Darbības ar dokumentu

Tiesību akts: zaudējis spēku
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Ministru kabineta noteikumi Nr.1262

Rīgā 2009.gada 3.novembrī (prot. Nr.77 13.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2007.gada 18.decembra noteikumos Nr.877 "Valsts materiālo rezervju glabāšanas, uzskaites, atjaunināšanas, iznomāšanas, aizdošanas, realizācijas un norakstīšanas kārtība"

Izdoti saskaņā ar Valsts materiālo rezervju likuma 9.pantu

Izdarīt Ministru kabineta 2007.gada 18.decembra noteikumos Nr.877 "Valsts materiālo rezervju glabāšanas, uzskaites, atjaunināšanas, iznomāšanas, aizdošanas, realizācijas un norakstīšanas kārtība" (Latvijas Vēstnesis, 2007, 207.nr.) šādus grozījumus:

1. Aizstāt 2.punktā vārdus "valsts aģentūra "Materiālās rezerves"" ar vārdiem "Nodrošinājuma valsts aģentūra".

2. Aizstāt 6.punktā vārdu "Aģentūra" ar vārdiem "Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests".

3. Papildināt noteikumus ar 6.1 punktu šādā redakcijā:

"6.1 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests var pieprasīt un saņemt no aģentūras un atbildīgā glabātāja informāciju, kas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam nepieciešama atbildīgā glabātāja uzraudzības veikšanai."

4. Aizstāt 7.punktā vārdus "aģentūras direktors" ar vārdiem "Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieks vai tā pilnvarota persona".

5. Papildināt II nodaļu ar 7.1 punktu šādā redakcijā:

"7.1 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informē aģentūru par pārbaudes rezultātiem, piecu darbdienu laikā pēc veiktās pārbaudes elektroniski nosūtot aģentūrai informāciju par pārbaudes datumu un pārbaudes akta numuru. Ja atbildīgā glabātāja pārbaudē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests konstatē pārkāpumu, tas informē aģentūru, nosūtot pārbaudes akta kopiju."

6. Aizstāt 9.9.apakšpunktā vārdu "aģentūras" ar vārdiem "Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta".

7. Izteikt 12.punktu šādā redakcijā:

"12. Aģentūra izvērtē atbildīgo glabātāju iesniegtos priekšlikumus, sagatavo materiālo rezervju atjaunināšanas plānu kārtējam gadam un organizē materiālo rezervju atjaunināšanu. Materiālo rezervju atjaunināšanas plānu saskaņo ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu."

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Iekšlietu ministre L.Mūrniece

Redakcijas piebilde: noteikumi stājas spēkā ar 2009.gada 7.novembri.

07.11.2009