Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Ministru kabineta noteikumi Nr.730

Rīgā 2010.gada 3.augustā (prot. Nr.40 39.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2010.gada 9.februāra noteikumos Nr.132 "Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu atklātu projektu iesniegumu konkursu veidā pasākumam "Atbalsts uzņēmumu radīšanai un attīstībai (ietverot ar lauksaimniecību nesaistītu darbību dažādošanu)""

Izdoti saskaņā ar Lauksaimniecības un lauku attīstības likuma 5.panta ceturto daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2010.gada 9.februāra noteikumos Nr.132 "Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu atklātu projektu iesniegumu konkursu veidā pasākumam "Atbalsts uzņēmumu radīšanai un attīstībai (ietverot ar lauksaimniecību nesaistītu darbību dažādošanu)"" (Latvijas Vēstnesis, 2010, 37., 60.nr.) šādus grozījumus:

1. Papildināt I nodaļu ar 9.1 punktu šādā redakcijā:

"9.1 Pasākuma ietvaros atbalsta pretendents var pretendēt uz kredītu fonda aizdevuma saņemšanu saskaņā ar normatīvajiem aktiem par kārtību, kādā tiek administrēts un uzraudzīts valsts un Eiropas Savienības atbalsts lauksaimniecībai, lauku un zivsaimniecības attīstībai, izveidojot kredītu fondu."

2. Izteikt 17.4.apakšpunktu šādā redakcijā:

"17.4. apliecinājumu par projekta īstenošanai pieejamiem finanšu resursiem. Ja projekta īstenošanai tiks ņemts kredīts, - izziņu par kredīta piešķiršanu (2.pielikums). Izziņu iesniedz kopā ar projekta iesniegumu vai sešu mēnešu laikā pēc tam, kad stājies spēkā Lauku atbalsta dienesta lēmums par projekta iesnieguma apstiprināšanu. Izziņā norāda kredītdevēja un kredītņēmēja rekvizītus un kredīta summu. Ja projekta īstenošanā atbalsta pretendents plāno ieguldīt privātos vai kādus citus naudas līdzekļus, tas iesniedz dokumentus, kas pierāda naudas līdzekļu pieejamību. Izziņu par kredīta piešķiršanu neiesniedz par šo noteikumu 9.1 punktā minēto aizdevumu;".

3. Papildināt noteikumus ar 24.1 punktu šādā redakcijā:

"24.1 Šo noteikumu 24.punktā minētā atbalsta intensitāte netiek pārsniegta, ja atbalsta pretendents ir saņēmis šo noteikumu 9.1 punktā minēto aizdevumu."

4. Izteikt 1.pielikuma C.16.sadaļu šādā redakcijā:

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Zemkopības ministrs J.Dūklavs

14.08.2010