Tiesību akts: spēkā esošs
Ministru kabineta rīkojums Nr. 295

Rīgā 2023. gada 23. maijā (prot. Nr. 27 28. §)
Par apropriācijas pārdali no budžeta resora "74. Gadskārtējā valsts budžeta izpildes procesā pārdalāmais finansējums" programmas 17.00.00 "Finansējums Ukrainas civiliedzīvotāju atbalsta likumā noteikto pasākumu īstenošanai" uz Izglītības un zinātnes ministrijas budžetu

1. Atbalstīt apropriācijas pārdali, kas nepārsniedz 20 800 euro, no budžeta resora "74. Gadskārtējā valsts budžeta izpildes procesā pārdalāmais finansējums" programmas 17.00.00 "Finansējums Ukrainas civiliedzīvotāju atbalsta likumā noteikto pasākumu īstenošanai" uz Izglītības un zinātnes ministrijas budžeta apakšprogrammu 42.06.00 "Valsts izglītības satura centra darbības nodrošināšana", lai, pamatojoties uz Ukrainas civiliedzīvotāju atbalsta likumu, līdz 2023. gada 31. decembrim nodrošinātu valsts valodas prasmes pārbaudi Ukrainas civiliedzīvotājiem.

2. Izglītības un zinātnes ministrijai normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā sagatavot un iesniegt Finanšu ministrijā pieprasījumu par šā rīkojuma 1.​ punktā minēto apropriācijas pārdali atbilstoši faktiski nepieciešamajam apmēram.

3. Finanšu ministram normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā informēt Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisiju par apropriācijas izmaiņām atbilstoši šā rīkojuma 1. punktam un, ja Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija piecu darbdienu laikā pēc attiecīgās informācijas saņemšanas nav izteikusi iebildumus, veikt apropriācijas izmaiņas.

Ministru prezidents A. K. Kariņš

Izglītības un zinātnes ministre A. Čakša
23.05.2023