Darbības ar dokumentu

Tiesību akts ir zaudējis spēku.

LATVIJAS REPUBLIKAS MINISTRU PADOMES LĒMUMS Nr. 339

Par papildinājumiem un grozījumiem republikas Valdības 1990. gada 26. marta lēmumā Nr. 77

Latvijas Republikas Ministru Padome nolemj:

Izdarīt republikas Valdības 1990. gada 26. marta lēmumā Nr. 77 «Par valsts nodevas likmēm» (Latvijas Republikas Ministru Padomes 1993, gada 11. februāra lēmuma Nr. 72 «Par sabiedrisko organizāciju un to apvienību reģistrācijas valsts nodevu likmēm» (Ziņotājs, 93, 12) redakcijā) šādus papildinājumus un grozījumus:

L Papildināt 7. punktu pēc vārdiem «daudzbērnu ģimeņu izveidotās organizācijas» ar vārdiem «bērnu, skolēnu un jaunatnes sporta sabiedriskas organizācijas (sporta kluba, sporta centra, sporta kolektīva) un to apvienības (sporta federācijas, sporta savienības, sporta asociācijas, sporta biedrības un citas apvienības)».

2. Svītrot Valsts nodevu likmju 7. punktā:

2.1. «a» apakšpunktā vārdus «sporta sabiedriskās organizācijas (sporta kluba, sporta centra, sporta kolektīva) un to apvienību (sporta federācijas, sporta savienības, sporta asociācijas, sporta biedrības un citas apvienības);»;

2.2. «c» apakšpunktā vārdus «sporta sabiedriskās organizācijas un to apvienību».

3. Papildināt Valsts nodevu likmju 7. punktu:

3.1. ar «b» apakšpunktu šādā redakcijā:

«b) par sporta sabiedriskās organizācijas (izņemot bērnu, skolēnu un jaunatnes) sporta kluba, sporta centra, sporta kolektīva reģistrāciju 2 lati un 50 santīmu;»;

3.2. ar «c» apakšpunktu šādā redakcijā:

«c) par sporta sabiedrisko organizāciju (izņemot bērnu, skolēnu un jaunatnes) apvienību (sporta federācijas, sporta savienības, sporta asociācijas, sporta biedrības un citas apvienības) reģistrāciju 15 latu;»:

3.3. ar «d» apakšpunktu šādā redakcijā:

«d) par grozījumu izdarīšanu reģistrētajos sporta sabiedrisko organizāciju (izņemot bērnu, skolēnu un jaunatnes) un to apvienību statūtos l lats;».

Uzskatīt 7. punkta «b», «c», «d» un «e» apakšpunktu attiecīgi par «e», «f», «g» un «h» apakšpunktu.

Latvijas Republikas Ministru Padomes priekšsēdētājs I. GODMANIS

Latvijas Republikas izglītības ministrs A. PIEBALGS

Rīgā 1993. gada 29. jūnijā

07.07.1993