Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums Nr. 1/18

Rīgā 2010.gada 2.novembrī (prot. Nr.40, 7.p.)

Grozījumi Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2010.gada 24.marta lēmumā Nr.1/5 "Noteikumi par radiofrekvenču spektra lietošanas tiesībām"

Izdoti saskaņā ar Elektronisko sakaru likuma 47.panta pirmo, trešo un piekto daļu

Izdarīt Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2010.gada 24.marta lēmumā Nr.1/5 "Noteikumi par radiofrekvenču spektra lietošanas tiesībām" (Latvijas Vēstnesis, 2010, 53.nr.) šādus grozījumus:

1. Papildināt ar 9.3.apakšpunktu šādā redakcijā:

"9.3. kas nepārsniedz Ministru kabineta noteikto attiecīgās radiofrekvenču spektra joslas atbrīvošanas termiņu radiosakaru veidiem vai radiosakaru sistēmām, ja tāds ir noteikts".

2. Papildināt ar 14.1punktu šādā redakcijā:

"14.1 Regulators pagarina radiofrekvenču spektra lietošanas tiesību termiņu uz laiku, kas nepārsniedz Ministru kabineta noteikto attiecīgās radiofrekvenču spektra joslas atbrīvošanas termiņu radiosakaru veidiem vai radiosakaru sistēmām, ja tāds ir noteikts".

3. Papildināt ar 20.7.apakšpunktu šādā redakcijā:

"20.7. komersantam radiofrekvenču spektra lietošanas tiesības ir piešķirtas uz laiku, kas pārsniedz Ministru kabineta noteikto attiecīgās radiofrekvenču spektra joslas atbrīvošanas termiņu radiosakaru veidiem vai radiosakaru sistēmām, ja tāds ir noteikts".

4. Lēmums stājas spēkā nākamajā dienā pēc tā publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

10.11.2010