Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru kabineta rīkojums Nr. 216

Rīgā 2020. gada 21. aprīlī (prot. Nr. 26 22. §)

Grozījumi projekta "Tiesu medicīnas ekspertīzes un izpētes procesu optimizācija un attīstība" aprakstā

1. Atbalstīt grozījumus projekta "Tiesu medicīnas ekspertīzes un izpētes procesu optimizācija un attīstība" aprakstā (apstiprināts un iekļauts informācijas un komunikācijas tehnoloģiju mērķarhitektūras 21.0. versijā ar Ministru kabineta 2017. gada 25. septembra rīkojumu Nr. 532 "Par informācijas sabiedrības attīstības pamatnostādņu ieviešanu publiskās pārvaldes informācijas sistēmu jomā (mērķarhitektūras 21.0. versija)").

2. Veselības ministrijai nedēļas laikā iesniegt precizēto projekta aprakstu (kopsavilkumu) Valsts kancelejā.

Ministru prezidents A. K. Kariņš

Veselības ministre I. Viņķele

 

(Ministru kabineta
2020. gada 21. aprīļa
rīkojums Nr. 216)

Grozījumi projekta "Tiesu medicīnas ekspertīzes un izpētes procesu optimizācija un attīstība" aprakstā

Izdarīt projekta "Tiesu medicīnas ekspertīzes un izpētes procesu optimizācija un attīstība" aprakstā (apstiprināts un iekļauts informācijas un komunikācijas tehnoloģiju mērķarhitektūras 21.0. versijā ar Ministru kabineta 2017. gada 25. septembra rīkojumu Nr. 532 "Par informācijas sabiedrības attīstības pamatnostādņu ieviešanu publiskās pārvaldes informācijas sistēmu jomā (mērķarhitektūras 21.0. versija)") šādus grozījumus:

1. Papildināt sadaļas "Darbības projekta mērķu sasniegšanai" 5. punktu aiz vārdiem "Kriminālprocesa informācijas sistēmu" ar vārdiem "un Sodu reģistru".

2. Aizstāt sadaļā "Plānotie iznākuma rādītāji" vārdus un skaitli "īstenot 24 mēnešu laikā" ar vārdiem un skaitli "īstenot 36 mēnešu laikā".

Veselības ministre I. Viņķele

21.04.2020