Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Rēzeknes pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.8

Rēzeknē 2011.gada 24.martā (prot. Nr.8, 9.p.)

Grozījumi Rēzeknes pilsētas domes 2008.gada 11.janvāra saistošajos noteikumos Nr.2 "Personu, kurām nepieciešama pašvaldības palīdzība dzīvokļu jautājumu risināšanā, reģistrācijas un pašvaldības palīdzības sniegšanas kārtība"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām" 21.panta
pirmās daļas 16.punktu, 41.panta pirmās daļas 1.punktu un 61.pantu

Izdarīt Rēzeknes pilsētas domes 2008.gada 11.janvāra saistošajos noteikumos Nr.2 "Personu, kurām nepieciešama pašvaldības palīdzība dzīvokļu jautājumu risināšanā, reģistrācijas un pašvaldības palīdzības sniegšanas kārtība" šādus grozījumus:

1. izteikt 1.nodaļas 4.punktu sekojošā redakcijā:

"4. Lēmumu par to, vai persona ir iekļaujama palīdzības reģistrā atbilstoši palīdzības veidam, kāds norādīts personas iesniegumā, vai par atteikumu atzīt personu par tiesīgu saņemt šo palīdzību, kā arī lēmumu par personas izslēgšanu no palīdzības reģistra pieņem un apstiprina Rēzeknes pilsētas dome."

2. izteikt 3.nodaļas 15.punktu sekojošā redakcijā:

"15. Dome pieņem lēmumu atteikt atzīt personu par tiesīgu saņemt likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā" 3.panta 1.punktā minēto palīdzību šā likuma 7.panta piektajā daļā noteiktajos un papildus šādos gadījumos:"

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs A.Bartaševičs



 

Paskaidrojuma raksts
Rēzeknes pilsētas domes 2011.gada 24.marta saistošajiem noteikumiem Nr.8 "Grozījumi Rēzeknes pilsētas domes 2008.gada 11.janvāra saistošajos noteikumos Nr.2 "Personu, kurām nepieciešama pašvaldības palīdzība dzīvokļu jautājumu risināšanā, reģistrācijas un pašvaldības palīdzības sniegšanas kārtība""

Pašreizējās situācijas raksturojums

Rēzeknes pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.2

"Personu, kurām nepieciešama pašvaldības palīdzība dzīvokļu jautājumu risināšanā, reģistrācijas un pašvaldības palīdzības sniegšanas kārtība" apstiprināti 2008.gada 11.janvārī (prot. Nr.1, 19.p., lēm. Nr.19).

Saistošo noteikumu projekta nepieciešamības raksturojums, dokumenta būtība Domes komisiju kompetenču sadalījuma un struktūras precizēšana. Novērst pašvaldības funkciju dublēšanu.
Īss saistošo noteikumu projekta satura izklāsts

Izteikts 1.nodaļas 4.punkts un 3.nodaļas 15.punkts jaunā redakcijā. Lēmumu par to, vai persona ir iekļaujama palīdzības reģistrā atbilstoši palīdzības veidam, kāds norādīts personas iesniegumā, vai par atteikumu atzīt personu par tiesīgu saņemt šo palīdzību, kā arī lēmumu par personas izslēgšanu no palīdzības reģistra pieņemšanas kārtība.

Saistošo noteikumu projekta iespējamā ietekme uz pašvaldības budžetu Pašvaldības budžeta līdzekļu ietaupījums.
Saistošo noteikumu projekta iespējamā ietekme uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Nav.
Saistošo noteikumu projekta iespējamā ietekme uz administratīvajām procedūrām Precizēts kompetenču sadalījums.
Normatīvie akti, saskaņā ar kuriem saistošie noteikumi sagatavoti Likuma "Par pašvaldībām" 21.panta 1.daļas 16.punktu, 41.panta 1.daļas 1.punktu, 61.pantu.
Informācija par konsultācijām ar privātpersonām saistībā ar Saistošo noteikumu projektu Saistošo noteikumu projekts un paskaidrojuma raksts ievietots www.rezekne.lv Rēzeknes pašvaldības sadaļā "Saistošo noteikumu projekti", pieejams domes Administrācijas Kancelejā un Iedzīvotāju apkalpošanas centrā (Atbrīvošanas alejā 93, Rēzeknē).


Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs A.Bartaševičs

22.03.2012