Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: spēkā esošs

Ministru kabineta noteikumi Nr. 333

Rīgā 2016. gada 31. maijā (prot. Nr. 26 11. §)

Grozījumi Ministru kabineta 2015. gada 8. decembra noteikumos Nr. 695 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība pasākuma "Konsultāciju pakalpojumi, lauku saimniecību pārvaldības un lauku saimniecību atbalsta pakalpojumi" apakšpasākumā "Atbalsts konsultāciju pakalpojumu izmantošanas veicināšanai""

Izdoti saskaņā ar Lauksaimniecības un
lauku attīstības likuma 5. panta ceturto daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2015. gada 8. decembra noteikumos Nr. 695 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība pasākuma "Konsultāciju pakalpojumi, lauku saimniecību pārvaldības un lauku saimniecību atbalsta pakalpojumi" apakšpasākumā "Atbalsts konsultāciju pakalpojumu izmantošanas veicināšanai"" (Latvijas Vēstnesis, 2015, 242. nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 8.2. apakšpunktu šādā redakcijā:

"8.2. nodrošina, ka personas, kas sniedz konsultācijas (turpmāk - konsultanti), vismaz reizi gadā tiek apmācītas šo noteikumu 2. punktā minētajās jomās;".

2. Papildināt noteikumus ar 8.8. apakšpunktu šādā redakcijā:

"8.8. nodrošina, ka konsultanti, kas sniedz konsultācijas sugu un biotopu aizsardzības jomā, ir saņēmuši Dabas aizsardzības pārvaldes izsniegtu sugu un biotopu aizsardzības jomas eksperta sertifikātu."

3. Svītrot 9.2. apakšpunktā vārdus "un ilgtspējīgas pesticīdu lietošanas nodrošināšanu".

4. Izteikt 17.2. apakšpunktu šādā redakcijā:

"17.2. saimniecības vai meža apmeklējuma lapas;".

5. Svītrot pielikuma 8. punktā vārdus "(ja gala labuma guvējs ir juridiska persona)".

6. Izteikt pielikuma 10. un 11. punktu šādā redakcijā:

"10. Nekustamā īpašuma (lauksaimniecības vai meža zemes) adrese (ja attiecas) (norāda vismaz viena īpašumā esošā nekustamā īpašuma adresi, kas ir reģistrēts zemesgrāmatā uz gala labuma guvēja vārda, vai tāda nekustamā īpašuma adresi, par kuru ir noslēgts zemesgrāmatā reģistrētais ilgtermiņa nomas līgums ar nomas termiņu, kas nav īsāks par septiņiem gadiem no brīža, kad sniegta konsultācija)  
11. Nekustamā īpašuma (lauksaimniecības vai meža zemes) kadastra numurs (ja attiecas) (norāda vismaz viena īpašumā esošā nekustamā īpašuma kadastra numuru, kas ir reģistrēts zemesgrāmatā uz gala labuma guvēja vārda, vai tāda nekustamā īpašuma kadastra numuru, par kuru ir noslēgts zemesgrāmatā reģistrētais ilgtermiņa nomas līgums ar nomas termiņu, kas nav īsāks par septiņiem gadiem no brīža, kad sniegta konsultācija) "

Ministru prezidents Māris Kučinskis

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs

04.06.2016