamo minimālo kapitāla daļu".

2. Izteikt 1. un 2.punktu šādā redakcijā:

"1. Šie noteikumi nosaka privatizācijas procesā uzņēmējsabiedrībās pārveidojamo valsts un pašvaldību uzņēmumu, kā ari valsts un pašvaldību statūtsabiedrību (ja tiek pārdotas šo statūtsabiedrību kapitāla daļas) minimālo kapitāla daļu, kas nododama pensiju fondam, un minētās kapitāla daļas pārvaldīšanas un dividenžu ieskaitīšanas kārtību.

2. Noteikt, ka privatizācijas procesā uzņēmējsabiedrībās pārveidojamo valsts un pašvaldību uzņēmumu, kā arī valsts un pašvaldību statūtsabiedrību (ja tiek pārdotas šo statūtsabiedrību kapitāla daļas) minimālā kapitāla daļa, kas nododama pensiju fondam, ir 5% apmērā no pamatkapitāla."

Ministru prezidents A.Šķēle

Labklājības ministrs V.Makarovs
14.08.1996