Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru kabineta rīkojums Nr. 637

Rīgā 2021. gada 7. septembrī (prot. Nr. 60 47. §)

Par apropriācijas palielināšanu Izglītības un zinātnes ministrijai

1. Atbalstīt valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Kultūras un sporta centrs "Daugavas stadions"" pamatkapitāla palielināšanu, ieguldot tajā finanšu līdzekļus 182 284 euro apmērā augstas gatavības projekta īstenošanai - Komandu sporta spēļu halles izveidei Krišjāņa Barona ielā 99C, Rīgā, lai Covid-19 krīzes seku pārvarēšanas un ekonomikas atlabšanas pasākumu ietvaros veiktu investīcijas valsts nozīmes sporta infrastruktūras attīstībā.

2. Finanšu ministrijai, pamatojoties uz Covid-19 infekcijas izplatības seku pārvarēšanas likuma 25. pantu un šā rīkojuma 1. punktu, palielināt apropriāciju no dotācijas no vispārējiem ieņēmumiem Izglītības un zinātnes ministrijas valsts budžeta apakšprogrammā 09.04.00 "Sporta būves" finansēšanas kategorijā "Akcijas un cita līdzdalība pašu kapitālā" 182 284 euro apmērā.

3. Izglītības un zinātnes ministrijai sagatavot un divu nedēļu laikā normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā iesniegt Finanšu ministrijā pieprasījumu par līdzekļu piešķiršanu atbilstoši šā rīkojuma 2. punktam.

4. Finanšu ministram normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā informēt Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisiju par apropriācijas izmaiņām atbilstoši šā rīkojuma 2. punktam un, ja Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija piecu darbdienu laikā pēc attiecīgās informācijas saņemšanas nav izteikusi iebildumus, veikt apropriācijas izmaiņas.

Ministru prezidents A. K. Kariņš

Izglītības un zinātnes ministre A. Muižniece

07.09.2021