Tiesību akts: zaudējis spēku
Attēlotā redakcija: 23.05.2020. - 30.12.2020. / Vēsturiskā
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Skatīt Jūrmalas pilsētas domes 2020. gada 17. decembra saistošos noteikumus Nr. 37 "Par kārtību, kādā tiek saņemta ielu tirdzniecības un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanas atļauja Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā".
Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.44

Jūrmalā 2015.gada 3.decembrī (prot. Nr.21, 17.p.)
Par kārtību, kādā tiek organizēta ielu tirdzniecība un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā
Izdoti saskaņā ar Ministru kabineta 2010.gada 12.maija noteikumu Nr.440 "Noteikumi par tirdzniecības veidiem, kas saskaņojami
ar pašvaldību, un tirdzniecības organizēšanas kārtību
" 8., 9.punktu,
15.8. un 19.7.apakšpunktu
(Jūrmalas pilsētas domes 18.04.2019. saistošo noteikumu Nr. 15 redakcijā)
I. Vispārīgie jautājumi

1. Saistošie noteikumi (turpmāk – noteikumi) nosaka:

1.1. kārtību, kādā tirdzniecības dalībnieks vai tirdzniecības organizators saskaņo ar Jūrmalas pilsētas pašvaldību (turpmāk – pašvaldība) tirdzniecības vietas iekārtošanu un saņem atļauju:

1.1.1. ielu tirdzniecībai pastāvīgā ielu tirdzniecības vietā;

1.1.2. ielu tirdzniecības organizēšanai pastāvīgā ielu tirdzniecības vietā;

1.1.3. ielu tirdzniecībai pasākumu laikā;

1.1.4. ielu tirdzniecības organizēšanai pasākumu laikā;

1.1.5. tirdzniecībai no pārvietojamā mazumtirdzniecības punkta, tostarp transporta līdzekļa;

1.1.6. sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai ar piesaisti pastāvīgai pakalpojuma sniegšanas vietai (piesaiste pastāvīgai sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniegšanas vietai pastāv, kad sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs pastāvīgajā un publiskajā vietā ir viena un tā pati persona, kā arī pastāvīgo sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniegšanas vietu un publisko sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniegšanas vietu nešķir zemesgabals vai teritorija, kas atrodas ielas sarkano līniju robežās).

1.2. ielu tirdzniecības vietās realizējamās preču grupas;

1.3. tirdzniecības dalībnieka un tirdzniecības organizatora pienākumus kārtības nodrošināšanai;

1.4. nosacījumus pašvaldības izsniegtās ielu tirdzniecības, ielu tirdzniecības organizatora vai sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanas atļaujas darbības apturēšanai uz laiku.

2. Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā publiskās vietās ielu tirdzniecība un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšana, atļauta tikai ar Jūrmalas pilsētas pašvaldības izpilddirektora atļauju.

(Jūrmalas pilsētas domes 18.04.2019. saistošo noteikumu Nr. 15 redakcijā)

3. Saistošo noteikumu regulējuma subjekti ir jebkura fiziskā vai juridiskā persona, kas Jūrmalas pilsētā veic vai organizē ielu tirdzniecību vai sniedz sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumus.

II. Kārtība, kādā tirdzniecības dalībnieks vai tirdzniecības organizators saskaņo ar pašvaldību pastāvīgās ielu tirdzniecības vietas iekārtošanu

4. Pastāvīgās ielu tirdzniecības vieta Jūrmalas pilsētā starp Ērgļu ielu, Jomas ielu, Lienes ielu, Meža prospektu un Madonas ielu tiek saskaņota, ņemot vērā šādus kritērijus:

4.1. tirdzniecības vietā tiek nodrošināts Jūrmalas pilsētvides apbūves raksturam un mērogam atbilstošs dizaina risinājums;

4.2. tirdzniecības vieta iekārtota uz cietā seguma, nebojājot zaļo zonu un apstādījumus;

4.3. tirdzniecības vietā tiek izvietoti tikai vieglas konstrukcijas saulessargi (ne lielāki kā 2 m diametrā);

4.4. tirdzniecības iekārtas ir viegli demontējamas, nav pieļaujamas stacionāras iekārtas un īslaicīgas lietošanas būves;

4.5. tirdzniecības aprīkojumā tiek izmantoti individuāla rakstura etnogrāfiskā mantojuma tradīcijās stilizēti risinājumi vai mūsdienu dizaina risinājumi, piemēram, pūra lādes, rati, salokāmi galdiņi, koka konstrukcijas (izņemot speciālas iekārtas pārtikas produktu tirdzniecībai);

4.6. vienā ielu tirdzniecības vietā tiek izmantota tikai viena tirdzniecības iekārta, kuras izmērs nepārsniedz 2x2m (galds, speciāla iekārta pārtikas produktu tirdzniecībai vai saldējuma vitrīna u.tml.), īpaša dizaina individuāla risinājuma tirdzniecības iekārtām pieļaujami atšķirīgi izmēri.

5. Pārējā Jūrmalas pilsētas teritorijā pašvaldības pastāvīgās ielu tirdzniecības vietas izvietošanai kritēriji nav noteikti.

