Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru kabineta noteikumi Nr. 752

Rīgā 2016. gada 29. novembrī (prot. Nr. 65 16. §)

Par Latvijas Republikas Aizsardzības ministrijas, Igaunijas Republikas Aizsardzības ministrijas un Lietuvas Republikas Nacionālās aizsardzības ministrijas vienošanās par Ziemeļatlantijas līguma organizācijas gaisa telpas patrulēšanas finansēšanu un izmaksu sadali ceturto grozījumu

Izdoti saskaņā ar Ministru kabineta iekārtas likuma
31. panta pirmās daļas 2. punktu

1. Latvijas Republikas Aizsardzības ministrijas, Igaunijas Republikas Aizsardzības ministrijas un Lietuvas Republikas Nacionālās aizsardzības ministrijas vienošanās par Ziemeļatlantijas līguma organizācijas gaisa telpas patrulēšanas finansēšanu un izmaksu sadali ceturtā grozījuma (turpmāk - vienošanās ceturtais grozījums) projekts ar šiem noteikumiem tiek pieņemts un apstiprināts.

2. Vienošanās ceturtajā grozījumā paredzēto saistību izpildi koordinē Aizsardzības ministrija.

3. Vienošanās ceturtais grozījums stājas spēkā tā 6. pantā noteiktajā laikā un kārtībā.

4. Atzīt par spēku zaudējušiem Ministru kabineta 2013. gada 3. decembra noteikumus Nr. 1389 "Par Latvijas Republikas Aizsardzības ministrijas, Igaunijas Republikas Aizsardzības ministrijas un Lietuvas Republikas Nacionālās aizsardzības ministrijas vienošanās par Ziemeļatlantijas līguma organizācijas gaisa telpas patrulēšanas finansēšanu un izmaksu sadali trešo grozījumu" (Latvijas Vēstnesis, 2013, 241. nr.).

Ministru prezidents Māris Kučinskis

Aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis

02.12.2016