Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Tieslietu ministrijas rīkojums Nr.1-1/59

Rīgā 1999.gada 12.maijā

 

Par valsts uzņēmuma "Latvijas Vēstnesis" pārveidošanu par bezpeļņas organizāciju valsts akciju sabiedrību

1. Saskaņā ar likuma "Par valsts uzņēmumu" 26.panta pirmo daļu un likuma "Par valsts un pašvaldību uzņēmumu pārveidošanu statūtsabiedrībās" 6.panta pirmo daļu pārveidot valsts uzņēmumu "Latvijas Vēstnesis" par bezpeļņas organizāciju valsts akciju sabiedrību "Latvijas Vēstnesis".

2. Noteikt, ka bezpeļņas organizācija valsts akciju sabiedrība "Latvijas Vēstnesis" ir šī rīkojuma 1.punktā minētā pārveidojamā valsts uzņēmuma "Latvijas Vēstnesis" tiesību un pienākumu pārņēmēja.

3. Noteikt, ka bezpeļņas organizācijas valsts akciju sabiedrības "Latvijas Vēstnesis" uzdevums ir nodrošināt oficiālā laikraksta "Latvijas Vēstnesis" izdošanu.

4. Valsts uzņēmuma "Latvijas Vēstnesis" ģenerāldirektoram līdz 1999.gada 20.maijam:

4.1. veikt valsts uzņēmuma "Latvijas Vēstnesis" aktīvu, pasīvu un saistību inventarizāciju pēc stāvokļa uz 1999.gada 1.maiju;

4.2. sastādīt uzņēmuma slēguma bilanci pēc stāvokļa uz 1999.gada 1.maiju;

4.3 noslēgt līgumu ar SIA "Invest-Rīga" par valsts uzņēmuma "Latvijas Vēstnesis" grāmatvedības, mantas un slēguma bilances revīziju un pārbaudi.

5. Valsts uzņēmuma "Latvijas Vēstnesis" ģenerāldirektoram inventarizācijas aktus, slēguma bilanci un SIA "Invest-Rīga" ziņojumu par pārbaudes rezultātiem iesniegt valsts sekretāram apstiprināšanai.

6. Valsts sekretāram A.Maldupam:

6.1. kontrolēt šī rīkojuma izpildi;

6.2. pēc inventarizācijas aktu un slēguma bilances apstiprināšanas iesniegt apstiprināšanai bezpeļņas organizācijas valsts akciju sabiedrības "Latvijas Vēstnesis" dibināšanas pamatkapitālu.

 

Tieslietu ministre I.Labucka

12.05.1999