6. Tirdzniecības vietās aizliegts:

6.1. izvietot teltis, nojumes ar nolaižamām sienām vai cita veida norobežojošas konstrukcijas, izņemot iznomātajās Jūrmalas pilsētas pludmales teritorijās;

6.2. bojāt pilsētvides un apstādījumu elementus;

6.3. traucēt tuvumā esošo kultūras iestāžu, valsts un pašvaldības iestāžu darbu;

6.4. pārdot dzērienus stikla vai cita veida plīstošā iepakojumā publiska pasākuma laikā;

6.5. izvietot ar realizējamo produkciju nesaistītu reklāmu;

6.6. aizsegt stacionārus reklāmas objektus;

6.7. izmantot zemas kvalitātes sērijveidā ražotus standarta risinājumus, interjera iekārtas, piemēram, ledusskapjus, izstāžu zāļu vai veikalu aprīkojumu, statīvus un iekārtas.

III. Ielu tirdzniecības vietās realizējamās preču grupas

7. Ielu tirdzniecības vietās Jūrmalas pilsētā starp Ērgļu ielu, Jomas ielu, Lienes ielu, Meža prospektu un Madonas ielu tiek atļautas šādas realizējamo preču grupas:

7.1. pašu izgatavoti mākslas un amatniecības priekšmeti;

7.2. rūpnieciski ražoti suvenīri ar Jūrmalas vai Latvijas tematiku;

7.3. saldējums;

7.4. ogas, rieksti, augļi;

7.5. ziedi.

7.6. svaigi spiestas augļu un dārzeņu sulas, bezalkoholiskie dzērieni;

7.7. popkorns un cukurvate.

(Grozīts ar Jūrmalas pilsētas domes 18.04.2019. saistošajiem noteikumiem Nr. 15)

8. Pasākumu laikā, kā arī pārējā pilsētas teritorijā, realizējamo preču grupas netiek ierobežotas, ievērojot šo noteikumu 6.4.un 6.5.apakšpunktā noteikto.

9. Informācija par ielu tirdzniecības vietām publiskās vietās uz pašvaldībai piederošas zemes pieejama Jūrmalas pilsētas tīmekļa vietnē www.jurmala.lv, sadaļas "Pašvaldība" apakšsadaļā "Pašvaldības publiskie reģistri".

10. Informācija par ielu tirdzniecības vietām publisku pasākumu laikā pieejama Jūrmalas pilsētas tīmekļa vietnē – www.jurmala.lv, sadaļas "Pašvaldība" apakšsadaļā "Pašvaldības publiskie reģistri".

11. Ielu tirdzniecību no pārvietojamā mazumtirdzniecības punkta, tostarp transporta līdzekļiem un to piekabēm (izņemot publisku pasākumu laikā) atļauta tikai tām fiziskajām personām, zemnieku saimniecībām un kooperatīvām sabiedrībām, kas nodarbojas ar lauksaimniecības pakalpojumiem un atbilstoši normatīvajiem aktiem, kas nosaka tirdzniecības veidus, kas saskaņojami ar pašvaldību un tirdzniecības organizēšanas kārtību, realizē šo noteikumu 7.1.–7.4.apakšpunktā norādītās preču grupas.

IV. Kārtība, kādā tiek izsniegta atļauja ielu tirdzniecībai un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai publiskās vietās

12. Atļaujas saņemšanai persona iesniedz Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju centros (Jūrmalā, Jomas ielā 1/5; Kauguros, Raiņa ielā 110; Ķemeros, Tukuma ielā 30 – turpmāk Apkalpošanas centrs), vai parakstītu ar drošu elektronisko parakstu nosūta uz e-pastu: pasts@jurmala.lv attiecīgu iesniegumu:

12.1. tirdzniecībai ielu tirdzniecības vietā saskaņā ar šo noteikumu 1.pielikumu;

12.2. tirdzniecības organizēšanai ielu tirdzniecības vietā saskaņā ar šo noteikumu 2.pielikumu;

12.3. tirdzniecībai pasākuma laikā saskaņā ar šo noteikumu 3.pielikumu;

12.4. tirdzniecības organizēšanai pasākuma laikā saskaņā ar šo noteikumu 4.pielikumu;

12.5. tirdzniecībai no pārvietojamā mazumtirdzniecības punkta, tostarp transporta līdzekļa saskaņā ar šo noteikumu 5.pielikumu;

12.6. sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumiem ar piesaisti pastāvīgai pakalpojuma sniegšanas vietai saskaņā ar šo noteikumu 6.pielikumu;

12.7. atļaujas saņemšanai sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai pasākuma laikā saskaņā ar šo noteikumu 7.pielikumu.

