Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Labklājības ministrijas rīkojums Nr.59

Rīgā 1999. gada 5. martā

Par bezpeļņas valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Psihiatrijas centrs" un bezpeļņas valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Neirožu stacionārs"

Izdots saskaņā ar likuma "Par valsts un pašvaldību uzņēmumu pārveidošanu statūtsabiedrībās" 6. pantu

1. Ar 1999. gada 1. aprīli sadalīt bezpeļņas organizāciju valsts uzņēmumu "Psihiatrijas centrs", pārveidojot to par bezpeļņas valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Psihiatrijas centrs" un par bezpeļņas valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Neirožu stacionārs".

2. Bezpeļņas valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Psihiatrijas centrs" un bezpeļņas valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Neirožu stacionārs" ir bezpeļņas organizācijas valsts uzņēmuma "Psihiatrijas centrs" tiesību, saistību un pienākumu pārmantotājas saskaņā ar uzņēmuma īpašuma sadales aktā norādīto apmēru.

3. Valsts kapitāla daļu turētāja sabiedrībās ir Labklājības ministrija.

4. Lēmumu par bezpeļņas organizācijas valsts uzņēmuma "Psihiatrijas centrs" pārveidošanu bezpeļņas valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Psihiatrijas centrs" un bezpeļņas valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Neirožu stacionārs" publicēt laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", laikrakstā "Rīgas Balss" un Jūrmalas pilsētas laikrakstā.

Labklājības ministrs V.Makarovs

 

05.03.1999