Tiesību akts: spēkā esošs
Ministru kabineta noteikumi Nr. 212

Rīgā 2017. gada 18. aprīlī (prot. Nr. 20 16. §)
Par grozījumiem Tehniskajā risinājumā attiecībā uz dalībnieku militāro transporta gaisa kuģu diplomātiskajām atļaujām attiecīgajās nacionālajās gaisa telpās un teritorijās
Izdoti saskaņā ar Ministru kabineta iekārtas likuma
31. panta pirmās daļas 2. punktu

1. Grozījumu Tehniskajā risinājumā attiecībā uz dalībnieku militāro transporta gaisa kuģu diplomātiskajām atļaujām attiecīgajās nacionālajās gaisa telpās un teritorijās (apstiprināts ar Ministru kabineta 2014. gada 14. janvāra noteikumiem Nr. 17 "Par Tehnisko risinājumu attiecībā uz dalībnieku militāro transporta gaisa kuģu diplomātiskajām atļaujām attiecīgajās nacionālajās gaisa telpās un teritorijās") (turpmāk – grozījumi) projekts ar šiem noteikumiem tiek pieņemts un apstiprināts.

2. Grozījumos noteikto saistību izpildi koordinē Ārlietu ministrija sadarbībā ar Aizsardzības ministriju.

3. Grozījumi stājas spēkā Tehniskā risinājuma attiecībā uz dalībnieku militāro transporta gaisa kuģu diplomātiskajām atļaujām attiecīgajās nacionālajās gaisa telpās un teritorijās (apstiprināts ar Ministru kabineta 2014. gada 14. janvāra noteikumiem Nr. 17 "Par Tehnisko risinājumu attiecībā uz dalībnieku militāro transporta gaisa kuģu diplomātiskajām atļaujām attiecīgajās nacionālajās gaisa telpās un teritorijās") 9.4. punktā noteiktajā kārtībā.

Ministru prezidents Māris Kučinskis

Aizsardzības ministra vietā –
satiksmes ministrs Uldis Augulis
21.04.2017