Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru kabineta rīkojums Nr. 755

Rīgā 2020. gada 11. decembrī (prot. Nr. 82 40. §)

Par finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"

1. Finanšu ministrijai no valsts budžeta programmas 02.00.00 "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem" piešķirt Labklājības ministrijai finansējumu 282 651 euro apmērā sociālās rehabilitācijas pakalpojumu nodrošināšanai, tai skaitā:

1.1. 180 722 euro izdevumiem subsīdijām un dotācijām, lai nodrošinātu sociālās rehabilitācijas pakalpojumus personām ar redzes invaliditāti (rindas mazināšanai);

1.2. 101 929 euro izdevumiem subsīdijām un dotācijām, lai nodrošinātu sociālās rehabilitācijas pakalpojumus personām ar dzirdes invaliditāti (rindas mazināšanai).

2. Labklājības ministrijai normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā sagatavot un iesniegt Finanšu ministrijā pieprasījumu valsts budžeta apropriācijas pārdalei atbilstoši šā rīkojuma 1. punktam.

3. Finanšu ministram normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā informēt Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisiju par šā rīkojuma 1. punktā minētajām apropriācijas izmaiņām un, ja Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija piecu darbdienu laikā pēc attiecīgās informācijas saņemšanas nav izteikusi iebildumus, veikt apropriācijas izmaiņas.

Ministru prezidenta vietā -
Ministru prezidenta biedrs,
tieslietu ministrs J. Bordāns

Labklājības ministre R. Petraviča

11.12.2020