(Grozīts ar Jūrmalas pilsētas domes 18.04.2019. saistošajiem noteikumiem Nr. 15)

13. Šo noteikumu 12.punktā minētajam iesniegumam pēc vajadzības pievieno šādus dokumentus:

13.1. ielu tirdzniecības vietas projektu (vietas fotofiksāciju, objekta izvietojumu kartē, tirdzniecības vietas iekārtojuma izvietojumu un vizualizāciju, kas iepriekš saskaņota ar Jūrmalas pilsētas domes Pilsētplānošanas nodaļu);

13.2. ielu tirdzniecības vietā plānoto preču sortimenta aprakstu un vizualizāciju;

13.3. autotransporta izvietojumu un kustības maršrutu, atzīmējot to kartē un norādot tirdzniecības veikšanai nepieciešamās pieturvietas, ja tirdzniecība tiek veikta no pārvietojamā mazumtirdzniecības punkta, tostarp no transporta līdzekļa;

13.4. saskaņojumu ar nekustamā īpašuma īpašnieku vai tiesisko valdītāju par paredzēto tirdzniecību, ja tirdzniecība tiek veikta uz valsts vai privātīpašumā esoša zemes gabala;

13.5. saskaņojumu ar pasākuma rīkotāju par ielu tirdzniecības veikšanu pasākuma norises laikā un vietā;

13.6. tirdzniecības organizators iesniedz tirdzniecības dalībnieku sarakstu, kurā norādīts dalībnieka nosaukums, juridiskas personas nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs.

14. Šo noteikumu 12.punktā minētajam iesniegumam nepieciešamie dokumenti tiek pievienoti, ņemot vērā attiecīgo tirdzniecības veidu un vietu.

15. Ja ielu tirdzniecība ir paredzēta pašvaldības nekustamajā īpašumā, tad par ielu tirdzniecību ir jāmaksā pašvaldības nodeva, kas noteikta Jūrmalas pilsētas pašvaldības saistošajos noteikumos par nodevu apmēru ielu tirdzniecībai un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai publiskās vietās Jūrmalā.

15.1 Tāmi par pašvaldības nodevas apmēru par ielu tirdzniecību vai sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu iesnieguma iesniedzējam nosūta uz 12.punktā minētajā iesniegumā norādīto e-pasta adresi. Personas, kuras saziņai nav norādījušas elektroniskā pasta adresi, tāmi saņem Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju centrā, Jūrmalā, Jomas ielā 1/5. Atļauja ir spēkā pēc minētās nodevas samaksāšanas.

(Jūrmalas pilsētas domes 18.04.2019. saistošo noteikumu Nr. 15 redakcijā)

16. Pašvaldība piecu darba dienu laikā izskata iesniegumu un izsniedz atļauju ielu tirdzniecībai publiskās vietās (ielu tirdzniecībai vai ielu tirdzniecības organizēšanai, ielu tirdzniecībai pasākumu laikā, ielu tirdzniecības organizēšanai pasākumu laikā, ielu tirdzniecībai no pārvietojamā mazumtirdzniecības punkta, tostarp, transporta līdzekļa, sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai ar piesaisti pastāvīgai pakalpojuma sniegšanas vietai, sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai pasākumu laikā) vai pieņem lēmumu par atteikumu izsniegt atļauju, rakstiski informējot par to iesnieguma iesniedzēju.

17. Atļauju ielu tirdzniecībai publiskā vietā vai ielu tirdzniecības organizēšanai publiskā vietā izsniedz uz iesniegumā norādīto laika periodu, bet ne ilgāk kā uz vienu gadu.

18. Lai pagarinātu tirdzniecības atļaujas termiņu, nepieciešams iesniegt šo noteikumu 12.punktā minēto iesniegumu atkarībā no tirdzniecības veida. Šo noteikumu 13.punktā minētos dokumentus nav atkārtoti jāiesniedz.

19. Iesniegums par ielu tirdzniecību pasākuma laikā vai tirdzniecības organizēšanu pasākuma laikā iesniedzams ne vēlāk kā 10 darba dienas pirms paredzētā pasākuma.

20. Atļauja ielu tirdzniecībai un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai tiek nosūtīta elektroniski uz 12.punktā minētajā iesniegumā norādīto e-pasta adresi, papīra formātā pa pastu vai izsniegta klātienē Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju centrā, Jūrmalā, Jomas ielā 1/5.

(Jūrmalas pilsētas domes 18.04.2019. saistošo noteikumu Nr. 15 redakcijā)

V. Ielu tirdzniecības dalībnieka, sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniedzēja un ielu tirdzniecības organizatora pienākumi kārtības nodrošināšanai

21. Tirdzniecības dalībnieks, tirdzniecības organizators vai sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs ir atbildīgs:

21.1. par tirdzniecības noteikumu ievērošanu konkrētajā tirdzniecības vai sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanas vietā;

21.2. par tirdzniecības vai sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniegšanas vietas izvietojuma un vizuālā risinājuma ievērošanu;

21.3. par tīrības un kārtības nodrošināšanu konkrētajā ielu tirdzniecības vai sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniegšanas vietā un 2 m rādiusā ap to, atkritumu urnu izvietošanu un to savlaicīgu iztukšošanu;

21.4. par tirdzniecības vietas izvietojuma platības ievērošanu.

22. Ielu tirdzniecības vai sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniegšanas vietā jābūt atbilstoši šiem noteikumiem izsniegtai atļaujai vai tās kopijai.

23.Tirdzniecības dalībniekam, tirdzniecības organizatoram vai sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniedzējam pēc kontrolējošās institūcijas amatpersonas pieprasījuma jāuzrāda Jūrmalas pilsētas pašvaldības izpilddirektora izsniegtā atļauja.

