Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes lēmums Nr.196

Rīgā 2017.gada 28.decembrī

Par grozījumiem Elektronisko plašsaziņas līdzekļu nozares attīstības nacionālajā stratēģijā 2012.-2017.gadam

Pamatojoties uz Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likuma 60.panta pirmās daļas 11.punktu un trešo daļu, Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome, turpmāk arī - Padome

nolemj:

1. Izdarīt Elektronisko plašsaziņas līdzekļu nozares attīstības nacionālajā stratēģijā 2012.-2017.gadam, turpmāk - Stratēģija, šādus grozījumus:

1.1. Noteikt, ka Stratēģijas nosaukums izsakāms šādi:

"Elektronisko plašsaziņas līdzekļu nozares attīstības nacionālā stratēģija laika periodam līdz 2018.gadam".

1.2. Stratēģijas ievadu (1.rindkopu) izteikt šādā redakcijā:

"Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome pēc konsultācijām ar nozarē iesaistītajām pusēm un atbilstoši Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likumam ir pieņēmusi šo Elektronisko plašsaziņas līdzekļu nozares attīstības nacionālo stratēģiju laika periodam līdz 2018.gadam kā ārējo normatīvo aktu".

1.3. Stratēģijas 15.punkta pēdējo rindkopu izteikt šādā redakcijā:

"Elektronisko plašsaziņas līdzekļu nozares attīstības nacionālā stratēģija laika periodam līdz 2018.gadam stājas spēkā pēc publicēšanas oficiālajā elektroniskajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis"".

1.4. Stratēģijas pielikumu Nr.1-Nr.7 atsauces izteikt šādā redakcijā:

"Elektronisko plašsaziņas līdzekļu nozares attīstības nacionālā stratēģija laika periodam līdz 2018.gadam".

1.5. Stratēģijas pielikuma Nr.3 I nodaļas 1.punktu izteikt šādā redakcijā:

"1. Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (turpmāk - Padome) konkursus apraides tiesību piešķiršanai (turpmāk - KONKURSS) rīko un iesniegtos konkursu pieteikumus izvērtē atbilstoši Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likuma 16. un 17.pantā un Elektronisko plašsaziņas līdzekļu nozares attīstības nacionālajā stratēģijā laika periodam līdz 2018.gadam noteiktajam (..)".

1.6. Stratēģijas pielikuma Nr.6 1.punktu izteikt šādā redakcijā:

"1. Šī Kārtība izdota saskaņā ar Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likuma 9.panta trešo daļu un 10.panta trešo daļu, 15. un 16.pantu, kā arī ievērojot Elektronisko plašsaziņas līdzekļu nozares attīstības nacionālajā stratēģijā laika periodam līdz 2018.gadam (turpmāk - Stratēģija) noteikto".

2. Noteikt, ka Stratēģija ir spēkā līdz Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes elektronisko plašsaziņas līdzekļu nozares attīstības nacionālās stratēģijas 2018.-2022.gadam apstiprināšanai.

3. Iesniegt Stratēģijas grozījumus publicēšanai oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu
padomes priekšsēdētāja D.Ķezbere

30.12.2017