Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Talsu novada domes saistošie noteikumi Nr. 14

Talsos 2012. gada 26. jūlijā (prot. Nr. 13, 9. §, lēmums Nr. 556)

Par grozījumiem saistošajos noteikumos Nr. 2 "Talsu novada pašvaldības nolikums"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām"
21. un 24. pantu

1. Izslēgt Talsu novada domes 09.07.2009. saistošo noteikumu Nr. 2 (protokols Nr. 3, lēmums Nr. 15) "Talsu novada pašvaldības nolikums" 44. punktu.

2. Izteikt saistošo noteikumu Nr. 2 "Talsu novada pašvaldības nolikums" 2. pielikuma 2. daļu šādā redakcijā:

Izglītības, kultūras un sporta komiteja Kancelejas vadītājs, protokolēšanu nodrošina kanceleja

Talsu novada domes priekšsēdētājs M.Krotovs

 

26.07.2012. saistošo noteikumu Nr. 14 "Par grozījumiem saistošajos noteikumos Nr. 2 "Talsu novada pašvaldības nolikums""
paskaidrojuma raksts

Sadaļas nosaukums

Sadaļas paskaidrojums

1. Projekta nepieciešamības pamatojums Ar Talsu novada domes 28.06.2012. lēmumu Nr. 494 "Par grozījumiem Talsu novada pašvaldības kancelejas nolikumā" ir mainīts atbildīgais darbinieks attiecībā uz Izglītības, kultūras un sporta komitejas tehnisko apkalpošanu. Atbildīgais darbinieks mainīts, lai nodrošinātu operatīvu dokumentu apriti Izglītības, kultūras un sporta komitejas darbā. Tāpēc ir nepieciešams veikt grozījumus vairākos Talsu novada domes pieņemtajos normatīvajos aktos, tai skaitā - pašvaldības saistošajos noteikumos Nr. 2 "Talsu novada pašvaldības nolikums". Līdz šim šo pienākumu veica kultūras nodaļas vadītāja vietnieks.
2. Īss projekta satura izklāsts Noteikumu projektā ir mainīts atbildīgais darbinieks par Talsu novada domes izglītības, kultūras un sporta komitejas apkalpošanu un sēžu protokolēšanu.
Noteikumu projektā piedāvāts izslēgt 44. punktu, jo Talsu novada pašvaldības nolikuma 40. punktā jau ir noteikts kad un kur notiek komiteju sēdes. Atbilstoši pašvaldības nolikuma 40. punktam, kanceleja sastāda komiteju sēžu grafiku un informē par to domes deputātus.
3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Nav attiecināms.
4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Nav attiecināms.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām Atbildīgās personas maiņa nodrošinās kvalitatīvāku un vienveidīgāku komitejas sēžu apkalpošanu Talsu novada pašvaldībā, veicinās administratīvo procedūru sakārtošanu un dokumentu aprites kvalitāti.
6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām Nav attiecināms.

Talsu novada domes priekšsēdētājs M.Krotovs

27.07.2012