(Jūrmalas pilsētas domes 18.04.2019. saistošo noteikumu Nr. 15 redakcijā)

VI. Pašvaldības izsniegto ielu tirdzniecības un sabiedriskās ēdināšanas sniegšanas pakalpojumu atļauju apturēšanas kārtība

24. Jūrmalas pilsētas pašvaldības izpilddirektors var pieprasīt, lai ielu tirdzniecības dalībnieks, ielu tirdzniecības organizators vai sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniedzējs ne vēlāk kā trīs darba dienas no paziņojuma saņemšanas brīža pārvieto konkrēto ielu tirdzniecības vietu, iespēju robežās paliekot tuvāk savai tirdzniecības vietai, uz noteiktu laiku šādos gadījumos:

24.1. sakarā ar veicamajiem neatliekamiem remontdarbiem (komunikāciju, ietvju, ielas seguma remonts u.tml.);

24.2. sakarā ar pašvaldības rīkotajiem publiskiem izklaides un svētku pasākumiem;

24.3. ja tas rada draudus apmeklētāju vai tirgotāja drošībai.

VII. Noslēguma jautājumi

25. Jūrmalas pilsētas pašvaldības izpilddirektora izdoto administratīvo aktu vai faktisko rīcību persona var apstrīdēt, iesniedzot apstrīdēšanas iesniegumu Jūrmalas pilsētas domē.

26. Uzraudzību un kontroli par saistošo noteikumu ievērošanu nodrošina Jūrmalas pilsētas Pašvaldības policija.

27. Personas, kuras pārkāpj šo saistošo noteikumu prasības, tiek sauktas pie atbildības saskaņā ar spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem.

28. Ar šo saistošo noteikumu spēkā stāšanās dienu spēku zaudē Jūrmalas pilsētas domes 2011.gada 31.marta saistošie noteikumi Nr.16 "Kārtība, kādā Jūrmalas pilsētas teritorijā publiskās vietās tiek organizēta ielu tirdzniecība un sniegti sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumi".

29. Saistošo noteikumu 15. un 15.1 punktu nepiemēro no Ministru kabineta 2020. gada 12. marta rīkojuma Nr. 103 "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu" spēkā stāšanās brīža līdz 2020. gada 31. decembrim.

(Jūrmalas pilsētas domes 21.05.2020. saistošo noteikumu Nr. 14 redakcijā)

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs G.Truksnis
1. pielikums
Jūrmalas pilsētas domes
2015.gada 3.decembra saistošajiem noteikumiem Nr.44
(prot. Nr.21, 17.p.)

(Pielikums Jūrmalas pilsētas domes 18.04.2019. saistošo noteikumu Nr. 15 redakcijā)

Jūrmalas pilsētas domei

  
 (juridiskās personas nosaukums, fiziskās personas vārds, uzvārds)
  
 (juridiskās personas juridiskā adrese; fiziskās personas deklarētā adrese)
  
 (juridiskās personas nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr.; fiziskās personas kods, vai nodokļu maksātāja reģistrācijas kods, ja fiziskā persona ir reģistrējusi saimniecisko darbību)
  
 (kontaktpersona, tālruņa numurs, e-pasta adrese)
20 . gada .  

IESNIEGUMS
atļaujas saņemšanai tirdzniecībai ielu tirdzniecības vietā

Lūdzu izsniegt atļauju tirdzniecībai ielu tirdzniecības vietā
 no līdz 
(tirdzniecības vietas adrese) (datums) (datums)
Laikā
no plkst.
 . 

līdz plkst.

 .  
Tirdzniecības vietā realizējamo preču grupas:
Nepārtikas preces 
 (preču grupu uzskaitījums)
  
Pārtikas preces 
 (preču grupu uzskaitījums)
  
Atļauju vēlos saņemt: – elektroniski e-pastā
  – papīra formātā pa pastu
  – papīra formātā Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju centrā
Cita informācija 
  
Pielikumā:
[ ]Saskaņojums ar nekustamā īpašuma īpašnieku vai valdītāju
[ ]Fiziskai personai, kura nav reģistrējusi savu saimniecisko darbību, apliecinājums, ka tā neveic saimniecisko darbību vai saskaņā ar likumu "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" var nereģistrēties kā saimnieciskās darbības veicējs, kā arī nenodarbina citas personas
[ ]Ar tirdzniecības dalībnieka parakstu apstiprināta tirdzniecības vietas izvietojuma shēma(norādot mērogu)
[ ]Ar tirdzniecības dalībnieka parakstu apliecināts situācijas plāns vai zemes robežu plāns, kurā (atbilstoši mērogam) iezīmēta tirdzniecības vieta
[ ]Saskaņojums ar Jūrmalas pilsētas domes Pilsētplānošanas nodaļu par tirdzniecības vietas izvietojumu un vizuālo risinājumu
[ ]Tirdzniecības dalībnieka apliecinājums par Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskās ierīces vai iekārtas tehniskās pases vai Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētu kvīšu esamību
Informējam, ka personas dati tiks apstrādāti Jūrmalas pilsētas domes noteiktā mērķa īstenošanai: Jūrmalas pilsētas atļauju izsniegšanas administrēšana.

Datu apstrādes pārzinis: Jūrmalas pilsētas dome, reģistrācijas Nr.90000056357, Jūrmalas pilsēta, Jomas iela 1/5, pasts@jurmala.lv, 67093816, 67093843.

