Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Ministru kabineta noteikumi Nr.904

Rīgā 2011.gada 29.novembrī (prot. Nr.70 26.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2009.gada 8.decembra noteikumos Nr.1415 "Kārtība, kādā tiek administrēti un uzraudzīti tirgus intervences pasākumi augkopības un lopkopības produktu tirgū, īstenojot Eiropas Komisijas programmu vistrūcīgākajām personām"

Izdoti saskaņā ar Lauksaimniecības un lauku attīstības likuma 6.panta otro daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2009.gada 8.decembra noteikumos Nr.1415 "Kārtība, kādā tiek administrēti un uzraudzīti tirgus intervences pasākumi augkopības un lopkopības produktu tirgū, īstenojot Eiropas Komisijas programmu vistrūcīgākajām personām" (Latvijas Vēstnesis, 2009, 196.nr.; 2010, 204.nr.; 2011, 95.nr.) šādus grozījumus:

1. Svītrot 10.1. un 10.6.apakšpunktu.

2. Izteikt 26.punktu šādā redakcijā:

"26. Programmas ietvaros vienai personai 2012.gadā paredzēti ne vairāk kā seši pārtikas produktu komplekti ar šādu saturu:

26.1. pilnpiena pulveris - 0,4 kilogrami;

26.2. makaroni - viens kilograms."

3. Izteikt 1.pielikumu šādā redakcijā:

"1.pielikums
Ministru kabineta
2009.gada 8.decembra
noteikumiem Nr.1415

PIEDĀVĀJUMA IESNIEGUMS
par piedalīšanos Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības garantiju fonda (ELGF) konkursā "Par pārtikas produktu piegādi labdarības organizācijām izdalīšanai vistrūcīgākajām personām"

 

D. Finanšu piedāvājums
Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības garantiju fonda (ELGF) konkursam
"Par pārtikas produktu piegādi labdarības organizācijām izdalīšanai vistrūcīgākajām personām"

4. Izteikt 4.pielikuma III nodaļas 4.punktu šādā redakcijā:

"4. Makaronu izstrādājumu fizikāli ķīmiskie rādītāji:

Rādītāja nosaukums

Raksturojums

Mitrums Ne vairāk kā 12,5 %
Skābums grādos Ne vairāk kā 4
Pelni, nešķīstoši 10 % HCl Ne vairāk kā 0,6 %
Sausnes daudzums, kas pārgājis ūdenī vārīšanas procesā Ne vairāk kā 9 %
Metālmagnētiskie piemaisījumi Ne vairāk kā 3 mg/kg
Kaitēkļu klātbūtne Nav pieļaujama"

5. Papildināt 4.pielikumu ar XI nodaļu šādā redakcijā:

"XI. Pilnpiena pulvera ražošanas un kvalitātes kritēriji

Kvalitātes kritērija nosaukums

Raksturojums vai norma

Krāsa un izskats Gaiši dzeltena, dzeltena. Smalka, sausa pulverveida viela bez mehāniskiem vai cita veida piemaisījumiem. Pieļaujamas pulvera piciņas, kuras mehāniskas darbības rezultātā viegli sabirst
Smarža un garša Raksturīga pasterizētam pienam
Maksimālais ūdens saturs 5,0 %
Tauku saturs ne mazāk kā 26 %
Minimālais olbaltumvielu saturs 24,0 %
Minimālais laktozes saturs 37,0 %
Maksimālais skābums Tērnera grādos 19
Maksimālais šķīdības indekss 1,5 ml"

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Zemkopības ministre L.Straujuma

02.12.2011