Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas normatīvie noteikumi Nr. 3

Rīgā 2016. gada 6. janvārī

(Finanšu un kapitāla tirgus komisijas
padomes sēdes prot. Nr. 1 4. p.)

Grozījums normatīvajos noteikumos "Paziņojumam par būtiskas līdzdalības iegūšanu vai palielināšanu kredītiestādē, apdrošināšanas sabiedrībā, pārapdrošināšanas sabiedrībā, regulētā tirgus organizētājā, Latvijas Centrālajā depozitārijā, ieguldījumu pārvaldes sabiedrībā, alternatīvo ieguldījumu fondu pārvaldniekā, maksājumu iestādē, elektroniskās naudas iestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā pievienojamās informācijas saraksts"

Izdoti saskaņā ar Apdrošināšanas un pārapdrošināšanas likuma
76. panta pirmo un otro daļu

Izdarīt Finanšu un kapitāla tirgus komisijas 20.03.2009. normatīvajos noteikumos Nr. 37 "Paziņojumam par būtiskas līdzdalības iegūšanu vai palielināšanu kredītiestādē, apdrošināšanas sabiedrībā, pārapdrošināšanas sabiedrībā, regulētā tirgus organizētājā, Latvijas Centrālajā depozitārijā, ieguldījumu pārvaldes sabiedrībā, alternatīvo ieguldījumu fondu pārvaldniekā, maksājumu iestādē, elektroniskās naudas iestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā pievienojamās informācijas saraksts" grozījumu un izteikt to izdošanas pamatojumu šādā redakcijā:

"Izdoti saskaņā ar Kredītiestāžu likuma 29. panta pirmo un otro daļu, Apdrošināšanas un pārapdrošināšanas likuma 76. panta pirmo un otro daļu, Finanšu instrumentu tirgus likuma 9. panta pirmo un otro daļu, Alternatīvo ieguldījumu fondu un to pārvaldnieku likuma 12. panta otro un ceturto daļu un Maksājumu pakalpojumu un elektroniskās naudas likuma 14. panta pirmo un otro daļu".

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētāja p.i.
Juridiskā un licencēšanas departamenta direktors G.Romeiko

12.01.2016