Personas datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija: personasdati@jurmala.lv, 67093849;

Detalizētāka informācija par personas datu apstrādi ir atrodama www.jurmala.lv.

Ar šo uzņemos atbildību par sniegto ziņu patiesīgumu, pievienoto dokumentu likumīgu izcelsmi un kopiju atbilstību oriģināliem.

     
(amata nosaukums) (paraksts) (vārds, uzvārds)
2. pielikums
Jūrmalas pilsētas domes
2015.gada 3.decembra saistošajiem noteikumiem Nr.44
(prot. Nr.21, 17.p.)

(Pielikums Jūrmalas pilsētas domes 18.04.2019. saistošo noteikumu Nr. 15 redakcijā)

Jūrmalas pilsētas domei

  
 (juridiskās personas nosaukums, fiziskās personas vārds, uzvārds)
  
 (juridiskās personas juridiskā adrese; fiziskās personas deklarētā adrese)
  
 (juridiskās personas nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr.; fiziskās personas kods, vai nodokļu maksātāja reģistrācijas kods, ja fiziskā persona ir reģistrējusi saimniecisko darbību)
  
 (kontaktpersona, tālruņa numurs, e-pasta adrese)
20 . gada .  

IESNIEGUMS
atļaujas saņemšanai tirdzniecības organizēšanai ielu tirdzniecības vietā

Lūdzu izsniegt atļauju tirdzniecības organizēšanai ielu tirdzniecības vietā
 no līdz 
(tirdzniecības organizēšanas vietas adrese) (datums) (datums)
Laikā
no plkst.
 . 

līdz plkst.

 .  
Tirdzniecības vietu skaits  
Tirdzniecības organizēšanas vietā realizējamo preču grupas:
Nepārtikas preces 
 (preču grupu uzskaitījums)
  
Pārtikas preces 
 (preču grupu uzskaitījums)
  
Atļauju vēlos saņemt: – elektroniski e-pastā
  – papīra formātā pa pastu
  – papīra formātā Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju centrā
Cita informācija 
  
Pielikumā:
[ ]Saskaņojums ar nekustamā īpašuma īpašnieku vai valdītāju
[ ]Tirdzniecības dalībnieku saraksts, kurā norādīts juridiskās personas nosaukums un nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs, fiziskas personas vārds, uzvārds, personas kods, realizējamās preču grupas, aizņemto tirdzniecības vietu skaits
[ ]Tirdzniecības dalībnieku-fizisku personu, kuras nav reģistrējušas savu saimniecisko darbību, apliecinājums, ka tā neveic saimniecisko darbību vai saskaņā ar likumu "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" var nereģistrēties kā saimnieciskās darbības veicēji, kā arī nenodarbina citas personas;
[ ]Saskaņojums ar Jūrmalas pilsētas domes Pilsētplānošanas nodaļu par tirdzniecības vietas izvietojumu un vizuālo risinājumu
[ ]pašaudzētas produkcijas izcelsmes vietu apliecinoši dokumenti
[ ]Tirdzniecības dalībnieka apliecinājums par Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskās ierīces vai iekārtas tehniskās pases vai Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētu kvīšu esamību
Informējam, ka personas dati tiks apstrādāti Jūrmalas pilsētas domes noteiktā mērķa īstenošanai: Jūrmalas pilsētas atļauju izsniegšanas administrēšana.

Datu apstrādes pārzinis: Jūrmalas pilsētas dome, reģistrācijas Nr.90000056357, Jūrmalas pilsēta, Jomas iela 1/5, pasts@jurmala.lv, 67093816, 67093843.

Personas datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija: personasdati@jurmala.lv, 67093849;

Detalizētāka informācija par personas datu apstrādi ir atrodama www.jurmala.lv.

Ar šo uzņemos atbildību par sniegto ziņu patiesīgumu, pievienoto dokumentu likumīgu izcelsmi un kopiju atbilstību oriģināliem.

     
(amata nosaukums) (paraksts) (vārds, uzvārds)
3. pielikums
Jūrmalas pilsētas domes
2015.gada 3.decembra saistošajiem noteikumiem Nr.44
(prot. Nr.21, 17.p.)

(Pielikums Jūrmalas pilsētas domes 18.04.2019. saistošo noteikumu Nr. 15 redakcijā)

Jūrmalas pilsētas domei

  
 (juridiskās personas nosaukums, fiziskās personas vārds, uzvārds)
  
 (juridiskās personas juridiskā adrese; fiziskās personas deklarētā adrese)
  
 (juridiskās personas nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr.; fiziskās personas kods, vai nodokļu maksātāja reģistrācijas kods, ja fiziskā persona ir reģistrējusi saimniecisko darbību)
  
 (kontaktpersona, tālruņa numurs, e-pasta adrese)
20 . gada .  

IESNIEGUMS
atļaujas saņemšanai ielu tirdzniecībai pasākuma laikā

Lūdzu izsniegt atļauju ielu tirdzniecībai pasākuma laikā
 no līdz 
(pasākuma norises vieta/adrese) (datums) (datums)
Laikā
no plkst.
 . 

līdz plkst.

