Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Tukuma novada domes saistošie noteikumi Nr. 34

Tukumā 2023. gada 28. decembrī (prot. Nr. 21, 3. §)

Par Engures novada domes 2011. gada 19. jūlija saistošo noteikumu Nr. 19 "Detālplānojums Engures novada Lapmežciema pagasta īpašumam "Paegļu Skultes" apstiprināšanu" atcelšanu

IZDOTI
ar Tukuma novada domes
28.12.2023. lēmumu Nr. TND/23/752
(prot. Nr. 21, 3. §)

Izdoti saskaņā ar Pašvaldību likuma
44. panta pirmo daļu

Atzīt par spēku zaudējušiem ar Engures novada domes 2011. gada 19. jūlija lēmumu apstiprinātos saistošos noteikumus Nr. 19 "Detālplānojums Engures novada Lapmežciema pagasta īpašumam "Paegļu Skultes" apstiprināšanu".

Tukuma novada domes priekšsēdētājs G. Važa

 

Saistošo noteikumu Nr. 34 "Par Engures novada domes 2011. gada 19. jūlija saistošo noteikumu Nr. 19 "Detālplānojums Engures novada Lapmežciema pagasta īpašumam "Paegļu Skultes" apstiprināšanu" atcelšanu"
paskaidrojuma raksts

Paskaidrojuma raksta sadaļa

Norādāmā informācija

1. Mērķis un nepieciešamības pamatojums Saistošie noteikumi atceļami, pamatojoties uz zemes īpašnieka iesniegumu.
2. Fiskālā ietekme uz pašvaldības budžetu Nav ietekmes.
3. Sociālā ietekme, ietekme uz vidi, iedzīvotāju veselību, uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā, kā arī plānotā regulējuma ietekme uz konkurenci Nav ietekmes.
4. Ietekme uz administratīvajām procedūrām un to izmaksām Nav ietekmes.
5. Ietekme uz pašvaldības funkcijām un cilvēkresursiem Nav ietekmes.
6. Informācija par izpildes nodrošināšanu Izpildes nodrošināšanai pašvaldības papildu resursi nav nepieciešami.
7. Prasību un izmaksu samērīgums pret ieguvumiem, ko sniedz mērķa sasniegšana Saistošie noteikumi ir piemēroti iecerētā mērķa sasniegšanas nodrošināšanai. Saistošo noteikumu mērķis ir atļaut veikt būvniecību saskaņā ar Tukuma novada teritorijas plānojumā noteiktajiem Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem.
8. Izstrādes gaitā veiktās konsultācijas ar privātpersonām un institūcijām Nav nepieciešams veikt konsultācijas ar privātpersonām un institūcijām, jo saistošo noteikumu atcelšana neietekmē citu personu vai sabiedrības intereses kopumā. Saskaņā ar Pašvaldību likuma 46. panta ceturto daļu sabiedrības viedokļa noskaidrošana nav nepieciešama.

Tukuma novada domes priekšsēdētājs G. Važa

04.01.2024