Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru kabineta noteikumi Nr. 42

Rīgā 2017. gada 24. janvārī (prot. Nr. 4 7. §)

Grozījumi Ministru kabineta 2007. gada 20. novembra noteikumos Nr. 786 "Azartspēļu automāta, iekārtas un azartspēļu automāta spēles programmas atbilstības sertifikātā iekļaujamā informācija"

Izdoti saskaņā ar Azartspēļu un izložu likuma
4. panta septīto daļu

1. Izdarīt Ministru kabineta 2007. gada 20. novembra noteikumos Nr. 786 "Azartspēļu automāta, iekārtas un azartspēļu automāta spēles programmas atbilstības sertifikātā iekļaujamā informācija" (Latvijas Vēstnesis, 2007, 188. nr.) šādus grozījumus:

1.1. izteikt 3. punkta ievaddaļu šādā redakcijā:

"3. Azartspēļu automāta atbilstību pārbauda un atbilstības sertifikātu izsniedz sertifikācijas institūcija, kas akreditēta nacionālajā akreditācijas institūcijā atbilstoši normatīvajiem aktiem par atbilstības novērtēšanas institūciju novērtēšanu, akreditāciju un uzraudzību vai citā Eiropas Savienības dalībvalsts vai Eiropas Ekonomikas zonas un Eiropas Brīvās tirdzniecības asociācijas valsts akreditācijas institūcijā. Atbilstības sertifikātā iekļauj informāciju par atbilstību šādām prasībām:";

1.2. svītrot 3.11. apakšpunktu;

1.3. svītrot 3.14. apakšpunktu;

1.4. izteikt 7. punkta ievaddaļu šādā redakcijā:

"7. Azartspēļu automāta spēles programmas atbilstību pārbauda un atbilstības sertifikātu izsniedz sertifikācijas institūcija, kas akreditēta nacionālajā akreditācijas institūcijā atbilstoši normatīvajiem aktiem par atbilstības novērtēšanas institūciju novērtēšanu, akreditāciju un uzraudzību vai citā Eiropas Savienības dalībvalsts vai Eiropas Ekonomikas zonas un Eiropas Brīvās tirdzniecības asociācijas valsts akreditācijas institūcijā. Programmas atbilstības sertifikātā iekļauj šādu informāciju:".

2. Šo noteikumu 1.2. un 1.3. apakšpunkts stājas spēkā 2019. gada 1. janvārī.

Ministru prezidents Māris Kučinskis

Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola

27.01.2017