 .  
Pasākuma nosaukums 
Pasākuma organizators 
 (pasākuma organizatora nosaukums)
Tirdzniecības vietā realizējamo preču grupas:
Nepārtikas preces 
 (preču grupu uzskaitījums)
  
Pārtikas preces 
 (preču grupu uzskaitījums)
  
Atļauju vēlos saņemt: – elektroniski e-pastā
  – papīra formātā pa pastu
  – papīra formātā Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju centrā
Cita informācija 
  
Pielikumā:
[ ]Saskaņojums ar pasākuma organizatoru
[ ]Saskaņojums ar nekustamā īpašuma īpašnieku vai tiesisko valdītāju
[ ]Fiziskai personai, kura nav reģistrējusi savu saimniecisko darbību, apliecinājums, ka tā neveic saimniecisko darbību vai saskaņā ar likumu "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" var nereģistrēties kā saimnieciskās darbības veicējs, kā arī nenodarbina citas personas
[ ]Saskaņojums ar Jūrmalas pilsētas domes Pilsētplānošanas nodaļu par tirdzniecības vietas izvietojumu un vizuālo risinājumu
[ ]Tirdzniecības dalībnieka apliecinājums par Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskās ierīces vai iekārtas tehniskās pases vai Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētu kvīšu esamību
Informējam, ka personas dati tiks apstrādāti Jūrmalas pilsētas domes noteiktā mērķa īstenošanai: Jūrmalas pilsētas atļauju izsniegšanas administrēšana.

Datu apstrādes pārzinis: Jūrmalas pilsētas dome, reģistrācijas Nr.90000056357, Jūrmalas pilsēta, Jomas iela 1/5, pasts@jurmala.lv, 67093816, 67093843.

Personas datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija: personasdati@jurmala.lv, 67093849;

Detalizētāka informācija par personas datu apstrādi ir atrodama www.jurmala.lv.

Ar šo uzņemos atbildību par sniegto ziņu patiesīgumu, pievienoto dokumentu likumīgu izcelsmi un kopiju atbilstību oriģināliem.

     
(amata nosaukums) (paraksts) (vārds, uzvārds)
4. pielikums
Jūrmalas pilsētas domes
2015.gada 3.decembra saistošajiem noteikumiem Nr.44
(prot. Nr.21, 17.p.)

(Pielikums Jūrmalas pilsētas domes 18.04.2019. saistošo noteikumu Nr. 15 redakcijā)

Jūrmalas pilsētas domei

  
 (juridiskās personas nosaukums, fiziskās personas vārds, uzvārds)
  
 (juridiskās personas juridiskā adrese; fiziskās personas deklarētā adrese)
  
 (juridiskās personas nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr.; fiziskās personas kods, vai nodokļu maksātāja reģistrācijas kods, ja fiziskā persona ir reģistrējusi saimniecisko darbību)
  
 (kontaktpersona, tālruņa numurs, e-pasta adrese)
20 . gada .  

IESNIEGUMS
atļaujas saņemšanai ielu tirdzniecības organizēšanai pasākuma laikā

Lūdzu izsniegt atļauju ielu tirdzniecības organizēšanai pasākuma laikā
 no līdz 
(tirdzniecības vieta/adrese) (datums) (datums)
Laikā
no plkst.
 . 

līdz plkst.

 .  
Pasākuma nosaukums 
Pasākuma organizators 
 (pasākuma organizatora nosaukums)
Tirdzniecības vietu skaits  
Tirdzniecības vietā realizējamo preču grupas:
Nepārtikas preces 
 (preču grupu uzskaitījums)
  
Pārtikas preces 
 (preču grupu uzskaitījums)
  
Atļauju vēlos saņemt: – elektroniski e-pastā
  – papīra formātā pa pastu
  – papīra formātā Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju centrā
Cita informācija 
  
Pielikumā:
[ ]Saskaņojums ar pasākuma organizatoru
[ ]Saskaņojums ar nekustamā īpašuma īpašnieku vai tiesisko valdītāju
[ ]Saskaņojums ar Jūrmalas pilsētas domes Pilsētplānošanas nodaļu par tirdzniecības vietu izvietojumu un vizuālo risinājumu
[ ]Ar tirdzniecības organizatora parakstu apstiprināta tirdzniecības vietu shēma(norādot mērogu)
[ ]Ar tirdzniecības organizatora parakstu apliecināts tirdzniecības dalībnieku saraksts, kurā norādīti tirdzniecības dalībnieku nosaukumi, reģistrācijas numuri vai personas kodi, realizējamo preču sortiments, tirdzniecības vietu skaits
[ ]Tirdzniecības dalībniekam- fiziskai personai, kura nav reģistrējusi savu saimniecisko darbību, apliecinājums, ka tā neveic saimniecisko darbību vai saskaņā ar likumu "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" var nereģistrēties kā saimnieciskās darbības veicējs, kā arī nenodarbina citas personas
[ ]Tirdzniecības dalībnieka apliecinājums par Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskās ierīces vai iekārtas tehniskās pases vai Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētu kvīšu esamību
Informējam, ka personas dati tiks apstrādāti Jūrmalas pilsētas domes noteiktā mērķa īstenošanai: Jūrmalas pilsētas atļauju izsniegšanas administrēšana.

