Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Ministru kabineta noteikumi Nr.420

Rīgā 2001.gada 25.septembrī (prot. Nr.46, 35.¤)

Grozījumi Ministru kabineta 2001.gada 26.jūnija noteikumos Nr.282 "Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas darbinieku darba samaksas noteikumi"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem" 46.pantu

Izdarīt Ministru kabineta 2001.gada 26.jūnija noteikumos Nr.282 "Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas darbinieku darba samaksas noteikumi" (Latvijas Vēstnesis, 2001, 105.nr.) šādus grozījumus:

1. Aizstāt 3.punktā vārdu "atalgojuma" ar vārdiem "mēneša amatalgas".

2. Papildināt noteikumus ar 5., 6. un 7.punktu šādā redakcijā:

"5. Komisijas priekšsēdētājs, padomes locekļi un izpildinstitūcijas darbinieki papildus mēneša amatalgai saņem piemaksu par papildus veicamo darbu, bet ne vairāk par 40 % no viņiem noteiktās mēneša amatalgas vai piemaksu līdz 20 % no viņiem noteiktās mēneša amatalgas par amata pienākumu pildīšanu paaugstinātas darba intensitātes apstākļos.

6. Komisijas priekšsēdētāju, padomes locekļus un izpildinstitūcijas darbiniekus par augstiem darba rezultātiem atbilstoši viņu darba ieguldījumam var materiāli stimulēt. Materiālajai stimulēšanai izmanto finansu līdzekļus līdz 15 % no plānotā atalgojuma fonda, kā arī ietaupītos līdzekļus no atalgojuma fonda.

7. Komisijas priekšsēdētājs, padomes locekļi un izpildinstitūcijas darbinieki saņem pabalstus saskaņā ar citiem normatīvajiem aktiem."

Ministru prezidents A.BĒRZIŅŠ

Ekonomikas ministrs A.Kalvītis

10.10.2001