Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Latvijas Republikas Ministru kabineta rīkojums Nr.19

Rīgā 1993.gada 31.augustā (pr. nr. 5, 4.§)

Par papildpasākumiem iekšējā tirgus aizsardzībā

 

1. Republikas rajonu, pilsētu un Rīgas pilsētas rajonu (priekšpilsētu) pašvaldībām:

1.1. ierosināt līdz 1993. gada 10. septembrim vienoties ar savā administratīvajā teritorijā esošajiem uzņēmumiem (uzņēmējsabiedrībām) par to, ka šie uzņēmumi (uzņēmējsabiedrības) pieņem no apgrozības izņemto vai konfiscēto spirtu un alkoholiskos dzērienus atbildīgā glabāšanā;

1.2. uzdot līdz 1993. gada 15. septembrim sniegt Tirdzniecības uzraudzības valsts komitejai, muitas iestādei, kas atrodas rajona (pilsētas) teritorijā, rajona (pilsētas) valsts finansu inspekcijas un policijas iestādēm pilnīgu informāciju par uzņēmumiem (uzņēmējsabiedrībām), kuriem izsniegtas speciālas atļaujas (licences) tirdzniecībai ar alkoholiskajiem dzērieniem (uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) nosaukums, juridiskā adrese, reģistrācijas apliecības numurs, tirdzniecības uzņēmumu (veikalu) adreses, kuriem izsniegtas tirdzniecības vietu atļaujas).

2. Valsts ieņēmumu valsts ministram V.Krištopānam līdz 1993. gada 15. novembrim sniegt Ministru kabinetam informāciju par šī rīkojuma un Iekšējā tirgus aizsardzības noteikumu izpildes gaitu.

3. Rīkojums stājas spēkā ar tā publicēšanas dienu.

Ministru prezidents V.Birkavs

Finansu ministrs U.Osis

 

01.09.1993