Datu apstrādes pārzinis: Jūrmalas pilsētas dome, reģistrācijas Nr.90000056357, Jūrmalas pilsēta, Jomas iela 1/5, pasts@jurmala.lv, 67093816, 67093843.

Personas datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija: personasdati@jurmala.lv, 67093849;

Detalizētāka informācija par personas datu apstrādi ir atrodama www.jurmala.lv.

Ar šo uzņemos atbildību par sniegto ziņu patiesīgumu, pievienoto dokumentu likumīgu izcelsmi un kopiju atbilstību oriģināliem.

     
(amata nosaukums) (paraksts) (vārds, uzvārds)
5. pielikums
Jūrmalas pilsētas domes
2015.gada 3.decembra saistošajiem noteikumiem Nr.44
(prot. Nr.21, 17.p.)

(Pielikums Jūrmalas pilsētas domes 18.04.2019. saistošo noteikumu Nr. 15 redakcijā)

Jūrmalas pilsētas domei

  
 (juridiskās personas nosaukums, fiziskās personas vārds, uzvārds)
  
 (juridiskās personas juridiskā adrese; fiziskās personas deklarētā adrese)
  
 (juridiskās personas nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr.; fiziskās personas kods, vai nodokļu maksātāja reģistrācijas kods, ja fiziskā persona ir reģistrējusi saimniecisko darbību)
  
 (kontaktpersona, tālruņa numurs, e-pasta adrese)
20 . gada .  

IESNIEGUMS
atļaujas saņemšanai ielu tirdzniecībai no transporta līdzekļa

Lūdzu izsniegt atļauju ielu tirdzniecībai no transporta līdzekļa
 no līdz 
(tirdzniecības vietas adrese) (datums) (datums)
Laikā
no plkst.
 . 

līdz plkst.

 .  
Tirdzniecības vietā realizējamo preču grupas:
Nepārtikas preces 
 (preču grupu uzskaitījums)
  
Pārtikas preces 
 (preču grupu uzskaitījums)
  
Pieturvietu uzskaitījums 
  
Atļauju vēlos saņemt: – elektroniski e-pastā
  – papīra formātā pa pastu
  – papīra formātā Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju centrā
Pielikumā:
[ ]Saskaņojums ar nekustamā īpašuma īpašnieku vai valdītāju
[ ]Fiziskai personai, kura nav reģistrējusi savu saimniecisko darbību, apliecinājums, ka tā neveic saimniecisko darbību vai saskaņā ar likumu "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" var nereģistrēties kā saimnieciskās darbības veicējs, kā arī nenodarbina citas personas
[ ]Plānoto tirdzniecības vietu fotofiksācija, transporta līdzekļa novietne situācijas plānā vai zemes robežu plānā M 1:250 vai 1:500, kustības maršruts, norādot pieturvietas tirdzniecības veikšanai
[ ]Saskaņojums ar Jūrmalas pilsētas domes Pilsētplānošanas nodaļu par tirdzniecības vietas izvietojumu un vizuālo risinājumu
[ ]Tirdzniecības dalībnieka apliecinājums par Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskās ierīces vai iekārtas tehniskās pases vai Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētu kvīšu esamību
Informējam, ka personas dati tiks apstrādāti Jūrmalas pilsētas domes noteiktā mērķa īstenošanai: Jūrmalas pilsētas atļauju izsniegšanas administrēšana.

Datu apstrādes pārzinis: Jūrmalas pilsētas dome, reģistrācijas Nr.90000056357, Jūrmalas pilsēta, Jomas iela 1/5, pasts@jurmala.lv, 67093816, 67093843.

Personas datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija: personasdati@jurmala.lv, 67093849;

Detalizētāka informācija par personas datu apstrādi ir atrodama www.jurmala.lv.

Ar šo uzņemos atbildību par sniegto ziņu patiesīgumu, pievienoto dokumentu likumīgu izcelsmi un kopiju atbilstību oriģināliem.

     
(amata nosaukums) (paraksts) (vārds, uzvārds)
6. pielikums
Jūrmalas pilsētas domes
2015.gada 3.decembra saistošajiem noteikumiem Nr.44
(prot. Nr.21, 17.p.)

(Pielikums Jūrmalas pilsētas domes 18.04.2019. saistošo noteikumu Nr. 15 redakcijā)

Jūrmalas pilsētas domei

  
 (juridiskās personas nosaukums, fiziskās personas vārds, uzvārds)
  
 (juridiskās personas juridiskā adrese; fiziskās personas deklarētā adrese)
  
 (juridiskās personas nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr.; fiziskās personas kods, vai nodokļu maksātāja reģistrācijas kods, ja fiziskā persona ir reģistrējusi saimniecisko darbību)
  
 (kontaktpersona, tālruņa numurs, e-pasta adrese)
20 . gada .  

IESNIEGUMS
atļaujas saņemšanai sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai
(ar piesaisti pastāvīgai pakalpojumu sniegšanas vietai)

Lūdzu izsniegt atļauju sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai
 no līdz 
(pakalpojuma sniegšanas vietas adrese) (datums) (datums)
Laikā
no plkst.
 . 

līdz plkst.

