Tiesību akts: spēkā esošs
Ministru kabineta rīkojums Nr. 305

Rīgā 2023. gada 23. maijā (prot. Nr. 27 40. §)
Par valstij piekrītošā nekustamā īpašuma "Mazjānīši" Rucavas pagastā, Dienvidkurzemes novadā, saglabāšanu valsts īpašumā un nodošanu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valdījumā

1. Saskaņā ar likuma "Par valsts un pašvaldību zemes īpašuma tiesībām un to nostiprināšanu zemesgrāmatās" 8. panta otro daļu un likuma "Par īpaši aizsargājamām dabas teritorijām" 33. panta trešo daļu saglabāt valsts īpašumā un Valsts ieņēmumu dienestam nodot Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valdījumā valstij piekrītošo nekustamo īpašumu "Mazjānīši" (nekustamā īpašuma kadastra Nr. 6484 007 0017) – neapbūvētu zemes vienību (zemes vienības kadastra apzīmējums 6484 007 0017) 6,01 ha platībā – Rucavas pagastā, Dienvidkurzemes novadā (turpmāk – nekustamais īpašums), īpaši aizsargājamās dabas teritorijas – dabas parka "Pape" – pārvaldīšanai.

2. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai nekustamo īpašumu normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā nostiprināt zemesgrāmatā uz valsts vārda Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas personā.

3. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai izdevumus, kas saistīti ar nekustamā īpašuma nostiprināšanu zemesgrāmatā, segt no valsts budžeta apakšprogrammā 24.08.00 "Nacionālo parku darbības nodrošināšana" paredzētajiem līdzekļiem.

Ministru prezidents A. K. Kariņš

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs M. Sprindžuks
23.05.2023