Tiesību akts: spēkā esošs
Ministru kabineta rīkojums Nr. 789

Rīgā 2021. gada 2. novembrī (prot. Nr. 73 22. §)
Par Ministru kabineta balvas piešķiršanu

Atbalstīt Ministru kabineta Apbalvošanas padomes priekšlikumu un saskaņā ar Ministru kabineta 2010. gada 5. oktobra noteikumu Nr. 928 "Kārtība, kādā dibināmi valsts institūciju un pašvaldību apbalvojumi" 30. punktu piešķirt Ministru kabineta balvu:

1. Informācijas tehnoloģiju uzņēmumam "Accenture Latvia" par inovatīvu un mērķtiecīgu uzņēmējdarbību un ieguldījumu tautsaimniecības izaugsmē, kā arī Latvijas ārējā tēla veidošanā.

2. Latvijas Radio 5/Pieci.lv komandai par nozīmīgu ieguldījumu sociālu problēmu aktualizēšanā un risināšanā, veicinot saprotošākas un iejūtīgākas sabiedrības veidošanu.

3. Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku goda virsdiriģentam, profesoram, komponistam Edgaram Račevskim par mūža ieguldījumu Latvijas kora mākslas un Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku tradīcijas stiprināšanā un attīstībā.

4. Latvijas Organiskās sintēzes institūta direktoram, ķīmijas zinātņu doktoram Osvaldam Pugovičam par ieguldījumu zinātnē un Latvijas Organiskās sintēzes institūta attīstībā.

5. Eiropas Savienības Tiesas tiesnesei Inetai Ziemelei par ieguldījumu Latvijas tieslietu sistēmas attīstībā, demokrātijas un tiesiskuma stiprināšanā, kā arī Latvijas ārējā tēla veidošanā.

6. Veselības centru apvienības un Centrālās laboratorijas valdes priekšsēdētājai Stellai Lapiņai par ieguldījumu veselības aprūpes nozares attīstībā.

Ministru prezidents A. K. Kariņš

Ministru prezidenta vietā ‒ kultūras ministrs N. Puntulis
02.11.2021