Tiesību akts: spēkā esošs
Ministru kabineta rīkojums Nr. 362

Rīgā 2022. gada 24. maijā (prot. Nr. 28 53. §)
Par materiāltehnisko līdzekļu un krājumu nodošanu Ukrainas Ārkārtējo situāciju dienestam

1. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam nodot bez atlīdzības Ukrainas Ārkārtējo situāciju dienestam informatīvajā ziņojumā "Par materiāltehnisko līdzekļu un krājumu nodošanu Ukrainas Ārkārtējo situāciju dienestam" norādītos materiāltehniskos līdzekļus un krājumus ar bilances vērtību 42 967,57 euro, noformējot un parakstot nodošanas un pieņemšanas aktu (neslēdzot rakstisku līgumu).

2. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam organizēt materiāltehnisko līdzekļu, krājumu un dokumentācijas sagatavošanu nosūtīšanai, kā arī nodrošināt materiāltehnisko līdzekļu nogādāšanu un nodošanu Ukrainas Ārkārtējo situāciju dienestam.

3. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta atbildīgajai amatpersonai parakstīt nodošanas un pieņemšanas aktu.

4. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam organizēt šā rīkojuma 1. punktā minēto materiāltehnisko līdzekļu un krājumu transportēšanu uz Žešuvu (Polijā) un ar transportēšanu saistītos izdevumus segt no Iekšlietu ministrijai valsts budžeta programmā 07.00.00 "Ugunsdrošība, glābšana un civilā aizsardzība" piešķirtajiem valsts budžeta līdzekļiem.

5. Izdevumus, kas saistīti ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta nodoto materiāltehnisko līdzekļu atjaunošanu, ne vairāk kā 42 968 euro apmērā segt no valsts budžeta programmas 02.00.00 "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem".

6. Iekšlietu ministrijai sagatavot informāciju par nodoto materiāltehnisko līdzekļu atjaunošanai nepieciešamo finansējumu, kā arī sagatavot un normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā iesniegt Ministru kabinetā rīkojuma projektu par finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas 02.00.00 "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem".

Ministru prezidents A. K. Kariņš

Ministru prezidenta biedrs, aizsardzības ministrs, iekšlietu ministra pienākumu izpildītājs A. Pabriks
24.05.2022