Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru kabineta noteikumi Nr. 4

Rīgā 2023. gada 10. janvārī (prot. Nr. 1 14. §)

Grozījumi Ministru kabineta 2020. gada 29. septembra noteikumos Nr. 605 "Medību saimniecības attīstības fonda nolikums"

Izdoti saskaņā ar Medību likuma
31. panta ceturto daļu un
Lauksaimniecības un lauku attīstības likuma
5. panta septīto daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2020. gada 29. septembra noteikumos Nr. 605 "Medību saimniecības attīstības fonda nolikums" (Latvijas Vēstnesis, 2020, 190. nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 28. punktu šādā redakcijā:

"28. Konsultatīvā padome 10 darbdienu laikā pēc projekta iesnieguma saņemšanas, apkopojot visu konsultatīvās padomes locekļu sniegtos vērtējumus, nosaka katra projekta iesnieguma vidējo vērtējumu un iesniedz to fonda sekretariātā, pievienojot katra konsultatīvās padomes locekļa vērtējumu. Konsultatīvās padomes locekļa individuālo vērtējumu publisko tikai ar attiecīgā konsultatīvās padomes locekļa atļauju. Konsultatīvās padomes loceklis nevērtē projekta iesniegumu, ko iesniegusi organizācija, kuru tas pārstāv konsultatīvajā padomē, vai organizācija, kurā tas saņem atalgojumu, kā arī tādus projekta iesniegumus, kas ietekmē vai var ietekmēt šā konsultatīvās padomes locekļa, viņa radinieku vai darījumu partneru personiskās vai mantiskās intereses. Par šiem gadījumiem tiek izdarīta atzīme konsultatīvās padomes sēdes protokolā."

2. Izteikt 36.2. apakšpunktu šādā redakcijā:

"36.2. fondā nepietiek līdzekļu projekta atbalstīšanai pilnā apmērā."

3. Izteikt 43. punktu šādā redakcijā:

"43. Pēc atbalsta pretendenta pieprasījuma padome ir tiesīga lemt par avansa piešķiršanu."

4. Izteikt 44. punktu šādā redakcijā:

"44. Dienests mēneša laikā pēc padomes lēmuma pieņemšanas par projekta finansēšanu pārskaita atbalsta pretendentam avansu fonda padomes noteiktajā apmērā (līdz 90 procentiem no fonda finansētā apmēra)."

5. Papildināt ar 48.1 punktu šādā redakcijā:

"48.1 Ja projektu īsteno, neizmantojot visu tam piešķirto finansējumu, projekta iesniegumā norādītā proporcija starp fonda līdzekļiem un līdzfinansējumu nemainās."

6. Izteikt 51. punktu šādā redakcijā:

"51. Izplatot jebkuru informāciju par projektu (piemēram, plašsaziņas līdzekļos, sanāksmēs, vides reklāmās vai paziņojumos projekta īstenošanas vietās), atbalsta saņēmējs norāda atsauci uz fondu teksta veidā vai izmantojot logo (3.1 pielikums), bet pārskatā par projekta īstenošanu (4. pielikums) sniedz ziņas par izplatītās informācijas veidu un apjomu."

7. Papildināt ar 3.1 pielikumu (pielikums).

Ministru prezidents A. K. Kariņš

Zemkopības ministrs D. Šmits

 

Pielikums
Ministru kabineta
2023. gada 10. janvāra
noteikumiem Nr. 4

"3.1 pielikums
Ministru kabineta
2020. gada 29. septembra
noteikumiem Nr. 605

Medību saimniecības attīstības fonda logo

"

12.01.2023