Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes saistošie noteikumi Nr. 18

2023. gada 16. novembrī (prot. Nr. 25, 1. §)

Par Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes 2021. gada 27. maija saistošo noteikumu Nr. 31 "Daugavpils pilsētas pašvaldības un Daugavpils Universitātes aģentūras "Daugavpils Sporta medicīnas centrs" maksas pakalpojumi" atzīšanu par spēku zaudējušiem

APSTIPRINĀTI
ar Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes
2023. gada 16. novembra lēmumu Nr. 772

Izdoti saskaņā ar Publisko aģentūru likuma
17. panta ceturto daļu

Atzīt par spēku zaudējušiem Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes 2021. gada 27. maija saistošos noteikumus Nr. 31 "Daugavpils pilsētas pašvaldības un Daugavpils Universitātes aģentūras "Daugavpils Sporta medicīnas centrs" maksas pakalpojumi" (Latvijas Vēstnesis, 2021, Nr. 114).

Daugavpils valstspilsētas pašvaldības
domes priekšsēdētājs A. Elksniņš

 

Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes 2023. gada 16. novembra saistošo noteikumu Nr. 18 "Par Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes 2021. gada 27. maija saistošo noteikumu Nr. 31 "Daugavpils pilsētas pašvaldības un Daugavpils Universitātes aģentūras "Daugavpils Sporta medicīnas centrs" maksas pakalpojumi" atzīšanu par spēku zaudējušiem"
paskaidrojuma raksts

Paskaidrojuma raksta sadaļa

Norādāmā informācija

1. Mērķis un nepieciešamības pamatojums Pamatojoties uz Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes 2023. gada 17. augusta lēmumu Nr. 483 ir likvidēta Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestāde "Daugavpils pilsētas pašvaldības un Daugavpils Universitātes aģentūra "Daugavpils Sporta medicīnas centrs"" (turpmāk - Aģentūra). Līdz ar to Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes 2021. gada 27. maija saistošie noteikumi Nr. 31 "Daugavpils pilsētas pašvaldības un Daugavpils Universitātes aģentūras "Daugavpils Sporta medicīnas centrs" maksas pakalpojumi" atzīstami par spēku zaudējušiem.
2. Fiskālā ietekme uz pašvaldības budžetu Saistošo noteikumu projekts būtiski neietekmēs pašvaldības budžetu.

Saskaņā ar Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes 2023. gada 17. augusta lēmumu Nr. 483 sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Daugavpils bērnu veselības centrs" (turpmāk - Daugavpils bērnu veselības centrs) ir Aģentūras tiesību, saistību un pašvaldības mantas pārņēmēja.

Sabiedrības valde piemēro pašvaldības metodiskos norādījumus maksas pakalpojumu sniegšanas noteikšanā un cenu aprēķināšanas principiem Daugavpils valstspilsētas pašvaldības kapitālsabiedrībās.

3. Sociālā ietekme, ietekme uz vidi, iedzīvotāju veselību, uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā, kā arī plānotā regulējuma ietekme uz konkurenci Saistošo noteikumu projekts būtiski neietekmēs iedzīvotāju (sportistu) veselību, jo pašvaldības funkciju turpinās īstenot Daugavpils bērnu veselības centrs.
4. Ietekme uz administratīvajām procedūrām un to izmaksām Nav paredzētas administratīvo procedūru izmaksas, pašvaldības funkciju turpinās īstenot Daugavpils bērnu veselības centrs.
5. Ietekme uz pašvaldības funkcijām un cilvēkresursiem Pašvaldības funkciju turpinās īstenot Daugavpils bērnu veselības centrs.
6. Informācija par izpildes nodrošināšanu Pašvaldības funkciju turpinās īstenot Daugavpils bērnu veselības centrs.
7. Prasību un izmaksu samērīgums pret ieguvumiem, ko sniedz mērķa sasniegšana Saistošie noteikumi ir piemēroti iecerētā mērķa sasniegšanas nodrošināšanai un paredz tikai to, kas ir vajadzīgs mērķa sasniegšanai.
8. Izstrādes gaitā veiktās konsultācijas ar privātpersonām un institūcijām Sabiedrības viedokļa noskaidrošanai saistošo noteikumu projekts tika publicēts pašvaldības tīmekļvietnē www.daugavpils.lv sadaļā "Sabiedrības līdzdalība", termiņš viedokļu iesniegšanai - no 2023. gada 23. oktobra līdz 2023. gada 6. novembrim.

Par saistošo noteikumu projektu viedokļi netika saņemti.

Daugavpils valstspilsētas pašvaldības
domes priekšsēdētājs A. Elksniņš

24.11.2023