 .  
Pastāvīgā sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniegšanas vieta* 
 (adrese)
Vasaras/ielu kafejnīcas platība kv.m. 
Atļauju vēlos saņemt: – elektroniski e-pastā
  – papīra formātā pa pastu
  – papīra formātā Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju centrā
Cita informācija 
  
Pielikumā:
[ ]Saskaņojums ar nekustamā īpašuma īpašnieku vai valdītāju
[ ]Īpašumtiesību un lietošanas tiesību apliecinošu dokumentu kopijas par pastāvīgo sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanas vietu, pie kuras plānots iekārtot vasaras/ielu kafejnīcu
[ ]Saskaņojums/saskaņots sezonas objektu projekts ar Jūrmalas pilsētas domes Pilsētplānošanas nodaļu par tirdzniecības vietas/sezonas tirdzniecības vietas/inženiertehniskās būves/būves izvietojumu un vizuālo risinājumu
[ ]Tirdzniecības dalībnieka apliecinājums par Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskās ierīces vai iekārtas tehniskās pases vai Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētu kvīšu esamību
Informējam, ka personas dati tiks apstrādāti Jūrmalas pilsētas domes noteiktā mērķa īstenošanai: Jūrmalas pilsētas atļauju izsniegšanas administrēšana.

Datu apstrādes pārzinis: Jūrmalas pilsētas dome, reģistrācijas Nr.90000056357, Jūrmalas pilsēta, Jomas iela 1/5, pasts@jurmala.lv, 67093816, 67093843.

Personas datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija: personasdati@jurmala.lv, 67093849;

Detalizētāka informācija par personas datu apstrādi ir atrodama www.jurmala.lv.

Ar šo uzņemos atbildību par sniegto ziņu patiesīgumu, pievienoto dokumentu likumīgu izcelsmi un kopiju atbilstību oriģināliem.

     
(amata nosaukums) (paraksts) (vārds, uzvārds)

*Piesaiste pastāvīgai sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanas vietai pastāv, kad sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs pastāvīgajā un publiskajā vietā ir viena un tā pati persona, kā arī pastāvīgo sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniegšanas vietu un publisko sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniegšanas vietu nešķir zemesgabals vai teritorija, kas atrodas ielas sarkano līniju robežās.

7. pielikums
Jūrmalas pilsētas domes
2015.gada 3.decembra saistošajiem noteikumiem Nr.44
(prot. Nr.21, 17.p.)

(Pielikums Jūrmalas pilsētas domes 18.04.2019. saistošo noteikumu Nr. 15 redakcijā)

Jūrmalas pilsētas domei

  
 (juridiskās personas nosaukums, fiziskās personas vārds, uzvārds)
  
 (juridiskās personas juridiskā adrese; fiziskās personas deklarētā adrese)
  
 (juridiskās personas nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr.; fiziskās personas kods, vai nodokļu maksātāja reģistrācijas kods, ja fiziskā persona ir reģistrējusi saimniecisko darbību)
  
 (kontaktpersona, tālruņa numurs, e-pasta adrese)
20 . gada .  

IESNIEGUMS
atļaujas saņemšanai sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai pasākuma laikā

Lūdzu izsniegt atļauju sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai pasākuma laikā
 no līdz 
(pasākuma norises vieta/adrese) (datums) (datums)
Laikā
no plkst.
 . 

līdz plkst.

 .  
Pasākuma nosaukums 
Pasākuma organizators 
 (pasākuma organizatora nosaukums)
Pakalpojumu sniegšanas vietu skaits  

Sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniegšanas vietā realizējamo preču grupas:

Pārtikas preces 
 (preču grupu uzskaitījums)
  
Atļauju vēlos saņemt: – elektroniski e-pastā
  – papīra formātā pa pastu
  – papīra formātā Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju centrā
Cita informācija 
  
Pielikumā:
[ ]Saskaņojums ar pasākuma organizatoru
[ ]Saskaņojums ar nekustamā īpašuma īpašnieku vai tiesisko valdītāju
[ ]Saskaņojums ar Jūrmalas pilsētas domes Pilsētplānošanas nodaļu par sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniegšanas vietas izvietojumu un vizuālo risinājumu
[ ]Ar tirdzniecības vai pasākuma organizatora parakstu apstiprināta tirdzniecības vietu shēma(norādot mērogu)
[ ]Tirdzniecības dalībnieka apliecinājums par Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskās ierīces vai iekārtas tehniskās pases vai Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētu kvīšu esamību
Informējam, ka personas dati tiks apstrādāti Jūrmalas pilsētas domes noteiktā mērķa īstenošanai: Jūrmalas pilsētas atļauju izsniegšanas administrēšana.

Datu apstrādes pārzinis: Jūrmalas pilsētas dome, reģistrācijas Nr.90000056357, Jūrmalas pilsēta, Jomas iela 1/5, pasts@jurmala.lv, 67093816, 67093843.

Personas datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija: personasdati@jurmala.lv, 67093849;

Detalizētāka informācija par personas datu apstrādi ir atrodama www.jurmala.lv.

Ar šo uzņemos atbildību par sniegto ziņu patiesīgumu, pievienoto dokumentu likumīgu izcelsmi un kopiju atbilstību oriģināliem.

     
(amata nosaukums) (paraksts) (vārds, uzvārds)
23.05.2020