Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru kabineta rīkojums Nr. 526

Rīgā 2019. gada 22. oktobrī (prot. Nr. 49 42. §)

Par Jelgavas pilsētas pašvaldības paredzētās darbības - transporta pārvada (tilta) izbūves pār Lielupi un Driksas upi Jelgavas pilsētā - īstenošanu

Saskaņā ar likuma "Par īpaši aizsargājamām dabas teritorijām" 43. panta sesto un desmito daļu un Ministru kabineta 2011. gada 19. aprīļa noteikumu Nr. 300 "Kārtība, kādā novērtējama ietekme uz Eiropas nozīmes īpaši aizsargājamo dabas teritoriju (Natura 2000)" 45. punktu, kā arī pieņemot zināšanai informatīvo ziņojumu "Par Jelgavas pilsētas pašvaldības paredzētās darbības - transporta pārvada (tilta) izbūves pār Lielupi un Driksas upi Jelgavas pilsētā - īstenošanu", Ministru kabinets nolemj:

1. Atzīt, ka Jelgavas pilsētas pašvaldības paredzētā darbība - transporta pārvada (tilta) izbūve pār Lielupi un Driksas upi - ir vienīgais risinājums pilsētas satiksmes organizācijas, kā arī pilsētas ziemeļu daļas sociālās un ekonomiskās attīstības nodrošināšanai.

2. Atzīt, ka transporta pārvada (tilta) izbūve pār Lielupi un Driksas upi Jelgavas pilsētā nepieciešama sabiedrībai nozīmīgu interešu apmierināšanai.

Ministru prezidents A. K. Kariņš

Vides aizsardzības un
reģionālās attīstības ministra vietā -
veselības ministre I. Viņķele

22.10.2019