Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Ministru kabineta noteikumi Nr. 141

Rīgā 1997.gada 8.aprīlī (prot. nr.20 11.§)

Kārtība, kādā 1997.gadā tiek sagatavoti un nosūtīti paziņojumi par sociāli apdrošinātās personas apdrošināšanas konta stāvokli

Izdoti saskaņā ar likuma
"Par sociālo nodokli" 11.panta ceturto daļu

1. Šie noteikumi nosaka kārtību, kādā 1997.gadā Valsts sociālās apdrošināšanas fonds sagatavo un nosūta katrai sociāli apdrošinātajai personai (turpmāk - apdrošinātā persona) paziņojumu par tās apdrošināšanas konta stāvokli (turpmāk - konta paziņojums).

2. Konta paziņojumā tiek uzrādīta 1996.gada sociālā nodokļa iemaksa un reģistrētais pensijas kapitāls pēc konta stāvokļa uz 1997.gada 1.martu.

3. Valsts sociālās apdrošināšanas fonds nodrošina konta paziņojuma sagatavošanu un nosūtīšanu apdrošinātajai personai (pēc pastāvīgās dzīvesvietas) no 1997.gada 1.maija līdz 1.jūlijam.

4. Apdrošinātās personas, kuras no 1997.gada 1.maija līdz 1.jūlijam nav saņēmušas konta paziņojumus, tos var saņemt pēc izvēles rajona (pilsētas) sociālās apdrošināšanas pārvaldē (pēc pastāvīgās dzīvesvietas vai darbavietas juridiskās adreses), uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

5. Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde nodrošina Valsts sociālās apdrošināšanas fondu ar informāciju par apdrošināto personu pastāvīgo dzīvesvietu (adresi).

Ministru prezidents A.Šķēle

Labklājības ministrs V.Makarovs

 

12.04.1997